LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

MADALUTA. pana numar la 3, bagi aici detaliile cum ai facut colajele alea...ma auzii??? sunt super...cum/cu ce/de unde/...etc
..1...2..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

madaluta superb darius in prima poza. m am indragostit

doamne, deja apar povesti cu fulguleti...zilnic ma minunez de cat de mare e copilul meu...nu mai are nici o treaba cu bebelusia. nici una. e baiat mare. intelege absolut tot ce vorbesc cu el. azi mi-a adus masina de politie dintre politie, salvare, pompieri si school bus. iar am cazut pe spate..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

slaba prezenta la vot la ora asta...ma duc sa ma culc si, evident, sa-mi mai admir puiul un pic...deea beeei, stai asa, ca mereu ma minuez, doar ca cateodata nici nu pot sa plec de langa el cand doarme, asa drag imi e

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Off greu, greu cu cititul asta, ca voi sunteti fff harnicutze.

Inca nu am reusit sa citesc tot din urma (de fapt mai am vreo 2 capitole) dar sa dau cateva raspunsuri ca sa nu uit.

Mai intai si intai va pup dulce pe toate ca nu m-ati certat.

Asizasi dianarus78imi pare rau sa aud ca au bb-ii dermatita. Produsul cosmetic pe care il folosesc pt. Bia se numeste EXOMEGA este si crema de fata si este si un lapte de corp. Il recomand cu toata increderea, si poate fi folosit sa ca un produs cosmetic zilnic. Asiza poti folosi o crema cu cortizon dar nu mai mult de 7 zile, trebuie sa dai strict pe zona afectata, si in nici un caz in zona fetei. LA baita apa nu trebuie sa fie mai calda de 37-38 grade. In rest poate sa se balaceasca cat ii pofteste inimioara. Daca mai aveti intrebari scrieti-mi un PM si va raspund ASAP. Pupici sa treaca bubitele .

acum sa va spun programul de somn a lu' Bia: seara la 21.30 cel tarziu doarme si se trezeste cel mai devreme le 7.30 (dar doarme si pana la 9.30 daca are chef), iar ziua de la 1.30-2.00 doarme cam o ora - o ora jumate.

hai ca ma intorc la citit

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006

varsta Bianca

poze Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

a da si eu inca ii sterilizez lu' Bia biberoanele dupa fiecare utilizare

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006

varsta Bianca

poze Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

http://picasaweb.google.com/flori.sosoi

prima zapada si nu numai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

“Singuratatea, afla de la mine, n-o umple lumea, ci o singura fiinta. Probabil adevarata nefericire nu e sa nu fii iubit, ci sa nu poti iubi.”

Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by shoshika

http://picasaweb.google.com/flori.sosoi

prima zapada si nu numai...

Da o sansa acestei zile: sa fie cea mai frumoasa din viata ta... (Mark Twain)

ce grasun e..sa iti traiasca!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Craciunul copilariei?

...cand ne strangeam toti pustii din bloc si mergeam si colindam toti profesorii la ei acasa?cand mama facea cozonaci si eu abia asteptam sa ii scoata din cuptor sa-i mananc fierbinti, caci eu numai asa mananc cozonacul, si se umplea casa de miros imbatator de friptura si cozonac?cand ne trezeau dimineata fanfarele si ursii cantand si batand tobele pe sub balcon si fugeam care incotro sa ii vedem caci se umplea strada de colindatori si toti se opreau si se uitau la dansul ursului?cand veneau, in seara de Craciun, toti elevii tatei care este profesor, sa il colinde, se umplea casa de pustime cantand "florile dalbe"?

..sau din frageda pruncie cand ai mei ma "pacaleau" cu Mos Craciun, bateau la usa, ma trimiteau sa-i deschid lui Mosu, gaseam cadoul pe pragul usii, dar eu alergam pe scari pana jos sa il vad macar o data?

hai ca devin sentimentala..asa e cand te scoli cu noaptea in cap, afara totul e alb si plodul sforaie...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

dupa o lupta crancena in care au invins dupa prelungiri echipa-gazda Franta, fetele noastre s-au calificat aseara in semi-finala campionatului mondial de handbal!!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput