Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

La mama ii place sa croseteze, ne face tot felul de bluze si cand o sa vina bb o sa-i faca si lui ceva.

21+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ralu, saracuta de tine...sa stii ca daca poftesti asa tare la ceva musai sa-ti iei si cred ca ti-a fost rau numai cu gandul la placinta!

Eu am pana acum 5 kg in plus, dar mai e timp destul...

Ioana, se gasesc pulovarase si caciulite sa cumperi din lanica si pufoase si nepufoase si toate marimile, asa ca daca n-are cine sa le faca le iei de-a gata!

Eu am terminat cu calcatul , adevarul e ca de vreo 3 luni nu am mai pus mana pe fierul de calcat, mi le calca bona

Oana 21+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetele mele scumpe.....va multumesc tare mult ca sunteti alaturi de mine si bebele meu trebuie sa recupereze aceasta diferenta....sau macar o parte din ea....am incredere in el

maryb 6+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am revenit!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 28+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Eve imi pare tare rau pentru pierderea suferita!Trebuie sa gasesti puterea sa treci peste aceasta suferinta,esti tanara si o sa mai ramai insarcinata.Asa a fost sa ti se intample si e mare pacat!
Raluca Mananca ori de cate ori ti-e foame sau pofta ca sa nu ajungi sa lesini.Dr. mea nu m-a intrebat niciodata cate kg am luat si nici med. de familie nu s-a aratat interesat de acest aspect si crede-ma 16kg nu-i putin...Eu si la prima sarcina am luat foarte mult si am, slabit relativ repede dupa ce am terminat de alaptat.
Ioana asa si eu ,imi tremura telescoapele daca nu mananc.Sunt si pofticioasa.De ce nu incerci sa impletesti chiar tu,ma gandesc ca ar fi placut si pentru tine...lucrusoare pt. bb facute de mainile tale.Sunt si reviste cu modele si indicatii dar mai simplu ar fi sa-ti arate de exemplu soacra ta

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 27+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

eve, sa iti dea Dumnezeu puterea de a indura pierderea asta de neconceput..pentru ca stiu ca de trecut peste e imposibil...noi suntem toate aici alaturi de tine pentru totdeauna si cand vei gasi putere in suflet sa povestesti, daca vei vrea vreodata, te vom asculta cu inima deschisa.

raluca, ramo, eu cu tensiunea sunt pe minus...adik sunt hipotensiva..nu prea am iesit din 9.6 pana acum.cam pe acolo ma invart.

dar oricum, avand in vedere ca multe mi-ati spus ca e normal, m-am mai linistit..pe mine m-a speriat suvoiul..ca imi curgea ca la robinet pana m-am intins in pat..si asta nu mi se mai intamplase niciodata.

acum pun hainutele la loc in noul meu sifonier...sper ca in asta sa incapa, ca mereu aveam deficit de spatiu..de aia acum l-am facut cat tot peretele unei camere...eu cu bebe ascultam colinde, ca tati e plecat la minirevelion cu colegii...deh, politica firmei, fara neveste...sincer, oricum n-as fi avut chef...vreau sa imi termin totul de aranjat pe aici...ca saptamana viitoare sa ne facem pregatirile pt Craciun...ne-am luat si bradut, l-am lasat in casa si miroase asa frumos in casa..de-abia astept sa-l impodobim.

_
24+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Nicol, mi se increteste pielea cand ma gandesc la sorici! Si cand eram mica mi-era ciuda, ca mama lucra la abator si putea sa aduca cearsafuri de sorici, da n-avea pt cine. Veneau verii la noi si tzopaiau de bucurie cu soriciu in gura si eu nimic! Si piftia, trebuia sa ma mituiasca sa mananc putin! si sa nu aibe pic de grasime. Mimoza, ce sa mai.
Zoze, multam de idee, deja am googalit de reteta de piftie si sarmale de curcan! prevad un Craciun curcanesc :))
Naty, imi amintesc de mstela. o asteptam cu drag!
Stomacul ma doare (langa stern), nu burta. Promit sa mai merg la dr inainte sa ma astern la drum. Deja m-am invatat sa fiu mai atenta, am stat mai mult in pat, sunt atenta la miscarile care imi solicita muschii abdominali.
Nu e rau ce visezi, macar cand te trezesti te bucuri ca nu e ca in vis.
Roxana, randunel cochet, jos palaria!
Raluca, si eu zic, ca decat sa lesini, e muuulti mai bine sa mananci... Las ca dam noi jos dupa, luam exemplul Roxanei.

Ce de jucarii luati voi!
Cand va aud care mai decare ca ati terminat curateania, si noi inca nici n-am inceput renovarea!
Randunoiu meu pleaca maine la ski si eu raman home alone. Oh, ce as fi skiat si eu!

Pupici! va doresc un weekend placut!

sovi 21+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna,dragelor!
iata-ne si pe noi pe crenguta,dupa o zi plina in care am facut pe harnicuta(curatenie,spalat,mancarica);sunt franta,imediat fac un dusulet si ma bag la pat.
ZOZELA,GIANI-multumesc de incurajari si de fulgi,sunteti dragute
MARYB-felicitari pentru bebe!sa ai parte de o sarcina usoara
RALUCA-lasa doctorii sa zica ce-or vrea,daca bebe vrea placinta da-i placinta;ca sa te consolez iti zic ca eu am pus 14 kg,stiu ca sunt multe dar ca sa fac daca mi-e foame si imi place sa mananc,sunt pofticioasa si mor dupa dulciuri?o sa slabim noi dupa ce vin bebeii,nu?
EVE-imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat,imi imaginez prin ce treci.ai incredere in Dumnezeu si El itit va da putere sa treci peste tot.noi suntem alaturi de tine
noapte buna,randunici!

diana_g 29+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, ce bine de randunoi ca merge la ski! Nasol ca ramai tu singurica...vreau si eu la munte!!

Diana, ce harnicuta si tu, bravo!

Eu astept cartofii prajiti cu mujdei , mi-e foameee!

Oana 21+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

Galatiul raporteaza prima ninsoare serioasa si frumoasa...nu lapovita din aia ploioasa cum a mai fost zilele trecute...
ninge asa frumos si linistit si deja s-a depus pe jos...
e in ton cu colindele pe care le ascult eu.asa ca acum ascult colinde, ma uit pe geam cum ninge, miros bradutul, vorbesc cu puiutul meu mic din burtica si imi astept sotiorul...
nu-i peisaj de poveste?

pupici si noapte buna randunicile mele dragi!

_
24+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput