Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
ramo_cata spune:
pup si eu mamaica mova si fetitza ei cuminte....sa ai pofta si vad ca azi esti mult mai bine...sa dea domnul sa fii in continuare plina de incredere si liniste...pupici multi multi...
ramo26
+
22 sapt
sovietica spune:
Eve...
Ma rog sa va trimita Dumnezeu alinare 
sovi
21+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
zozela spune:
Eve suntem alaturi de tine!
Sa te ajute Domnul sa treci cu bine peste incercarea asta!
Daca vrei sa te descarci-suntem aici!Nu te gandi ca ne faci rau!Randunicile raman randunici orice s-ar intampla!
Colind curat,brad colorat,Mos bogat,Craciun Luminat,gand implinit,An Nou Fericit!Ela..
in 26+ cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
Roxana Claudia spune:
Eve - fii tare mamicule! Dzeu e mare si sigur te asculta!
Giani - acu chiar ma-i infuriat!! Cum adica n-ai No-Spa la tine cand ar trebui in fiecare geanta si buzunar sa ai cate o folie??? Pai sa-ti zic io ce meriti: 

Nicol - da. ai intels bine: nu platim nici macar kit-ul. Cat despre cantitatea de sange prelevata, e in interesul lor sa fie cat mai mare si sa nu fie contaminata, asta pt ca atunci cand vine rezultatul probei tu te poti razgandi si sa nu platesti factura pt un motiv ca asta. Adica, dupa cum ctii daca e mica aceea cantitate atunci corespunde unui nr mic de kg pana la care poate fi folosit cu succes la copil! Eu imi fac griji sa nu cumva sa nu ajunga la timp la Bratislava, nu de alata! Tocami am citit in contract ca reprezentatnul zonal poate fi contactat intre orele 08.00-20.30 pt a prelua proba de las pital. Pai daca eu nasc la 21.00, de exemplu, se pierd ore pretioase pana vine nenea ala sa vina proba. Si cum proba e trimisa cu masina...asta e problema mea
Simonette - pe unde umbliiiii?????????//
Sovi - pai numai vopsitul, spalatul, tratamentul de par si coafatul dureaza cam 2 ore, daca mai pui si o mani-pedi si un epilaj...ajungi sigur la 4 ore. Si daca mai bag si-un masaj pt sufletul meu? Ca de fapt la asta ma gandesc: dupa ce termin cu alaptaul sa mai adaug si-un abonament la electrostimulare, ceva, sa dau jos suncile
Bubu - si mie-mi place in Auchan. Cat despre cadouri..eu n-am avut taria sa rezist pana la Craciun si i le-am dat pe toate. Oricum habar na-re de Mos![]()
Roxana
30 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
zozela spune:
Uite ca aparu fata aia movdespre care vorbeam!
Deci e di pi la noi de pi-ashia!Hmm..Iote ca are si armata moov!!Moaa..mie mi-e friiica!!
Mai Movalindo ce tare e colega ta de salon!O pupacim ca are grija de tine!Vezi ca s-ar putea sa se ia!
Doamne-ajuta!Mai bine sa nu vrea sa mai iasa..decat sa iasa prea devreme!
Asa stiam si eu apropo de vis-ca daca visezi vii-morti..e de bine!![]()
Oana ce-i cumparasi mamico?!Spune-ne si noua!Am si eu o nepotica jucausa care asteapta un cadouas lasat de Mos sub pomul nostru-special pt.ea..si chiar numai stiu ce sa-i iau..As incerca ceva jocuri educative,sau o tabla de-aia de desenat..desi nu are decat 2,6ani
S-o fi saturat si ea de atatea papusele si jucarii de plus!
Colind curat,brad colorat,Mos bogat,Craciun Luminat,gand implinit,An Nou Fericit!Ela..
in 26+ cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
mihutza11 spune:
fetele ma duc si eu acasuca!
si we placut! sper sa mai intru si in we! desi se preconizeaza cu treburi administrative!
Mihaela
25+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
bubu05 spune:
I-am luat lui Vlad Printul, Alba ca Zapada si Atelierul piticilor, sunt de la Disney, sa faca formatie completa. In fiecare zi imi zice:" Eu imi doresc..." si mi le insira si le numara pe degete. Pt. finutul meu o masina cu o platforma pe care sta alta masinuta, pt. prietena lui Vlad
, e de seama cu el, un set cu cescute, ceainic, felii de paine(din plastic), lingurite etc. Pt. nepotica mea de 1,6 ani un om de zapada de plus care se da pe un balansoar de lemn si e muzical...aa, si vreo 3 DVD-uri cu desene dublate pt. Vlad, "Colt Alb", "Vrajitorul din Oz" si "Contele din Monte Cristo".
Am mai luat pt. finii mei cate o caseta Nivea pt. fiecare, una de dama si una de barbat...deocamdata astea. Inca nu stiu ce sa le iau la socrii...
Oana
21+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Zoze, pt. jocuri educative e prea mica, Vlad are puzzeluri din cuburi si ma pune pe mine sa i le fac, inca nu are rabdare si nu stie cum sa le faca...Tabla din aia de scris sa stii ca merge, are la Selgros, e 56 ron. Si un set din asta de bucatarie ai putea sa-i iei, sa faca mancarica la papusi
. Sau carti de colorat si de povesti.
Roxa, eu i le-am dat mereu in ajun sau de Mos Nicolae le-a gasit dimineata. Nici eu nu prea aveam rabdare, dar am zis sa pastram de la inceput traditia. Oricum ii cumpar mai mereu cate ceva, cate o carte, cate o masina
, iar in decembrie-ianuarie e crima cu cadourile...
Vreau sa ajung la Ikea sa iau niste cutii de depozitat, ca e durere...sacii aia de panza in care se tin jucariile se rup prea repede si s-au strans prea multe...dar nu stiu cand o sa ajung...
Pe langa ce v-am enumerat mai sus mai primeste o parcare etajata de la cumnatele mele, marti mergem la serbarea de mos de la sot si mai primeste si acolo ceva 
Eu ii luasem si o masina mare de pompieri, dar i-o dau de ziua lui, pe 2 ianuarie, iar cadourile primite de la mine de la servici i le voi da de Sf. Ion, ca-l mai cheama si Ionut ![]()
V-am zapacit de tot!
Oana
21+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
zozela spune:
Oana m-ai terminat cu Alba ca Zapada si piticii ei!!
Acum juma de ora vorbeam cu Deea pe Mess si-mi spunea ca Alex al ei isi doreste foarte tare piticii si nu stie unde sa-i gaseasca!!Acum..partea nasoala e ca noi nu avem Auchan la Craiova!
Nu avem decat Selgros,Metro,Real,Pic si..Baumax..Sper sa gaseasca niste pitici prin astea!
Hmm..buna ideea cu setul de bucatarie!
Cred ca raman la tabla si la setul de bucatarie-pt.ca daca-i duc carticele de colorat ma mananca mamica ei(deja a mazgalit un perete cu creioanele colorate!
Sarutmana de idee!
Cat despre socrii..nu stiu ce sa zic..Depinde cum sunt!
Eu ii iau socrelei un tensiometru nou,pt.ca al ei s-a stricat-iar socrului o bluza fleece(sper ca asa se scrie),pt.ca-i plac la nebunie!
Miha we placut si..pliin de 
!
in 26+ cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
ralucaspm spune:
Rox_dox, mi-a curs sange din nas la prima sarcina, chiar vreo cateva zile la rand. E normal in sarcina, dar du-te sa-ti verifici tensiunea. Daca e f mult intreaba un dr.
Raluca
23+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)