LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Marani.. off.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

RUXANDRA,da am tuns-o 0, acum ii creste uniform!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by dayanara

cele care dati cereale cu lapte facute piure , asa groase, cum le faceti? le bateti? in biberon sau cum, ca in spital le faceau ca lumea de tot, depinde cum cereai groase sau mai subtiri dar erau asa spumoase si nu curgeau...nu stiu ca nu.mi iese deloc

ivan si dayanara

eu i le fac de consistenta unui piure, si i le dau cu lingurita.
daca zici ca alea sunt spumoase, cred ca sunt facute la blender.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:

imi place popa martie, nu mai pot dupa el :)))))))

seamana bine cu www.josh-hartnett.org/" target="_blank">josh harnett.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Darius de Madaluta
Rares de Danutz

sa cresteti mari, sanatosi, voinici si sa aveti parte numai de bucurii.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by m_monique

quote:

cele care dati cereale cu lapte facute piure , asa groase, cum le faceti? le bateti? in biberon sau cum, ca in spital le faceau ca lumea de tot, depinde cum cereai groase sau mai subtiri dar erau asa spumoase si nu curgeau...nu stiu ca nu.mi iese deloc

ivan si dayanara

eu i le fac de consistenta unui piure, si i le dau cu lingurita.
daca zici ca alea sunt spumoase, cred ca sunt facute la blender.

Andrei (16.12.2006)

si ivan tot groase le vrea, dar alea oricum erau aveau textura buna,si da cred ca sunt facute cu ceva blender, am gasit asta
http://www.mothercare.es/public/producto.php?id=1526&idGrupo=16&idFam=38&idSub=-1

dbunny - eu folosesc nutriben si blevit, dar blevit alea nu.mi plac deloc nici mie nici lui nu prea

ivan si dayanara

Mergi la inceput

sunt asa de emotionata. azi merg la petrecerea de Craciun de la birou. deja am fost la coafor, manichiura, ca de trebuie sa arat bine, nu ca ouvrierii care merg zilnic la banca.
petrecerea incepe la 7, dar eu am sa merg dupa 9, ca doar trebuie sa culc copilul.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

quote:

imi place popa martie, nu mai pot dupa el :)))))))

seamana bine cu www.josh-hartnett.org/" target="_blank">josh harnett.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

bunoc rau si josh!!! l.am vazut mai demult dar nu.mi aminteam de el

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

revin....
ktrinel m-am distrat teribil....cum povesteai de julia ca ii cearta pe vecini! super......vorbareata, sa vezi cum o fi cand isi va da drumul la vorba
a deju sorry, habar n-am de pampersi, noi suntem la 4+ numai de la pampers. 6? deja? e musai?
dandusa hellllllo! mai luati o pauza
marani offf, Doamne, imi pare atat de rau! sa va ajute D-zeu sa treceti cu bine peste aceasta incercare!
ruxandra mama.....2h? bona a stat numai una pt ca a inceput sa TIPE dupa mandarine si n-avea bani la ea ieri mi-a facut si mie la fel, i-am cumparat, a tinut-o in mana cat am stat afara (vreo1/2h), in mana cu ea in casa, nu i-a dat drumul deloc, dupa ce l-am dezbracat, m-a dus la canapea, a pus mandarina pe canapea si arata cu degetul si imi explica sa i-o desfac. va dati seama????? ce mare e????
apropo de manusi.....dani nu vrea DELOC, plange tare numai cand le vede.....cum il conving????
dayanara cereale cu lapte inclus, i le dau cu lingurita, i le fac in castronel....cele de la milupa ies ff fain, cele de la humana mie mi-au iesit numai cu cocoloase. cele fara lapte inclus i le fac in bibe, dar subtire, pun numai 3 masuri la 210 ml lapte
dianarus si restul.......apropo de emigrat....chiar ati vrea? ati putea? si eu as vrea, sa traiesc intr-o tara civilizata....dar n-as putea decat daca mi-as lua si toata familia....parinti, sora, nepotei........nasi, prieteni...
dianarus cum mai e marc cu nasucul?
v-am pupacit

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

de pampersi cred ca depinde si de cm ii pune fiecare :)
eu cand ii inchid nu se ating partile, si ramane si descoperit un pic pe pulpe, gen tanga asa :))) numarul 6 de aici cred ca mi sunt buni mie

ivan si dayanara

Mergi la inceput