Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Bubu , multa'. pup io fata motaita si una bucata Vladic cuminte

Giani ,.... 29+ ca am dovada

o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

pup fetele!
Doctorita mea a aflat tot (venise ca i-a nascut si ei o gravida), a facut o scurta verificare si a rezultat ca dimineata respectiva asistenta nu se uitase pe NICI o foaie de observatie ce are de facut, la NICI o pacienta. Asadar a anuntat-o ca ii face raport si va fi mutata la sterilizare, ca de gravide si lauze nu e in stare sa se ocupe.
Gudinde, le-a fost greu si doctorilor sa-si explice cum s-a intamplat, dar pur si simplu uterul, dupa ce a expulzat tot, s-a relaxat asa tare ca s-a intors pur si simplu ca o rufa pe dos!Sotul ei a alergat noaptea la Inst de hematologie dupa sange pt transfuzie, azi aproape nimeni din familie n-avea ochi pt splendidaa fetita, multumind luiDD pt ea care...ma consola pe mine sa nu mai plang!
Aici se incing spiritele, nu prea mai e nimeni lasat sa intre in spital ca...e zana Andreea, de parca nu-s si alte femei care au nevoie de hrana, vata, tampoane, schimburi, medicamente ce aici nu exissta, etc...Se tot aud voci de barbati revoltati. Al meu a scapat la tanc, a venit taman in timpul nasterii...

naty 23+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bubule, eu pe langa perne si apa sarata, mai folosesc si metoda caciuloiu. Am un caciuloi mai largut pe care il trag peste ochi pana pe nas de mi se incinge fatza. Si se da drumu la respirat.

pese: domle, a venit o doamna cantand la usa mea "fata verde" si pana sa apuc sa o vad, mi-a dat cate un pumn la fiecare ochi, si mi i-a umflat, de abia vad tastatura acum!

Tocmai mi-a venit Omu de la ski. E cracanat! Si asta nu de la prestatia noastra de azi noapte!
a skiat 10 partii de la Poiana. Cica au bagat o telegondola de ii ducea pe banda rulanta sus.

sovi 21+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Giani, mersi! Vlad sta numain nasul meu, sa stau sa ma joc, mi-e si mila de el ca-l expediez sa se joace singur...

Sovi, mersi de pont. O sa-mi fac si o inhalatie cu aburi fierbinti diseara. Am capsule karvol cu uleiuri aromate si scrie pe prospect ca merge si la inhalatie. Of, asta e a doua raceala...ce naiba se lipeste atat de mine??
Sa-i fie de bine skiul la randunoi, ti-a adus si tie niste zapada??

Naty, f. bine i-a facut!

Vaaai, m=am topit toata: Vlad imi aduce jucarele sa mi le arate si a zis:" Uite mami, asta e pt. Stefanut, pune-o pe burtica!"

Oana 21+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna seara la voi fete putine, de pe crenguta!!!

Iaca am reusit sa citesc din urma, si-am zis sa scriu si eu 2 randuri.

Sunt cam obosita, am ajuns acasa pe la 16.00 de la Tg-ms, de la Christmas party, asta noapte m-am culcat la 2.00 si m-am trezit la 06.30.

Party-ul a fost supeeer, totul de 5 stele, cazarea pe masura, m-am bucurat de un mega-jacuzzi in care m-am rasfatat cu randunoiul, ca de n-am jacuzzi acasa.
Am dantuit pana m-a luat cu dureri de burta dupa care m-am calmat si am stat cuminte la masa.
Azi am achizionat si patutul, eu care imi doream patut rosu, acum ae verde, dar e dragut.
Maine dimineata voi pune poze si cu cumparaturile, si cu party-ul , si cu burtoiul.
vasi

livi +28 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty-uff ce patanie,doamne fereste...de asta eu tind mai mult pentru nasterea prin cezariana...iar despre asistenta ,ce sa-ti zic fara bun simt...se cred mai presus de dr...cand am fost eu internata,ma purtam cu ele cu manusi,ca nu cumva sa le supar,si mi-a zis o tipa ca sa fiu mai tupeista ca noi le platim pe ele,nu invers...tipa nici bani nu le dadea...pt ca a zis ca e datoria lor sa faca injectii sau sa puna o perfuzie...asa ca trebuie sa avem mai mult curaj...iar despre #suprize,surprize#..ce sa zic...sa fie sanatoasa micutza ei..iar pt colegele tale,insanatosire grabnica si sa aiba niste copii sanatosi...iar tu fara lacramioare.....acum ai vazut ca zici ceva de foaia de observatie...am intalnit si eu asistente care nu stiau ce med trebuie sa dea,le intrebau pe paciente...niste nesimtite,stiu doar sa intinda mana....
giani-mamica petrecareata...si bebic la fel...
bubu-vladutzcuminte si ascultator
lyvy -asteptam pozici cu mamici dansatoare si cu cumparaturile facute....
eu azi am fost prin pic la mici cumparaturi,mi-am luat fructe,porto,struguri,bananici si pomelo...imi tot zicea puiul meu de pomelo,eu n-am stiut ce e si acum l-am pus sa-mi cumpere...e bun...un fel de grapefruit dar mare...am mai luat d-ale guri si ne-am mai benoclat pe la jucarioare,hainutze de bebici,accesorii...tot felul de prostioare...abia astept sa incep si eu cumparaturile...sapt vitoare o sa mergem sa facem cump pt craciun...plus cadouase...in rest am stat,am ascultat muzica si m-am uitat pe pozici din anii trecuti
va pupic si va zic noapte buna....

ramo26+ 22 sapt

'O FEMEIE ARE NEVOIE DE 9 LUNI PENTRU A DEVENI MAMA,O MAMA ARE NEVOIE DE ALTE 9 LUNI PENTRU A REDEVENI FEMEIE,IN AMBELE CALATORII TREBUIE AJUTATA.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

ete na ca- is si prima!!!!
sa avetzi dimineatza insorita si ziua inflorita!!!

Acu is tare obosita , dupa calatoria de aseara sa umflu ochii cuiva, da si din cauza ca am tulit-o repede ca-i venea pasaroiu acas si mi-a fo cam frica.si pupi
Livi sa-ti fie de bine si tie party-ul, si sa stapinesti sanatoasa lucrurile achizitionate!!

Bubu ce Vlad simpatic foc ai , cum aduce el jucarii la fratior......

Ramo

NAty, e naspa sa nu lase vizitatori din cauza la nu stiu ce fitzoasa.Stii io am o intrebare: cefreca inseamna tul sfarcului? adica poti sa dai ceva detalii pt un batut in capca mine??? pup io fata cu stirile la zi si cu fundu gaurit mai rar

Imi reamintisi azi noapte ca sunt unele intrebari la acre nu am raspuns:

ELa ce mai face prietenul tau motociclistul???, deasemeni si detalii despre a ta prietena sunt utile...

Clau nu ne-ai mai spun de cumnata ta, cum este bb???

pe restul va pup cind va trezitzi, ca de ex cineva ne-a tras tzeapa , a zis ca dupa ce ia concediu sta mai mult cu noi si ......
o alta care , mai e si sefa noastra trage chiulu' de ceva vreme..si tot asa.

Giani ,.... 29+ ca am dovada

o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimi giani si cui s-o mai fi trezit intre timp!
M-am topit, Bubulico, de povestea lui Vladut cu jucaria...Vezi insa cand vei naste cum faci cu el, poate nu-l aduci la spital, nu stiu, una din lauzele mele colege (nu cea cu uteru intors pe dos) mai are 2 copilasi care erau innebuniti de nerabdare sa-si cunoasca fratiorul dar s-au speriat ff rau cand au vazut-o pe mami la spital, in camasa de noapte si miscandu-se cu greutate prin salon, au crezut ca e bolnava.
Ramo, am fost si eu fan pomelo dar mi-a cam trecut ca majoritatea au atatea septuri albe inauntru ca nu prea mai ai ce alege. Cat despre asistente, sa nu generalizam, cunosc destule exemplare excelente dar in pavilionul asta e varza totala, adineauri nu dadusera drumul mamicilor la alaptat si cica era un cor de plansete de foame la bietii micuti...
Giani, parca tu ma intrebai de frecatul...Deci mi s-a explicat ca trebuie la fiecare dus frecate sfarcurile cu un burete mai aspru si din cand in cand stoarse usor ca sa iasa colostrul, ca la nastere sa fie deja deschise cacalele galactofore-altfel ti le-ar putea stoarce o asistenta de la copii de sa-ti iasa ochii din cap. Colegei cu uteru intors i-au adus-o ieri de 3 ori in salon pe bebelina sa pape, am vazut si eu cum au invatat amandoua papatul, a fost extrem de emotionant iar Iulia a mea a tot saltat in timpul asta, parca ar fi vrut sa se joace cu fetita!! Ce emotionant, nu?
Las ca tot ce mai aflu pe aici ca e de facut va zic, mamicilor debutante iarcele recidivante ma pot corecta!
Va pup tare

naty 23+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna dimineata dragi randunici!!!!

Cam putine pe crenguta!!

Imediat incarc pozele, am pus totul inafara de masa de infasat, care e ambalata si nu as desfce-o ca ocupa mai mult loc, dar e identica cu cea postata galbena de la Brevi, numai ca e portocalie.
Si nu am mai pus maruntisurile, tehnico-medicalele, erau prea multe si marunte!!

si mai revin

livi +28 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

buna dimineata la randunele!Merg sa citesc dinurma caci harnicute ati mai fost !

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 28+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput