Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty... adica daca eu vreau sa nasc la 32 de ani fara epidurala, fiind si la primul copil, e considerat sport extrem? :( -asta apropos de colega ta de camera
Simonette, ai grija de tine! nu e cazul nici sa nasti, nici sa mori!
Bubu, cum a mers digestia cartofilor cu mujdei ingerati la 21.30? (eu nu m-as fi incumetat)
Salut Galatiul si galatencele, incadrate intr-o imagine de basm!
Olgutz, felicitari pentru rezultatele excelente pe toata linia! Si eu am vrut sa il intreb pe Iosup cum isi da seama cand un corp e hidratat si cand nu, da mi-a fost teama sa nu interpreteze cine stie cum. Asa ca mercic de explicatie.
Felicitari pentru cumparaturi de bb aproape complete si succese inteligentei prahovene.

Eu inca nu am facut nici o cumparatura pt bebe, doar punguta cu cadoute de la targ. Dar eu oricum mai am atatea de facut, incat momentul venirii lui bb acasa mi se pare departe rau.

Tocmai mi-a trimis o poza randunoiul meu de la ski, alaturi de ceilalti prieteni, imbujorati si voiosi, si proasta de mine, in loc sa ma bucur pt el, am plans pt mine, ca stau singura acasa in pat.

v-am pupacit!

sovi 21+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

NatyMic, am toata increderea in Municipal! Am toata increderea in Monica, a fost exemplara pana acum. Daca nu era ea, pe bune ca fugeam mancand pamantul. Increderea in ea imi da si incredere in ingrijirea pe care o voi capata in spital.O sa iti trimit pe PM un articol care mi s-a parut abject, vei vedea de ce. A venit colega de salon deja mamica? O fi avut nevoie de cezariana si o fi la terapie intensiva...Zic si io... Pupam mami curajos si bebe Iulia-premianta!

Ramo, incerc sa pun poze azi ! Tocmai ce mi-am cumparat dimineata si papuci Zici ca ma marit, si imi fac trusoul .

Sovi, nu mai fi tristoshika!!! Lor le ingheata obrajii pe partie, tu stai la caldurica si il supraveghezi pe Sasha cum se antreneaza!!! Deci degeaba nu e, nuuuu ?

Ursuleata, manca-l-ar mama de gimnast!!! Ce se mai intinde el acolo !!!!

Simo, spor la treaba!!! Cu toate ca ti-as ura mai degraba sa stai linistita si doar sa supraveghezi operatiunile...Ma rog, furnicutza cum te stim...ai grija cu shoriciul, cade greu. Tanti medica de familie m-a sfatuit sa renunt la el cat sunt gravidoasa, fiind crud, e potential de infectie cu listeria si alte minuni, mai ales daca nu e testat sau din sursa foarte sigura...Cum eu nu am tzara, imi ramane numai varianta cumparatului din comert, si nu ma risc...Nu stiu daca asa e musai, transmit doar informatia pe care am primit-o!

Pup din nou tot stolul!!!

Olga 28+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

fetele, mai ales pe cine sta in pat la caldurica si nu ingheata pe derdelus...
Aoleu, fetelor, colega de camera o patise rau. A nascut, a iesit copilita superba, a iesit placenta apoi s-a intamplat ceva f grav si rar: i s-a intors pur si simplu uterul pe dos, a pierdut sange enorm, noroc ca au gasit compatibil cu grupa ei si a trebuit operata, putea muri. Acum e bine iar verisoara ei mi-a aratat pe telefon pozici cu fetita care e dulce foc. Probabil abia maine vine inapoi

naty 23+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleo, Naty, ce povestesti tu acolo....Doamne Fereste!

Sovi, foarte buni au fost cartofii, oricum m-am culcat la 12 noaptea, s-au asezat bine pana atunci

Olgutza, felicitari pt. bb! Nus' de ce retinusem ca la Tutunaru mergi...

Ursuleata, super tare bubuiala din burtica!

Eu ma duc la nani putin, ca de azi dimineata am tot facut treaba, l-am mobilizat pe randunoi si am spalat mobila din bucatarie, eu mai mult cu indicatiile, sa nu obosesc prea tare , manca-l-ar mama de harnicut!

Oana 21+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gata, fata s-a intors in salon, e palida moarta dar vesela la loc. Cica a fost nasol, a fost si in coma...
Intre timp, a nascut Andreea Marin, cu Banica asistand, cu aia filmand, mare nebunie in spital azi...
Ambele mele colege de salon au nascut deci ieri tot cu dr Marinescu si acu multumeau Cerului ca nu le-a apucat azi, odata cu "zana", ca nu le-ar mai fi bagat nimeni in seama
Eu am intrat in conflict cu o asistenta de am bocit o ora dupa aceea; habar n-avea ce trebuie sa-mi faca, injectia mea trebuia facuta de peste o ora si 15 min, mi-am sunat dra, probabil a tras-o de urechi si a venit urland la mine ca eu nici n-am ce cauta acolo printre lauze, ca ce, ma cred singura pacienta?-ca atunci sa plec acasa sa-mi iau asistenta personala. Nu mi-am mai sunat dra., nu era in spital si tot eu mi-as fi luat papara in continuare, nu e vina mea ca am fost mutata acolo si daca imi mai zice cineva ca n-am ce cauta semnez in foaie si plec acasa pe raspunderea mea si cu tot dragul de cine ma ingrijeste nasc la Medlife pe bani grei sau la mine la spital unde n-or fi asa buni dar nimeni nu-mi va zice vreodata ca "n-am ce cauta"!Am plans de m-am rupt si am avut si o contractie dupa....

naty 23+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naty, nu te mai supara!! Te rog eu, fii mai nepasatoare fata de ce spun asistentele. Da-le peste nas, ca tu esti medic... si ce medic!! Nesimtitele!! Dupa ce ca nu-si fac treaba se mai iau si de tine, fara motiv!!

Deci a nascut zana surprizelor... Chiar vorbeam azi ca se stia ca naste pe 22 decembrie... Imi pare bine ca si-a revenit colega ta de salon. Offff, cate se mai intampla in spitalele astea!!

Ioana
29+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Of, eu dau in depresie pt privarea de un rahat de ski, uitand ce inseamna dramele adevarate!
Curaj Naty, gandeste-te la Craciunel si cum vei sta tu acasa langa bradut!

Olgutz,

sovi 21+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty,

Am ramas fara cuvinte ....
Cum sa-ti vorbeasca asa asistenta? Te rog frumos sa te dotezi cu mai mult tupeu, caci esti un om cu mult prea mult bun simt.
Nu are dreptul sa-ti vorbeasca asa! Nici moral, nici legal! Si daca mai are astfel de texte te rog sa-i comunici ca nu are competenta profesionala sa emita pareri despre cine ar trebui sa fie internat si cine nu. Asta decide medicul ginecolog!

Multa sanatate si colegutei de salon, proaspata mamica. Ufff ... ce patanie ...
Eu una ma declar insa, depasita de intelegerea termenului "s-a intors uterul".

Olga ma bucur ca esti mai bine. Cred ca te referi la articolul din Q. Mda .... foarte urat intradevar. Cred ca tragedia acelei familii este enorma si chiar nu era cazul sa se pipereze articolul cu astfel de ... nici nu stiu cum sa le numesc ... fara probe as zice calomnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

''na seara'

Am ochii impanijenitzi de cit am dormit, o ora ruseasca, de la 2 la 6, ca deh aseara am fo la petrecerea de craciun cu firma./, si cu toata durerea mea de spate de peste zi am dansuit pina n-am mai putut 2 si ceva si am plecat acasica, ......dimineatza la 6 va citeam, da n-am fo in toate facultatile mintale sa va si scriu.

tin sa-i multumesac Roxanei care ma boxuit de valei nu stiam pi undi sa apuc,da iote asa n-am aavut no spa la mine desi daca vroiam faceam rost........., stiu ca vei spune ca sunt innconstienta , sau ceva de genul asta , dar raman la parerea mea ca pastilele sunt pt oameni bolnavi si io nu-s decit gravida. pup io fata ca s-a obosit sa ma boxeze

Simonetta , ai si tu grija la sorici, sa nu ti se aplece( asa sfat am primit si io )

Olga sa-ti traiasca ditamai pisica ( nu mitza cum ia-i spus tu), ....acu is suparata ca motanul meu are numa 950 gr la aceeasi virstasi io ii spun "grasule"

Naty , pupici speciali pt O doctora ca tine, pune reactia asistentelor pe seama oboselii si tu nu mai plinge ca cu tine plingem si noi , numai ca sa-ti fie bine.Pupici. Si multa sanatate colegelor tale de "birou"( of cite mai vezi si tu acolo....)dar sunt convinsa ca gindurile noatre bune ajung la voi.

Sovi-ca , sa stii ca nu fac mult pina la tine( decit traverses Bucharestu) , sa vezi ce-ti umflu ochii tai frumosi cu tot cu lentile roz. si uite ca sa fie treaba buna mai cint o tura pentru tine si transmit pina se incalzeste masina sa vin sa-ti umflu ochii

Ursule ....WOOW ce e acolo si , vezi ca te-am adaugat la mesenger
Bubu si la noi se procedeaza asa acu cu gravididatea ....

Buna treaba cu ninsoaraea si la GAlatzi!!!!!!!

in rest va pup pe toate ca nu mai tziu minte cate mai aveam de spus , HEy est We uni suntetzi cu tatili pi frigu aista???????

Giani ,.... 29+ ca am dovada

o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai fetelor, m-am chinuit o ora in pat sa adorm, cum puneam capul pe perna cum mi se infundau amandoua narile...stateam cu apa de mare langa mine, dadeam in nas si degeaba...aseara mi-am dat doua fasuri de olinth in nas ca nu mai puteam respira deloc si cred ca in seara asta fac la fel, sa ma ierte bb, nu cred ca ajunge pan' la el un fas...sper!
Daa, si dupa ce m-am chinuit asa o ora am adormit aproape in fund, ca altfel nu puteam respira...si cand sa dorm si eu mai bine vine si fi-miu peste mine ca el s-a trezit si vrea desene . Noroc ca a stat cuminte in pat langa mine si am mai motait putin...

Giani, pai sa va fie de bine dantuiala! Lasa, ca iti revii tu!

Naty, scumpa, nu mai plange din cauza unor nesimtite...trebuia sa le pui tu la punct si chiar, de unde stiau ele unde e locul tau, ce ele te-au mutat???Hmmm, ca ma enervez si eu!
Hai, pupici sa-ti treaca!

Oana 21+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput