Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Zoze, socrii mei sunt mai mult decat minunati, ne intelegem bine, stau aproape de noi si sunt f. saritori in tot ce le cerem. Dar au cam de toate si nu stiu ce as putea sa le iau...daca ii iau cosmeticale soacra nu se indura sa le foloseasca pt. ea si le da fetelor ei, daca ii iau ceva pt. bucatarie la fel...deci ar ramane sa-i iau ceva de imbracat, dar poarta cam xxxxxl
si mi-e sa nu ratez marimea...ee, vom vedea.
Sa stii ca pitici au in Selgros garla, deci poti sa iei de acolo.
Alba ca Zapada, e cam de fetita, papusa in toata regula, dar Vlad le vede ca personaje de poveste si i le-am luat!
Eu mai revin printre reprize de calcat, s-au strans cam multicele si ieri n-am mai avut chef sa continui, dar azi vreau sa le termin!
Oana
21+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ralucaspm spune:
Sa va povestesc ce mi s-a intamplat mie astazi.
M-am ingrasat f mult pana acum, 10.5 kg dintre care 5.5kg in ultimele 6 saptamani si sunt f stresata ca luni trebuie sa ma duc la dr si nu vreau sa aud ce o sa-mi zica. Cand am fost acum 6 saptamani, aveam doar 5 kg in plus si tare m-a mai certat. I-am explicat atunci ca nu pot sa mananc mai putin pt ca am senzatia de lesin de la stomac si nu m-a crezut, mi-a repetat sa mananc mai putin. Asa ca astazi m-am decis si eu sa incerc sa mananc in cantitate mai normala, ca daca asa a zis dr stie ea ce zice si ca nu o sa lesin.
Aici a plouat in ultimele zile si nu am mai scos-o pe Ioanna la plimbare, asa ca astazi m-am hotarat sa mergem amandoua in oras. Am mancat de dimineata lapte cu cereale si am zis ca sa nu-mi iau nimic de mancat pe drum ca ma intorc intr-o ora jumate si mananc acasa. Peste vreo ora am inceput sa nu ma simt prea bine, dar incercam sa rezist. A inceput sa-mi fie din ce in ce mai rau si vroiam sa mananc doar un anumit fel de placinta de branza. M-am uitat la cateva placintarii (aici sunt o gramada, una langa alta in centru) si nu am gasit din care vroiam. La orice altceva ma gandeam sa-mi iau imi venea sa vomit si vroiam numai placinta aia. La un moment dat am simtit ca ma duc. Eram in spatele unei biserici si incercam sa ajung in curtea bisericii sa stau pe o banca, dar simteam ca nu pot. L-am sunat pe sot care era la serviciu, ca sa stie macar cineva de mine, daca se intampla sa cad. M-am tarat apoi pana la o banca si am asteptat pana a venit sotul sa ma ia. Ioanna incepuse sa se plictiseasca legata in carucior, dar nu puteam sa o las pe jos ca eu nu puteam nici sa ma misc, dar sa ma fi tinut si dupa ea. Pana la urma a ajuns sotul, mi-a luat o placinta (era la 20 de metri de mine, dar nu ma puteam duce pana acolo) si mai mi-am revenit un pic. Am plecat spre masina care era parcata langa o taverna cu peste. L-am pus pe sot sa-mi ia o portie de calamari la pachet pe care am mancat-o in drum spre casa.
Pe cuvant, poate aici ma crede cineva, nu pot sa mananc mai putin.
De dimineata ma plangeam sotului ca Fisti ( de la fistic, asa il alintam noi pe bebe) o sa ma ingrase cu 30 kg si el zicea ca nu e Fisti de vina ci manutele mele care imi duc mancarea la gura. Asa ca m-am gandit eu ca daca toata lumea imi zice asa, poate ca au dreptate ![]()

Raluca
24+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
kitzy spune:
Asa ar trebui sa bazai si eu, da parca-s lipita de scaun
Cum am dormit putin, de dimineata buna la servici mi s-au pus nervii pe bigudiuri si acuma m-a apucat o lene totala...![]()
21+ cu
Diana
kitzy spune:
Ralu nasol! N-as vrea sa fiu in pielea ta, bine ca n-ai patit nimic, Doamne fereste!
Eu din contra, mananc mai putin k inainte pt ca nu-mi trebuie mancare, pana acum am pus 3 kg pe mine.
21+ cu
Diana
ramo_cata spune:
iacata am aparut din nou...eu acum ascult niste muzica...tudor gheorghe...al meu randunoi o sa ajunga tarziu de la serv ...noi ne-am facut baita,ne-am facut frumusei,am facut mani,pedi....acum stam si misunam pe aici...off la tv nu ai ce sa vezi..la stiri numai crime,batai si scandaluri....
ralu -incearca sa mananci putin si des...atunci cand ti se face foame manaca ceva,rontaie ceva....si ai grija cu plimbarile singurica....
mama mama ce de mamici harnicutze pe aici...as vrea sa fac si eu curatenie,sa mustruluiesc cum faceam inainte..asa cum vreau eu...dar am interdictie....il pun pe randunoi la treaba...dar cand il prind...
ramo26
+
22 sapt
numeioana spune:
Raluca, f nasol ce ti s-a intamplat. Pe mine doctorita nu m-a intrebat nici macar cate kg am luat pana acum... Deci depinde de doctor. Eu, ca si kitzy, pana pe la 25 de sapt nu luasem niciun kg. Acum am deja 4 in plus. Stiu ca nu e mult, dar vreau sa spun ca mananc cred ca tot atat cat tine. Mi-a zis doctorita sa evit sa mananc mult dintr-o data si sa mananc mai des si mai putin. De fapt mananc atunci cand mi-e foame. Azi de dimineata nu am avut paine ca sa-mi fac sendvis la serviciu si pe la ora 12 m-a apucat un tremurat.... de nu mai stiam de mine....
Ioana
29+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ralucaspm spune:
Eve, imi pare tare rau. Nici nu stiu ce pot sa-ti spun, doar sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste durerea asta 
Raluca
24+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
numeioana spune:
Fetelor, nu gasesc si eu pe cineva sa-mi lucreze o caciulita pt bebe si un puloveras...
Tare mi-ar placea sa aiba bebelul meu o mamaita sa-i lucreze ceva din lana... Din pacate mama e la serviciu si daca n-ar fi nu stie si nu-i place sa faca (e moderna
), iar mama soacra nu are timp, desi e la pensie. Uffff....
Ioana
29+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.