LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 15
m_monique spune:
Craciunul copilariei.
imi aduc aminte cu placere de seara de ajun, cand impodobeam bradul. e drept ca arata ca o sorcova, dar noua ne crea o mare bucurie. cand inca pt. noi exista Mos Craciun, parintii ne trimiteau la colindat in bloc, si cand ne intorceam acasa gaseam sub brad cadourile. bineinteles ca tata incepea cu povesti de genul: cum a batut mosul in geam, iar apoi a fugit, si nu a reusit sa-l prinda. si alte variatiuni pe tema.
mama mea nu facea cozonaci, dar facea niste prajituri foarte bune, si nu ne lasa sa mancam din ele decat incepand cu seara de ajun. si ce mai salivam cand le vedeam
.
la noi in casa in seara de ajun era un miros de sarmale. si acum parca simt aroma lor.
mamei mele i-a placut mult sa cante colinzi. de mici ne-a invatat pe mine si sora mea. si totate zilele de Craciun noi cantam impreuna cu mama. aseara, cand am propus tema, mi-am adus aminte de colinde cantate in copilarie, si pe care nu le-am mai cantat de mai bine de 15 ani.
cand eram mici, mergeam cu sora mea la colindat prin bloc. apoi mergeam impreuna cu parintii la cunoscutii lor la colindat.
cand am crescut mai mari am inceput sa mergem la colindat cu gasca. ne strangeam o gasca si ne colindam intre noi. si colindatul tinea cate 3 nopti.
Andrei (16.12.2006)
dianocica spune:
bogdana un
mare pt zara de la noi
si lui d i-am dat aseara un bulgaras de zapada. a fost delicios. a ras, l-a bagat in gura, s-a strambat..am facut filmulet, poate il pun mai incolo
dayanara la noi se gasesc la mag din alea cu totul la 1 euro, sau la ikea, niste mini nlendere, cam ca ala de la mothercare, de facut frape. cred ca merg perfect la cereale
laura cu emigratul si la mine asta e cea mai mare problema. ce fac cu mama? pot sa o iau cu mine? ![]()
cu manusile: intr o zi s-a jucat alex cu el cu sosete de-ale lui d. isi punea una pe mana si facea: saluut! ia uite..am talpite antiderapante..si fac salut.. si strangea mana..a doua zi i-a pus si lui d pe mana una. si se jucau amandoi..facea si d din manuta..niste scumppi. in a 3a zi, can i-am pus manusi inainte sa iesim din bloc...10 min nu a facut altceva decat sa se uite la manusi, sa rada si sa faca salut strangand din manuta [:d]
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
m_monique spune:
hai ca va mai propun o tema: meniul de craciun - pt adulti.
ce veti pregati?
mi-a venit ideea asta acum, cand vorbeam cu sotul ce gatim de craciun. recunosc ca sunt in pana de idei.
vom avea carnati, friptura si sarmale. dar parca mai trebuie si altceva.
ma gandesc sa fac prajitura congoleza. asta e prajitura copilariei noastre: a mea si a sotului. sper sa ne lase zmeul sa o facem.
Andrei (16.12.2006)
dianocica spune:
mai fetelor, eu nu am amintiri de cand eram mica. putinele lucruri pe care mi le amintesc sunt cand deja eram mare, 1-2 amintiri de la gradinita si apoi de la scoala. oi fi cu capul
?
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
dayanara spune:
quote:
Originally posted by dianocica
mai fetelor, eu nu am amintiri de cand eram mica. putinele lucruri pe care mi le amintesc sunt cand deja eram mare, 1-2 amintiri de la gradinita si apoi de la scoala. oi fi cu capul?
diana sidavid 03.12.06
cam asa sunt eu, nu prea mai stiu nimic decat pe fragmente si alea 1-2
ivan si dayanara
desiree spune:
am fost si noi afara..ruxandra, unde ai vazut tu zi frumoasa ca mi-au inghetat chilotii pe mine!![]()
primul contact cu zapada al flacaului...a luat in mana, rasfirat degetele, uitat 2o de secunde fix...a zis "cah"...asta a fost tot!
m_monique eu nu concep sarbatoare fara salata de boeuf ![]()
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
dianocica spune:
