FIV in Ungaria 29
Raspunsuri - Pagina 10
andicu spune:
La multi ani!
Ma bucur ca va place filmuletzul! al meu sot a fost pe faza ca eu eram ocupata sa mor de ras! nici acum nu-mi vine sa cred cum a adormit si ce cuminte a fost la faza asta, ca de obicei face urat cand ii e somn sau il pun la culcare!
Marush, bine-ai venit printre "unguroaice" si-ti doresc ca anul asta sa te ajute Zadori sa fii o fericita! cu el te intelegi in engleza pt ca vorbeste f bine iar cu asistentele un piiic in engleza, restul prin limba gimnastica sau cu translator! e o fata tare dragutza, Ani, care traduce! fetele te lamuresc!
Pt cine vrea sa stie : Irlandeza naste ! ideea e ca mai devreme a trimis mesaj ca i s-a rupt apa! eu ii bag si aici majoretele, desi am urat-o la Odisee :
Hai Irlandeza mamico! sa vii cu vesti frumoase despre tine si printesa!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun
Cum crestem noi
crisis81 spune:
Gata! Am reusit sa le adun si am pus ceva poze de la munte!
Sa-mi ziceti daca va plac.
La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...
daniela76 spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE PENTRU 2008!!!
SA VA ADUCA ANUL CARE A VENIT BEBEII MULT ASTEPTATI!!!!
Andicu este super filmuletul, mie tot mi se oare ca Alexandra mea seamana cu Filip, dar cred ca este o impresie.
Criss si noi te pupam, m-ai vacut curioasa cu tipa care ma cunoaste, nu mi-am dat seama cine este. Iti uram bafta pentru urmatoarea incercare.
Liana te pupam dulce...si tinem pumnii
Irlandeza nastere usoara si un bebel sanatos...
am pus si noi poze de la craciun, de la munte.
poze cu noi
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
andicu spune:
Hello
Cris, frumoase pozeee! vreau si eu la munteeee!!! ce msito de voi! hai, profitati cat mai puteti, ca vad eu ca anul asta o sa intri la restrictii din motive de !
Daniela, Alexandra e o scumpa! frumoasa foc! sincer, nu-mi dau seama daca seamana cu Filip, ca ma tot uit si vad ca e fetita ..dar e frumoasa foc si pozele de la munte sunt beton! ma insel sau are o poza in care sta pe zapada ?? si cum s-a comportat la munte? a fost cuminte?
Si uitati ce mesaj am gasit de ieri, de la Odisee :
quote:
MESAJ DE LA IRLANDEZA
LA 19:04 A VENIT PE LUME PATRICIA cu 3.658 kg, natural cu epidurala
FELICITARI IRLANDEZO! Mamica fericita, sa-ti traiasca bebe Patricia si sa fiti sanatoase !
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun
Cum crestem noi
ioana_p76 spune:
LA MULTI ANI! Bine v-am regasit in acest Nou An, care va doresc sa fie un an bun si sa va aduca tot ce va doriti!
IRLANDEZA FELICITARI!!
Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa! refacere rapida si laptic mult si bun! Multi pentru voi!
Andicu multumim pentru vesti! Am vazut si eu filmuletul cu Filip, e un dulce! multi pentru tine si bb Filip!
Daniela super pozele de la munte, Alexandra e o scumpa, va pe amandoua!
Cris multumesc pentru urari, speram sa vedem ceva imbunatatiri peste cateva luni!
Marush am inteles ca tu deja te-ai programat pt Szeged, cand ai prima consultatie?
Ref la hiperstimulare, dr. Zadori chiar are frica de asa ceva, mie asa mi s-a parut, e rezervat in a da un tratament mai puternic tocmai de frica hiperstimularii.
Tu ai mai facut vreodata stimulare, cum ai reactionat?
De inteles, te vei intelege destul de bine cu el, insa sa stii ca nu prea vorbeste multe detalii, trebuie sa-l tot intrebi ca sa-ti spuna mai multe. Eu n-am stiut niciodata ce dimensiuni aveau foliculii, abia am aflat de endometru, dar nici eu nu eram insistenta sa intreb, plus ca odata prins "in hora" FIV-ului, nu mai conteaza sa mai stii multe amanunte, eu asa imi ziceam, cu gandul ca stie dr. ce trebuie sa faca.
Iar cu asistentele, te descurci cumva, insa mai mult prin limbajul semnelor, ca engleza nu prea stiu.
Ref la monitorizarea pe parcursul stimularii, te cheama la echo din 2 in 2 zile, iar daca i se pare ceva in neregula, poate sa te cheme si cateva zile la rand (asa m-a chemat pe mine cand a vazut ca nu raspund bine la stimulare si imi marea doza progresiv.)
Orice intrebari si nelamuriri mai ai, spune-ne, noi suntem aici.
toate fetele!
Ioana
animalutele mele iubite
Marush spune:
E ceva de groaza la forumul asta, pierzi f repede mesajele ....daca dai inapoi nu mai vezi nimic
Ioana_p76 multumesc pentru promptitudine.
Programare inca nu am dar am facut un schimb de e-mailuri cu Dr. Zadori, iar in ultimul a ramas ca astazi sa imi transmita ziua si ora programarii. Mi-a explicat cum ca urmatoarea data disponibila ar fi prin MARTIE DAR CA VA GASI EL CEVA IN FUNCTIE DE DATA IN CARE AM EU ANALIZELE PE CARE MI LE-A CERUT, GATA.
-HIV, HEPATITA(AMANDOI)
-SECRETIE SI PROFIL HORMONAL ZIUA 2-5(doar eu)
Eu i-am spus ca sigur o sa am analizele gata pe 22 ianuarie asa ca astept raspuns.
A inteles ca ne grabim din cauza spermogramei sotului care nu se stie cum va evolua!
A fost foarte rapid in raspunsuri, m-a impresionat, Doamne ajuta sa ne fie alaturi pana la capat!
De ce mi-e asa frica de hiperstimure?
La un moment dat, cand nu stiam care e problema noastra principala azoo/oligosperime, mergeam la un medic incompetent, dupa parerea mea, Contanu Florin de la sp Bucur, care fara sa ma puna sa fac analie hormonale, mi-a dat Closrtibegyt, ca sa ovulez, a zis el, ca sigur raman insarcinata.
In luna aia am avut niste dureri groaznice de ovare,la ovulatie 3-4 zile, ma dureau si cand mergeam, nu mai spun la contact, si mai se impunea sa prestam pentru scopul propus.... de-abia asteptam sa termnam, ca ma durea f tare. Va dati seama cat de relaxata eramsi.... , si iar .
Asta banuiesc eu ca a fost hiperstimulare, bine ca nu m-am lasat pe mana criminalului, ca vroia luna urmatoare sa ma treaca pe ceva injectabil , asa ca am pus piciorul in prag si am spus ca le voi face, voi face orice se impune dar dupa ce vom vedea si la sotul meu numarul .
Parca am avut un feeling, intuitia nu stiu ce sa zic, dar rezultatul il stiti si voi..... Si idiotul de ginecolog, i-a dat sotului Undestor, testosteron sintetic, ca cica se rezolva, l-am luat, cam 3 pastile, si ceva mi-a spus ca nu-i in regula. L-am rugat sa nu=l mai ia pana nu mai consultam o parere, si Doamne ajuta, bine ca a facut asa.
Eu vreau sa am aparatul ok pentru ca ultima solutie am luat in considerare IAD si nu adoptia. Dar nu vreau sa ma gandesc asa de departe, deocamdata avem sanse reale sa avem bebicul nostru, in plus sotul meu e asa de dragutz incat ar fi pacat sa nu avem mostenitori cu asa fond genetic bun
Voi ce stiti da analizele alea genetice?
Noi nu prea suntem lamuriti care sunt alea si vrem sa le facem din timp.
Viitoare mamica.....cat de curand!
mamibria spune:
Salutare,fetelor!Sa dea Dumnezeu sa avem un an norocos si "productiv''!
IRLANDEZA,felicitari!Sa ai o fetita sanatoasa,mancacioasa si norocoasa!
Eu am fost ieri la control,in ziua 5 de stimulare,a zis ca am reactionat destul de repede la acest tratament-cel clasic-si maine va trebui sa mergem iar la eco.Punctia va fi probabil marti iar embriotransferul spre sfarsitul saptamanii.
LIANA,nu mi-a mers rds-ul 3 zile si nu am vazut mesajul tau.Imi pare rau ca nu ne-am intalnit ieri dar poate reusim maine ,daca mai esti acolo.Noi avem programare la 8,45 probabil inainte ca doctorul sa intre in ''sala minune''.Astept un semn de la tine!
CRIS,se tot chinuie al meu sotior sa puna poze dar nu prea-i reuseste;il mai pun si azi sa-si incerce norocul,ca eu oricum sunt "pe langa" in ale calculatorului.
Ma bucur ca esti bine si ca te-ai distrat la munte. Mai ai putin si intri si tu in pregatiri. BRIA te asteapta sa-ti spuna si "repertoriul"de iarna ,ca in vacanta asta m-a innebunit sa o invat alte poezii si cantecele pt Mosu'.Acum are doua noi pasiuni-engleza si sa faca puzzle. Va pupam si LA MULTI ANI,UNGURU'!!!
Sa aveti un week-end minunat!
ioana_p76 spune:
Marush, referitor la durerile de ovare si stimularea facut cu closty nu ai facut si echo intravag sa vada cati foliculi ai produs? Nu cred ca ai facut hiperstim, cred ca ai facut mai multi foliculi si de-asta te dureau ovarele, cam toata lumea are dureri de ovare de la stimulare. La hiperstim e mai grav, poate iti spun fetele care au facut asa ceva.
Ref la dr. Zadori, e intr-adevar prompt la raspunsul la mesaje, asta e un lucru care mi-a convenit, mai ales cand incepusem tratam acasa si aveam cate o problema imi raspundea in aceeasi zi.
Despre analize genetice nu stiu ce sa-ti spun decat ca se recomanda cariotipul.
Si mie mi s-a intamplat de cateva ori sa pierd mesaje, o data am reusit sa-l recuperez cu EDIT-Undo.(stersesem tot din greseala)
Va las, ca trebuie sa-mi vina sotiorul acasa!
Pupici!
Ioana
animalutele mele iubite
internet spune:
Irlandeza felicitari, sa-ti traiasca printesa
Ungure La multi ani
Cris nu am trimis-o pe Daria pt ca era frig, a zis ca vine la vara
Adela pe unde umblii?? azi te-a bipuit Daria
Va pupam pe toate
Tia si Daria
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze
crisis81 spune:
BUNA SEARA !!!
Multumesc pentru urari eu ca lu unguru ii e lene sa scrie. Am petrecut frumos, "batraneste" la o masa, in oras, cu prietenii apropiati, si o sa va pun si cateva poze.
Irlandeza FELICITARI!!! Sa-ti traiasca minunea, sa fie cuminte si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Tia hai ca e bine si asa. Atunci va astept la vara la !
mamibria alti copii la varsta ei au ca pasiune jucariile, ti-am zis eu ca e o minune Bria, abia astept sa o revad. Sa te ajute Dumnezeu sa-i daruiesti peste 9 luni un fratior!
Marush sa nu-ti faci probleme. E un medic minunat, foarte atasat de pacientii lui si pune suflet in tot ceea ce face. Iti pot confirma si celelalte fete.
ioana_p76 sper ca timpul sa treaca foarte repede pentru voi si sa te vad cat mai curant cu in brate.
andicu sti ca as renunta la toate libertatile pentru orele de nesomn si neliniste pe care ti le ofera un , pentru ca toate se compenseaza cu bucuria de a fi . Cat despre munte...ti-am zis: i-ar face bine si lui si voua o schimbare de aer si eu cred ca o sa te sperie cat va dormi o data dus la munte. mamica si junioru'.
La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...