LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Rares

Darius

Danutz, Madaluta felicitari mamicilor!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata. azi am reusit doar sa ma spal pe dinti pana a plecat alex...:(( fetele singure, nu am idee cum reusiti...ca sa nu mai spun ca nu mi-am fumat tigara de dimineata si numai la asta ma gandesc...

imi ia mana si mi-o pune pe tastatura...a incercat si el dar tot piuia ca apasa aiurea si a zis macar sa ma vada pe mine...v-am zis ca sunt indragostita? doamne ...ce copil.. .

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

da, mai , inteleg din ce in ce mai multe copiii astia...

ieri si-a descoperit burtica..si buricul..i-am spus de cateva ori: "burtica"... peste vreo ora l-am intrebat: "unde e burtica ta?"..si s-a dus la catelusul vorbitor, a pus degetul pe burtica...asta cand il apesi pe burta zice "burtica"..asta a retinut el: cuvantul "burtica"...si locul...si eu credeam ca e de mobila javra.....

are un peste cu o gura cascata..se duce la el ii baga degetul in gura si zice: Pa-pa! adica pe acolo mananca...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Ziggy, uite o reteta cu dovlecei din cele postate de Mirona cred.

Sufleu de dovlecel
dupa 10 luni

3 cani de dovlecel taiat cubulete
1 cana de crutoane mici
1 cana de brinza sau cascaval ras
2 linguri de unt topit sau margarina (eu n-as da margarina la bb)
2 linguri de ceapa tocata marunt
2 oua batute

Se combina toate ingredientele si se amesteca bine.
Se pune compozitia intr-o cratita bine unsa si acoperita cu folie de aluminiu sau capac. Se coace la foc mijlociu circa 1 ora.
Ies 4 portii.

Mergi la inceput

DeeA,

Monica, cum mai e Dragos?

Teutz, voi sunteti in forma, da?!

Dbunny, ceva bun tot a iesit, nu?! Si nu tb stat pan la 5.. respectivele canele de obicei incep pe la 12-1 noaptea..

Dia, noi servim la mic dejun numai biberon lapte. Si mai dureaza pana vom schimba.

Ktrinel, am glumit mey. Nu te supara.

Ralumat, mi se pare normal sa zici pas la masina daca dau astia cu zapada multa.

Madana, mie 37-38 gr C pt apa de baie mi se pare fierbinte rau.. nici inainte de DA nu-i faceam cu mai mult de 34-35. Iar de cand ni s-a pus diagnosticul, apa nu sare mai sus de 32-33 gr.

Shoshika, frumoase poze, frumos bb.

Donia, si astept. Si astept! Si astept!!! [omulet batand nerabdator din picior]

.. si o strigare: Bogdanaaaa!!! Ce faceti? Pe unde umblati? Mai zi-ne de dulcea Zara.

tema cu Craciunul:
de cand ma stiu, pt noi Craciunul insemna bradul de Craciun pe care-l impodobeam in Ajun cand venea, de pe balcon, mos Craciun in persoana cu sacul de cadouri. Mos Craciun, ca mos Gerila cel comunist era numai la scoala.. Ne strangeam mai multe familii prietene, cu copii. Cantam colinde cu mama. Si noi, cei mici, ne pregateam cu cantece si poezii; caci tb sa prestam pt fiecare cadou. Tin minte cum fiecare copil isi depozita cadourile intr-un colt al camerei si ni le pazeam cu ochi de vulturi.. Mos Craciun era aproape numai tata; dar intr-un an l-a jucat si mama sau un prieten de familie. Ca sa nu-i recunoastem vocea tinea o guma de sters in gura. De cativa ani tata este iarasi mos Craciun in fiecare an; de data asta pt nepoti. Anul trecut Grigore dormea pe rupte si l-a cam ignorat.. sunt tare curioasa cum o face anul acesta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Darius de Madaluta!
Rares de Danutz!

Sunteti baieti mari de-acum! :) Sa fiti fericiti alaturi de cei dragi! Felicitari mamicilor pentru fulguletii minunati!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DARIUS
RARES
MAMICILOR SA VA TRAIASCA FRUMOSII!!!!

RUXANDRA,bravo Romania!!!

Si mie mi-a placut ce a facut MADALUTA,asa ca hop am ncercat si eu ceva.
VA PUUP

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Darius!!!!
Rares!!!

Felicitari mamicilor, Danutz si Madaluta!

Ieri n-am mai reusit sa intru ca m-am dat la butoiul cu vin al Doniei si m-am machit in cinnstea lui Cristinel si a Beoacei ...

Ktrinel, am ras bine de tot cand povesteai de Julia si vecinul!!! ...S-o pup pe obrajori de fetita micuta si desteapta! ...Cat despre colajul facut de Madaluta, e vorba de un programel super fain (photo frame show)...il am si eu si am prelucrat multe poze de-ale lui Denis, urmand ca unele sa le inramez si sa le fac cadou de Craciun soacrei, mamei mele etc etc...http://www.frameshow.com/gallery.php?cat_id=2&subcat_id=0&src=fs

Flore, chiar ieri lucram si eu la Elfii aia! ...am primit un mail cu ei de la o prietena din Uk si mi s-au parut tare haiosi!

Cadou sot: o fotografie cu el si Denis inramata, o curea dinpiele, lata, pentru blugi...si mai vad eu...

Va pup deocamdata...sper sa mai revin azi!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

intru acum ca nu stiu daca pot mai incolo.ieri n-am avut toata ziua net,telefon si cablu.am fost singura cuc,bine cu seba,dar parca eram in creierul muntilor.nici muzica n-am putut asculta ca se ducea una doua si scotea stecherul din priza
seba e virusat:muceste,stranuta,tusete,ce mai tot tacamulabia poate dormi,ca se ineaca.offf nu stiu de ce face asa mereu,abia ii trecusera.....
iar aseara a venit teo de la gradi:ochii rosii,si secretii cat casa,conjunctivita.acu ii pun picaturi din ora in ora.asa ca azi sunt cu amandoi acasa.vai de capul meu.o sa fiu ca oalergand din "floare" in "floare"
Sefa
Cristinel
Rares
darius
sa cresteti mari si sanatosi,si sa aduceti numai zambete pe bubele mamicilor
ma duc ca trebuie sa pun picaturi in ochi,in nas sa dau siropuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

Darius!!!!!
Rares!!!!!!
sa cresteti mari si s fiti sanatosi!!!felicitari mamicilor!!!
sunt suparata putin,Elisa face febra.dat panadol,si dupa 6h incepe sa faca din nou.park si tuseste putin.offfff,tocmai acum,pe ultima suta de metri,maine e petrecere...

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput