Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
mihutza11 spune:
Eve nu imi vine sa cred... imi pare nespus de rau si sper sa iti gasesti curaj in DD
si sa treci peste momentul asta crunt!
cand simti nevoia si puterea sufleteasca sa te descarci suntem aici sa te ascultam! 
Mihaela
25+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
mami_papatot spune:
eve, cuvintele tale nu ma fac sa ma gandsc decat la un singur lucru...si din pacate nu unul bun...asa cum stii, toate randunicile sunt alaturi de tine...in rest, nu stiu ce cuvinte as putea sa-ti spun ... multa puetere de la DD si ganduri bune care sa-ti dea imboldul necesar sa mergi mai departe! Doamne Ajuta si linisteste sufletul greu incercat al lui Eve!
mami_papatot
23+ cu
Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
gbutucica spune:
Eve , cuvintele sunt de prisos , dar ne rugam la DD sa treci peste momentele grele si sper sa gasesti puterea necesara sa mergi mai departe . Imi pare nespus de rau, si sa stii ca suntem cu sufletul si cu gindul alaturi de tine .nu vreau sa ma gindesc cite ginduri negre ai acum in fata, dar poate daca te descarci la noi iti va fi mai bine.multa sanatate si putere iti doresc.
Giani
27+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
ramo_cata spune:
asa e sunt f bune sarmalutele de curcan...poti sa pui si un pic de carne de porc ca sa aiba si un pic de grasime....noi facem sarmalele din carne de porc si vita...la fel si carnacii de craciun...sunt mult mai bune si mai sanatoase....
ramo26
+
22 sapt
mami_papatot spune:
fetelor, la munte e superb...ninsoare, skiori, saniutze, uffffffff.... macar au anuntat la meteo ca e posibil sa mai fulguie duminica dimineata ... eu una as fi multumita daca vremea ar ramane asa si in ziua de Craciun ... cu 2-3 petice de zapada pe ici pe colo ... numa'sa nu-mi bata soarele-n globuri!
pupici ca ma duc sa pregatesc niste papa bun pentru sotior!
mami_papatot
23+ cu
Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Simo27 spune:
EVE,imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa o pierdere mare...imi dau seama ce este in sufletul tau,ptr ca si eu era sa imi pierd bebelusul,incearca sa te linistesti si roaga-te,roga-te mult...si eu o sa ma rog ptr tine,si sa nu iti pierzi speranta,ca sigur DD este alaturi de tine si de sotul tau!
Simo,mamica lui DAVID
,
28+ cu SAMUEL
natynic spune:
Salutare!
neand]-asaaaa...deeci v-ati uitat mova-sefa!!!Ce, credeti ca daca sunt in spital nu-mi trimit armata de pitici mov peste voi??? Radeti de movalinda voastra cu fundul ei mov si nodular cu tot???
Am descoperit ca fosta colega de salon-randunica ERA bine mersi trecuta de iubita de Zoze pe listuta, ea credea ca n-a bagat-o nimeni in seama, o cheama mstela, azi pleaca acasa, poate va va contacta desi tot patul o paste si pe ea. Acum am aici o tipa super haioasa, pacienta profului Marinescu care trebuia sa nasca de 3 zile, vrea musai natural, si...nu vrea bebe sa iasa! Continuu urca si coboara scari, ridica greutati, mi-a facut masaj si...nimic!E fain, ma serveste la nas cu toate cele.
Andreea Marin cica vrea sa nasca pe 22, cand e ziua ei de nastere...
Raciturilor, va rog aveti mare grija de voi!!!V-am zis ca mie mi s-a interzis categoric vaccinul antigripal, vedeti ca e f util si articolul postat de Sovi pe mailul nostru comun, acum insa ii multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt la munca la spital si aici sunt ferita de gripa. Daca o puteti tuli, de la serviciu unde lumea e bolnava, va rog, faceti-o!!!Or mai fi si alte sefe cashto ca ale lui Ariel. Al meu mi-a dat ieri un tel fff fain si cand a mai auzit ca DPN-ulmmeu e 8 aprilie, adica data nasterii lui fiu-sau, a sarit in sus ca aaaa, ce misto, serbam impreuna si hai sa-i si cuplam, vor fi 9 ani diferenta, dar e numa bine, se coace si el la minte. EEEE, ok, dar nu stie el ce planuri mari am eu cu un anumit Sasha ce va fi inalt ca bradul si va manca mult peste...
Hei, cuscra Sovi, tu ma cam ingrijorezi. Pune mana, du-te la dra ta la CFR2 sau la o eco undeva, ai col scurtat si dureri de burta care trec cand te intinzi...Oi fi io paranoica, dar ma uitam azi la foaia mea de obs, internata cu diagnosticul "sarcina 20 sapt si amenintare de avort, col beant" ...m-au trecut frisoanele. Te rog, nu te crede Titanic.
Gata, ma duc sa pap-colegei de care va zisei tocmai i-a cazut dopul de gelatina!!!!!Am emotii...
P.S. Am visat azi-noapte ca mi-a murit randunoiul si imediat mama. Plangeam de sarea camasa de pe mine. Eu stiu ca e f bine sa visezi oameni vii care mor, nu?-ma rog, plus ca plang in subconstient de cine mi-e mai dor...
naty 23+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
ramo_cata spune:
eve-acum am citi si eu msg tau...imi pare nespus de rau pt ce ti s-a intamplat...suntem alaturi de tine cu gandul si cu sufletul...d-zeu o sa te ajute sa treci peste acest moment greu din viata ta,o sa ne rugam pt tine sa treci peste tot ce s-a intamplat....
ramo26
+
22 sapt
bubu05 spune:
Bonjur, bonjur!
Am venit de la cumparaturi, am fost in Auchan si am luat cadouase pt. Mos, am luat pt. Vladucu meu de toate, abia ii astept reactiile!
Olgutzica, daca mai citesti, tu te duci la Tutu azi? Vad ca si esti racita, intreaba-l ce recomanda el pt. raceala, ma refer la pastilute. bafta multa!
Am vazut ca toata lumea se pupaceste pe-aici si a intrat in spiritul de sarbatoare, insa spre final am amutit cand am citit de Eve...nu stiu ce sa mai spun...
Cory, ma bucur tare ca ai aparut pe crenguta!
Revin si eu mai tarzior!
Oana
21+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
kitzy spune:
Eve suntem toate alaturi de tine, gandeste-te ca sufletelul acela nevinovat e langa Dumnezeu si e ferit de toate rautatile de pe lumea asta. Sper sa poti trece peste durerea asta si cand vei fi in stare sa ne povestesti, noi o sa fim aici langa tine. 
21+ cu
Diana