Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana75 spune:
Zino, frumos traseu aveti, drum bun si distractie faina. Miru e mare fan oameni de zapada (desenati pe hirtie, ca adevarati inca nu a vazut). Ce fain ca ai gasit saniuta! Vreau si eu; practiker din meletauri?
Si eu cred ca am un sponsor cu gradinita. Asteapta sa fac un mic plan ca sa vada ca merita investitia. Eu astept sa mai experimentez gradinite (de la Acorns am scris o lista foarte lunga cu 'asa nu!'-uri; poate acum o sa adun o lista cu 'asa da!').
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
natydea spune:
Ioana pe tine prin ce zona a Bucurestiului te bate gandul sa faci gradi? Poate facem un plan de actiune impreuna cum vrem sa fie si poate luam vreo hotarare.
Dea, Darius si Denis
http://good-times.webshots.com/album/561827239HfddTu
dana_lucia spune:
Dorim sa va salutam si uram Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi. Nu cred ca voi mai avea vreme sa intru asa ca va uram de pe acum!
Sunt la birou acum cu Alberto linga mine, ne pregatim de serbarea de la ora 16 cind vine Mosul aici.Mi-am convins nazdravanul sa vina cu mine la serviciu azi si e super incintat vad pina acum.
Craciun fericit si La multi ani!
Cu drag,
Dana Lucia si Alberto
monu spune:
kristinutza, ti-am trimis un PM
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Ioana75 spune:
Dea, tot prin zona Alba Iulia, ca sa-mi fie aproape de casa si mie. Da, ar fi fain sa facem un plan de actiune impreuna. Vreau intii sa vad cum e la gradi cea noua. Pina acum mi-a placut, si cum arata (desi nu e luxoasa) si mapa cu materialele de inceput (si frumoasa si completa), iar Educatoarea a fost asa cum imi imaginam ca trebuie sa fie o educatoare. Casa de inchiriat va fi destul de greu sa o gasim, ca ne trebuie si niste spatiu afara, si scarile inauntru sa nu fie prea abrupte, etc. Dar sint foarte multe stradute cu case in zona, m-am plimbat cu caruciorul in ultima perioada si am descoperit vile f frumoase, nu stiu insa care sint de inchiriat.
Dana, oo, ce frumos. Succes la intilnirea cu Mosul! Multumim de urari, Sarbatori Fericite si voua! Da-i un lui Alberto de la Miruna.
monu spune:
Are cineva copilul la gradinita bam boo de langa real? mami de vladut help!!!
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
natydea spune:
Ioana vila eu zic ca o sa gasim daca batem strazile. Si musai sa aiba si curte pentru a putea organiza si petreceri pentru pitici si poate intalniri cu mamicile DC. (hai ca am inceput sa visez). trebuie sa ne vedem si sa vorbim, poate o cooptam si pe kristinuta si facem gradi desprecopii!!!
Chiar nu mai stabilim si noi o intalnire la un loc de joaca pentru copii?
Dea, Darius si Denis
catush spune:
Miflore - am avut bafta , am ajuns repede...
Naty - pe la Muncii imi suna bine,pe langa scarbiciul meu... Daca te hotarasti trce-ma pe lista
Ioana75 spune:
Monu, din cite stiu eu nu are nimeni de aici copilul la bamboo.
Dea, da, vorbim; in zona e mare cerere de gradi, pentru ca sint firme f multe in Alba Iulia, plus populatia in crestere din sectorul 3. E greu sa schimbam 2 vorbe cu copiii dupa noi, de aceea la ultimele intilniri ne-am vazut doar mamicile - cu exceptia lui Milan, care e foarte cuminte.
Tonnia spune:
Pana va co...voi cu gradinita ne cresc copiii, intre timp sunt destule gradinite, investitia e mare, ce-ar fi sa va reorientati spre o scoala privata? Creste cererea la greu iar piata e goala pusca!