Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
rox_dox spune:
aaaa...si uitasem...
azi am implinit 25 de saptamani...asa ca am rectificat la semnatura!
_
25+ cu
RADU
Pozele mele!
numeioana spune:
Eve, stiu ca nu se poate spune nimic care sa-ti aline durerea... Fii puternica si vei trece peste asta. Cu greu, dar vei reusi! Sa te ajute Doamne Doamne sa ai un bebe sanatos in curand!
Ioana
29+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Eve, nici nu-ti vazusem mesajul...Tot fara cuvinte si...toata dragostea si sprijinul sufletesc
Acum inchid, am alaturi o lauza abia venita de la nastere si are saracuta mare nevoie de somn...Cealalta s-a apucat sa danseze pana s-a rupt apa, acu e la sala, o astept sa revina la noapte. Va pup
naty 23+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
gudinde spune:
cory
ma bucur mult ca te-ai mai linistit un pic.
Olgutzika
iti doresc multa sanatate si sper ca ti-a dat Iosup numai vesti bune.
Naty
iti doresc multa sanatate si putere sa treci peste aceasta perioada grea de spitalizare.
Olgutzika spune:
Buna dimineata!!! Si multumesc mult mult pentru galerie, mi-am readus aminte de entuziasmul pe care il starneau primele ecografii! Zoze, tii minte cum te intrebai cum vor si galeriile de la nasteri, daca la eco strigam asa?!?! Va multumesc din suflet, mi-au fost de mare mare ajutor 

! Pentru ca:
1. Matza mea e bine-merci, deja atarnata cu capatzana in jos, are 1226g si nu mai tin minte lungimea femurului, ca buletinul de la eco a ramas in torpedoul masinii
. Toate sunt la locul lor, inimiuta ii bate cu 138 batai, constant. Oricum, e cu doua zile mai maricica decat ar trebui, deci am avansat DPN-ul pentru 05.03.
2. Seamana si la mutra cu tatal ei, dupa cum banuiam deja dupa programul de dans pe care il executa ( o gaseste frichineala in creierii noptii, iar dimineata incepe strechingul cel mai devreme la 10, de ma panichez in fiecare dimineata ca a patit ceva
- pasare de noapte precum jumatatea mea
).
3. IR-uri excelente, deci mai scap pentru o luna de Clexane sau Aspenter. Videm insa cum ies si analizele pe care le fac pe 27.12
4. Col de 42mm, inchis. Placenta care a ramas de grad 2 ( adica o duc cu gradul asta 2 de la 14 saptamani ), posterioara...
Deci nici ca imi doream mai mult, multumesc lui Doamne-Doamne! Si voua pentru sprijin si ganduri bune!
A! M-a certat ca nu beau lichide (
), si m-am contrazis cu el pe tema definitiei "cantitatii suficiente de lichid ingerate de gravide". Ca argument, mi-a faqcut comparatia pozicii fii-mei in 4D cu o poza de bebe de mamica hidratata. Pozica lui era MUUUUULT mai clara, si era asa frumoasa!!!! Zici ca era foto de bebe nou-nascut!!! Asa o fi, il cred pe cuvant, si am promis ca daca data viitoare imi face si mie o poza asa, beau o cisterna de lichide pe zi. Am batut palma!!! A fost super ok Iosup...
Irina, te asteptam si pe tinre cu vesti cel putin la fel de bune!!!
Pe urma am batut Ikea, am cumparat ce mai lipsea ( saltelutza- Clau, am luat patutul Brevi de la Happy Baby, ca i-am gasit la BE, pilota, pernutza, paturici, lenjerie, etc ), mai am doar caditza de luat, cosmeticalele si camasi de noapte pentru mine. A! Si carutul cu scaunul de masina, de care aflu luni cand vin.
Am vazut ca intrebati de o anumita Doamna Doctor
...E bine sanatoasa, sta cuminte la patut, sa creasca puiul mic. Daca sunteti atente, mai scrie pe aici din cand in cand. Eu o pup cu muuult mult drag si astept sa ne trimite poze facute chiar de ea cu cadourile de sub bradul de Craciun
.
Bubule, nu am fost la Dr. T, oricum era intr-o dispozitie de zile mari aseara ( cred ca s-a rezolvat problema prezentarilor fara programare, ca era asa liniste acolo..cum venea cate o fata, cum intra ). Eu nu am vrut sa merg la el decat sa il consult in problema trombofiliei mele, pentru ca e singurul ginecolog din tara asta care are habar de ce se intampla in gravideala cu pacientele cu astfel de afectiuni, si care are o atitudine normala fata de ele ( trombofilii ). Numai ca am avut programare la el exact cand i-a murit tatal, pe 05/10 parca, si am ratat si a doua programare, cand am facut si eco de 20s, pentru ca trebuia sa astept inca 10 ( da, 10 ) persoane sa intru, in conditiile in care programarea mea era deja depasita cu o ora si jumatate. Am renuntat, pentru ca eram gata si cu morfologica de la Iosup...Repet, m-as fi dus la el ca la guru in trombofilii, dar nu as fi ramas sa ma ingrijeasca in sarcina pentru ca mi-a fost tare frica de Elias si de relatia scartaicioasa cu Vladareanu...Am dat din lac in put, ca iata ca nici Municipalul, unde am ales sa nasc, nu a fost mai breaz...
Andreea, sunt mai bine
, saru'mana! Mai am o nara buclucasa, in schimb am inceput sa tusesc. Expectorez, ce e drept, lucru bun...Sa vad cum evoluez, ca mi-e ca ma arunc pe vreun sirop de patlagina, daca siropelul meu de ridiche neagra se declara depasit! Pup mult mult!!!
Fug sa pap, ca plec sa imi duc nepoata cea mare la un concurs la mate ( "Inteligente prahovene"
). Are emotii, ca de fiecare data, si nu i se cuvine decat cu mine, ca numai io stiu s ao incurajez cum se cuvine
! Deh, exersam, exersam 
Va pup pe toate, va multumesc inca o data si va doresc un weekend de poveste!!!! Oricum, mai intru azi.
Olga
28+ cu
Ioana
natynic spune:
Buna dimi!
Ei, na, asta-i culmea sa fiu eu mai matinala!Unde ati fugit???
Sunt putin ingrijorata de colega de salon, cea care ieri sarea ca sa nasca, au luat-o la sala aseara la 21.30 si inca nu stiu nimic de ea. Ce sa-i fac, daca ea credea ca la 33 de ani, prima sarcina, poti sa nasti natural ca Moni Columbeanu, cu peridurala cu tot...
Olgutz, ma bucur enorm de vesti. Daca pana si Iosup ti-a gasit IR-urile excelente, sigur n-ai nici o trombofilie, scoate asta din cap! Cat despre alegerea spitalului...care lac si care put?! Tu n-ai vazut ca nici bine n-a aparut in presa scandalul cu copilul din Municipal ca imediat au aparut 2 si despre Giulesti, unul incriminand-o as zice ff nasol pe iubita unora din voi, Cezara Bucur? cand incepe o campanie de presa, apai nu se scapa -ca medici/spitale- cu una cu 2. Credeti-ma, mai ales ca am vorbit cu mai multe surse de tipuri diferite, lucrurile sunt DISCUTABILE; dar...faptul ca dr Bucur nu a a avut chef sa vina in afara programului se pare ca e purul adevar.Micutul respectiv inca e aici in reanimare, ca o vrabiuta, nu vede si nu se stie ce se poate face. Oricum in ambele spitaluri au fost scandaluti mari, la Municipal s-a lasat cu schimbari drastice de regulament pt toate garzile, etc. Hai sa nu ne speriem si sa ne spunem rugaciunea noastra in continuare.
A, Rox-dox, nu te speria de nas, am patit-o si eu careia NICCIODATA nu mi-a curs sange din nas; o putem pati la fel cu gingiile.
Si sfat de moasa de aici: incepeti de acum sa va frecati la fiecare baie si sa va stoarceti usor sfarcurile, altfel momentul deschiderii canalelor galactofore dupa nastere poate fi ff dureros.Iar pompa de muls va fi esentiala, diferenta de eficienta intre cea manuala si cea electrica nu e senzationala, dar de pret este!
Va pup si va doresc o zi buna.
naty 23+ cu
(Iulia Elena)
natynic spune:
Simonette!!: colega de salon pe care o astept are si ea Herpes genital, se dadea de zile bune cu Zovirax, unguent local si nu avea eruptie (recomandarea prof Bogdan Marinescu)
naty 23+ cu
(Iulia Elena)
ramo_cata spune:
buna dimineata.....
acum ne luam si noi micul dejun la patut si printre imbucaturi mai aruncam cate un ochi si pe crengutza...
olga-felicitari mamica pt puiul tau frumos si sanatos....sa pui mana sa bei apica multa,nici eu nu sunt o bautoare inraita dar ma straduiesc pt ca am auzit ca e f bine ,ata pt bebe cat si pt nasterea normala....pozici poizici cu cumparicile....
naty-
pe mami si ubita iulia....vrednicute ati fost azi....stolul asta se pare ca azi e lenes.....
cip,cirip,cirip,cip,cip e cineva oare pe-aici?
ramo26
+
22 sapt
'O FEMEIE ARE NEVOIE DE 9 LUNI PENTRU A DEVENI MAMA,O MAMA ARE NEVOIE DE ALTE 9 LUNI PENTRU A REDEVENI FEMEIE,IN AMBELE CALATORII TREBUIE AJUTATA.'
simonette spune:
Fetelor, n-am citit din urma ca nu am timp deloc! Am citit doar de pierderea lui EVE!!! Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste pierderea suferita si sa aveti curaj si putere sa mergeti mai departe! Toata dragostea si toate gandurile bune
Naty, iti multumesc ptr pont!
si ai grija de tine si de bb Iulia!!!
.
Va
si va
pe toate caci eu plec la tzara la taiatul porcului si nu stiu cand ma intorc...cel mai sigur luni!
Sper sa nu lacomesc la sorici ca n-as vrea sa imi mai fie rau asa cum mi-a fost acum doua seri de la oboseala sau cine stie de la ce! Am crezut ca am 2 variante...nasc sau mor!
Aveti mare grija de voi.....va iubesc!
mami de
Luca si
29+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
ursuleata spune:
EVE, imi pare foarte rau de ce s-a intamplat.
Sa va uitati aici:
http://www.dropshots.com/ursuleata14#date/2007-12-14/13:16:07
si mai pe la sfasit o sa fie interesant.
20+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14