FIV in Ungaria 29
Raspunsuri - Pagina 8
nusy spune:
Fetelor,de Chiara nu mai stiti nimic????
La Multi Ani si 2008 sa va aduca tot ce doriti!
Nusy
ramonacostin spune:
LA MULTI ANI CU BUCURII, NOROC, SANATATE SI VISE IMPLINITE!!!
Sa aveti parte de un an bun, impliniri si tot ceea ce va doriti sa vi se implineasca intocmai!
Petrecere frumoasa la cumpana dintre ani!
corina74 spune:
toate fetele ,
i-mi cer scuze nu am mai scris de mult dar am citit tot si am trait alaturi de fiecare dintre voi si cele bune si cele mai putin bune
va doresc la toate sarbatori fericite , tot ce va va doriti in special la aspirante sa se vada cu bebei la burtici
eu mai am de asteptat pina la sfirsit de ianuarie , o sa nasc la clinica bega cu domnul dr dorneanu, si am vorbit si cu cei din cluj pentru prelevare de celule stem, abia astept sa tin bebele in brate, pina atunci comunicam prin batai in burtica
corina74 34 [ANDREI-DUMITRU]
Liana30 spune:
La multi ani si din partea mea..un an nou cu multe impliniri!!!
mamiBria va astept sunt aici..ne vedem pe 3 dar sa-mi spui la ce ora veniti..va puppp
Mihaaaaaa te asteptttt,sa ma suni cand ajungi..pupp
andicu sa-ti traisca fotbaliatorul..e minunat..
ioana va doresc sa numai fie nevoie sa veniti aici decat in viziota cu bebica..va pupammm
vorbim la anulva pup pe toateee
www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Veniii Craciunul
Putin cu putin se aduna marea...
Mi-Ka spune:
LA MULTI ANI!!!
Va doresc din suflet ca noul an sa va aduca cat mai repede in brate cate o mica minune, fiecareia dintre voi!!!
Simo, pentru tine un pupic special de la Alexia
_
tanyuta spune:
la multi ani si din partea noastra si sa va dea domnul tot ce va doriti
sarbatori fericite si un an nou numai cu bucurii[pege
la multi ani
adaca spune:
LA MULTI ANI ! noul an sa va aduca multi , multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
pentru toate fetele
Ade cea mai fericita si DARIUS, CAIUS si RARES
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
leny2007 spune:
LA MULTI ANI !!!PENTRU 2008
ANUL NOU SA VA ADUCA SANATATE,PACE IN SUFLET SI PROSPARITATE,TOT CE E DE FOLOS SA SE REALIZEZE SI NIMIC SA NU VA ANNOUREZE,CERUL SENIN AL VIETII!ne auzim la anu ce vinedistractie placuta
internet spune:
La multi ani ! multa sanatate si fericire, noul an sa va aduca .
Va pupam
Tia si Daria
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze
pussi spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!UN 2008 PLIN DE SI DE
AVEM POZE NOI LA SEMNATURA!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!