LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

deea daca vrei sa apara la semnatura, pune mamica intre [ ]

katrinel e tare rau julia o si vad facandu-i vecinului scandal. chinezul?

laura exact asa am patit si eu ieri. m-am uitat la el dormind. si m-am uitat...si m-am minunat...si l-am laudat...si m-am umplut de energie. e cel mai cel copil. doamne ce-l mai iubesc...

in seara asta l-am luat in brate, el a mangaiat-o pe tzi, semn ca mergem la nani, si daca nu m-am miscat destul de repde..mi-a aratat usa de la dormitor...va dati seama ca m-am emotionat toata...plus ca am impresia ca nici ziua nu mai vrea sa doarma in sufragerie, ca imi tot arata patul din dormitor...manca-l-as eu de copil scump ce am care este

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

La multi ani Beatrice! La multi ani Christian! Sa va dea DD multa sanatate si noroc!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

da, al Aelitei e bebeul miscaret.

am adormit-o pe Cris pe la 20.30 si a inceput sa tuseasca. si a tusit pana s-a trezit . am necajit-o si eu un pic, doar trebuia sa-i dau medicamentele iar acum e vesela si voioasa si scoate tot din sertare.

Donia cred ca nu ti-am spus niciodata, dar iti spun acum ca imi place asa mult de tine, de copii tai. ce mai, declar solemn ca sunteti familia perfecta .

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Eu am intrat sa va arat ce COLAJ am facut ..

Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia in caz ca azi uiti vreo secunda sa zambesti, uita-te aici. doamne, ce copii fericiti!

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

pentru copilasii care danseaza si le place muzica, am descoperit-o azi pe www.youtube.com/watch?v=WkGzOKiWhAU&feature=related" target="_blank">Ilona MItrecey are niste melodii super frumoase, gen vaca lola le gasiti pe youtube pe toate!

yagmur, un gand bun catre tine!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Ralumat, eu sunt din Galati (dar locuiesc de cativa ani in Bucuresti). Si A_deju. Dar ea locuieste in Constanta.

Glumeam. Uite ca-mi pare rau ca nu sunt in Galati acum ca sigur ne-am fi intalnit!

Am fost afara pe ninsoare. Cu Tudor cu tot! Avem si poze, dar mai tarziu un pic...

Madaluta, foarte misto colajul! Vreau si eeeeeeeeeeeeeeeeeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Multam very much,DIANOCICA,(incercam eu pana nu mai puteam sa aduc mamica acolo....)!
KTRINEL super tare bre,JULIA ta,pai a deranjat-o domnle,iar ea l-a pus la punct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Gata,mi-a iesit din prima!!(si am pus si pozele la semnatura!)Uite asa cu voi mai invat si eu cate ceva d-ale pc-ului
MADALUTA frumos colaj,frumos pitic,frumosi achi
Mai fetelor(DIANOCICA si LAURA)dar eu fac asa cel putin in fiecare seara(ca ziua fug repede la treaba)ma uuuit la el si nu-mi mai incap in piele de mandrie cat e de frumos,cat e de scump,cat e...si mai chem si lumea care se nimereste a fi prin casa(soacra ,socru,cumnata)sa mi-l admire cum doarme ca un ingeras..care este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Ktrinel super simpatica Julia! fata cu personalitate.

eu de doua seri cant numai colinzi. am ajuns sa-mi aduc aminte de colindele din copilarie, pe care le cantam acasa cu mama.
zmeul se uita la mine si vrea sa-l iau in brate sa-l dansez, ca pt el muzica inseamna vaca lola, deci dans. sotul se uita la mine ca la felul 14, ca el nu stie ce e ala colindat.
si in felul asta am ajuns sa-mi aduc aminte ce Craciunul copilariei mele. asa ca m-am gandit sa va propun urmatoarea tema: Craciunul copilariei voastre.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput