FIV in Ungaria 29
Raspunsuri - Pagina 9
andicu spune:
LA MULTI ANI ! UN 2008 CU SANATATE SI CU MULTE BURTICI!!!
Pt cine doreste sa se distreze un pic, aveti www.youtube.com/watch?v=SJ_iJFQ_V6w" target="_blank">aici un filmuletz cu Filip in ajun de Anul Nou.
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun
Cum crestem noi
borzasimo spune:
LA MULTI ANI SI UN AN NOU PLIN DE BUCURI SI INPLINIRIA VISULUI DE A DEVENI
Mi-ka si de la mine unul tot asa de special pt ALEXIA si pt voi binenteles
Leny si ne auzim mine sa punem tara la cale
Cris, unguru
Adaca
Si binenteles pt toate
zouzounaki spune:
In prag de an nou ,va urez fetelor dragi,multa credinta si puritate in suflete,pintecele voastre sa dea rod sanatos in acest an,si sa aveti mereu protectia,Sfintei Treimi...Sa fiti binecuvintate,voi si familiile voastre...La Multi Ani!...Zouzounaki
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.youtube.com/watch?v=zSdZxcVnGhM&feature=related" target="_blank">COLINDA
www.youtube.com/watch?v=Z6X6p7DyfqM&feature=related" target="_blank">NOAPTE DE CRACIUN
Mi-Ka spune:
andicule, am vazut filmuletul cu Filip si m-am distrat
pussi, tustele tale sunt frumusele foc !!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!!!
_
Marush spune:
Buna fetelor,
La multi ani si multa sanatate In Anul Nou care a inceput! Fie ca Dumnezeu sa ne dea intelepciune si rabdare astfel incat sa izbandim in ceea ce visam!
Eu vin de la a---zoo..... si vreau sa ma alatur vouaCine vrea sa afle cate ceva sa dea o fuga pe acolo.
In sfarsit am reusit sa obtin un raspuns de la Dr Zandori, sper sa tinem legatura si cat mai repede sa spunem ACTIUNE!!!
Pussi am o interbare pentru tine: crezi ca te-a ajutat in vre-un fel Sovata inainte de FIV?
SPER CA NE VOM INTELEGE BINE!
Viitoare mamica.....cat de curand!
Liana30 spune:
La multi ani!!!
bine v-am regasit in noul an
legaturilorrrrr moamaa ce ati crescut si ce mumoase sunteti..va pup si lasa fetele nu le mai chinui
andicu vazut filmuletul..superr bebe Filip
mamiBria la ce ora ajungi maine?da un semn ca nu stiu..va pupp
va pup pe toateeee
Putin cu putin se aduna marea...
internet spune:
Pussi tustele tale sunt super frumoase. Va pupam
Andicu , daca ar putea Filip sa vorbeasca ti-ar spune sa-l lasi sa doarma, el nu are chef de papa , o sa vezi peste un an daca incerci sa faci ce ai facut acum , cred ca iti da tie sa papi si el merge la nani. E super filmuletul. Va pupam
Tia si Daria
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze
Liana30 spune:
Marush bun venit sa fie cu noroc..
Tia va pup pe amandoua.
Putin cu putin se aduna marea...
crisis81 spune:
LA MULTI ANI PE 2008!!!
Bine v-am regasit! Mi-a fost foarte dor de voi. Noi doar ce am aterizat de la munte si acolo nu am putut intra pe net pentru ca am uitat cablu de coneactare acasa .
A fost super, ne-am simtit excelent si am sa va pun si dar sa fac rost de la altii ca eu de fiecare data cand plecam uitam camera acasa asa ca am foarte putine. Oricum....distractie la maxim!
Pe aici am terminat remede de citit TOT. Nu ca as citi eu foarte repede ci pentru ca ati cam somat si voi !
andicu super tare filmuletu'! Si foarte potrivit pentru U-tube . Am primit si felicitarea si renii dar nu ti-am scris pentru ca eram cu pregatirile de plecare .
daniela76 fetele. Am fost la munte, printre altii, cu o fata care te cunoaste si care va merge si ea la Dr. Zadori cat de curand.
ioana_p76 sanatate multa pentru Stefan si refacere super-rapida! SI bineinteles cat mai curand!
irlandeza nastere usoara si o sanatoasa si frumoasa!
magduta10 sa te auda DD si sa-ti indeplineasca dorinta cat mai repede!
corina74 ma bucur ca in sfarsit ne scri!
Sanatate multa, nastere usoara si la termen!
Mi-Ka, tanyuta
Adela ce fac baietii? Abia astept sa vorbim!
leny2007 se apropie momentul mult asteptat! Multa Bafta!
Barzasimo sper ca visul de a fi sa-ti fie cat mai aproape de implinire!
Tia n-ai trimis fata dupa bobo! Hai fie...astept sa mai creasca!
pussi ce mari s-au facut tustele! Sunt superbe! Abia astept sa le vad si LIVE!
zouzounaki esti un suflet si sper ca Dumnezeu sa te binecuvanteze in acest an cu un .
Marush bine ai venit si drum cat mai scurt catre odisee!
MAMIBRIA ieri la TreiBrazi am vazut o fetita care semana mult cu Bria si-mi venea sa ma duc la ea s-o pupacesc un pic, asa sa-mi mai treaca dorul. Poate reusesti sa pui niste poze cu minunea ta sa ma mai uit si eu pana ne vom revedea! Bafta multa azi si sa auzim de [gravi[ cat mai repede!
Cornelia tu nu ne mai scri nimic?
dariaioanaxx, miha2004, sandica si asteptam vesti bune!
Iar s-a facut o ora "rezonabila", dar nu-i nimic ca azi ma trezesc dupa amiaza si iar o iau de la capat cu distractia ca e ziua de nastere a ungurului meu!
La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...
Marush spune:
Va multumesc pentru primirea facuta!
Sper sa ne miscam repede si noi ca nu mai am rabdare deloc! Noi trebuia sa facem FIV-ul cu Dracea in ianuarie dar acum ne-am razgandit, si speram ca Dr. Zandori sa fie alegerea cea mai buna! Aveam anumite temeri si neincredere in ceea ce priveste monitorizarea pe parcursul stimilarii!
Mi-e frica de hiperstimulare, si nu de ea cat de incompetenta si graba medicului care nu o detecteaza din timp.
Ceva imi spune ca Dr. Zandori e foarte atent la asta.
Voi cum va descurcati cu conversatia?
Cum va intelegeti pe acolo cu medicul, cu asistentele, cu oamenii in general!
Eu stiu engleza, dar nu prea am exercitiu in conversatie, insa 70 -80 % ma decurc, depinde si de nivelul celui cu care conversez!
De inteles .......nu sunt probleme!
Eu incep serviciul pe 7 asa ca sunt activa pe DC pana atunci, dupa aceea o sa fie mai greu, ca sunt f ocupata in general.
Viitoare mamica.....cat de curand!