apropo de dorinte de craciun, de ziua mea, de tras linie la sfarsit de an...stau si ma gandesc ca anul acesta e unul din cei mai frumosi ani ever pt mine. e anul in care m-am redescoperit. anul in care nu am mai auzit nimic in jur, decat acel ceva dinauntrul meu care imi spune sa imi iubesc copilul. si sa il ascult. eu nu ma recunosc. in cea care am fost in ultimii ani. am reusit sa renunt la orice urma de egoism si sa imi pun toate fortele in a incerca sa imi inteleg copilul si sa il ajut. mi-am redescoperit acea prima natura. sunt fericita. ma simt un om mai bun. va doresc tuturor sa va redescoperiti. pe voi si pe copilasii vostri.
diana si
david 03.12.06
Donia spune:
La multi ani Rares! 
La multi ani Darius! 
Felcitari fulguleti pentru primul vostru an!
Felicitari mamici, aveti niste copilasi superbi!
Mi-e si teama sa mai intru pe aici ca sa nu ma urecheati... dar ce stiti voi, sunt mama ocupata, ieri am fost toata ziua pe drumuri, am si deszapezit... si cat de bine a fost!
Si tot ieri Roxana a avut serbarea de la gradi... sau concertul, cum spun ei... mai oameni buni, hai sa pun si eu sare pe rana apropos de una dintre semi-temele zilei...
La un moment dat au prezentat un slideshow cu activitati din primul trimestru.... copiii la parada de Halloween, la patinoar, jucandu-se in pauze, la tot felul de activitati in clasa, in sala de sport... numai fete de copii super-extra-ultra fericiti... ei bine, mi-au dat lacrimile si m-am gandit ca ii multumesc lui Dumnezeu ca pot sa le ofer copiilor o copilarie atat de fericita aici. Totul se face cu multa dragoste pentru copii, au muncit profesoarele pentru spectacolul asta si singura noastra grija a fost sa le dam bluze albe, rosii sau verzi... ce sa mai povestesc... eram inlacrimata, unde mai pui ca picii de gradi erau imbracati ca fulgii de nea, le facusera profesoarele niste coronite cu fulgi in frunte... de tot plansul, abia ma abtineam sa nu hohotesc pe acolo...
Ha, alt motiv de plans... printre rasete... clasele 1-3 au cantat un cantec numit: "Tot ce imi doresc de Craciun sunt cei doi dinti din fata" si textul continua "ca sa pot sa spun si eu Craciun fericit, ca deocamdata mai mult fluier decat vorbesc"... si in tot timpul asta erau iarasi poze cu fiecare copil din cor zambind sau razand, de li se vedeau toti dintii... sau toate pauzele... pai cum sa nu plangi...aaa...razi?
Iar azi ghiciti cum s-au dus toti copiii imbracati la scoala? In pi-ja-ma-le! E ziua pijamalelor... erau atat de haiosi dimineata, isi aratau pijamalele... nu stiu cum o s-o scoata la capat profesoarele!
Vreau sa fiu din nou copil! 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danutz spune:
Buna seara la minunate!
Azi e sarbatoare mare, 

puiul meu iubit implineste primul anisor din viata lui 

asa ca dam de baut la toata lumea, poftiti, nu va sfiiti!!!
Avem di tati:

de toate felurile, poftiti si serviti!
Multumim mult pentru urari, uram si noi La multi ani ! flacaului care face si el azi un anisor: Darius, cu sanatate noroc si multe impliniri pentru mamica lui!
Noi suntem in febra pregatirilor, maine la pranz avem si petrecerea si taiatul motului si mersul la restaurant dupa...asa ca suntem ocupati pana peste cap. Maria-sa cred ca simte ca i se pregateste ceva fiindca e cam agitat, nu prea a dormit si e tot timpul printre picioarele mele.
Pup si revin mai pe seara cu povestea nasterii!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
acs spune:
Weekend placut tuturor!
Si cum nu voi fi pe aici, urez LA MULTI ANI! celor ce vor petrece la sfarsit de saptamana:
Eric de A_deju!
Elisa de Daphna!
Maya de Ingerasa!
Andrei de M_monique!
Alessia de Flore!
Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti! Felicitari mamicilor!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni