LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 16
Monicabb spune:
La multi ani Darius!
La multi ani Rares!
Sa fiti sanatosi si norocosi! Numai bine va doresc!
Ruxandra, suntem atat de bine incat in seara asta plecam la munte! 
. Sper sa fie bine pentru Dragos drumul asta si sa doarma. Vom vedea!
Si mie mi s-a parut o zi foarte frumoasa azi. Mai ales ca a fost prima zi din ultimele in care Dragos a fost in forma maxima.
Va pup. Fug la facut bagaje.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
ziggy spune:
Ktrinel, ce-mi place de Julia, s-a dat jos din pat , a spus cateva si apoi s-a culcat la loc. Cat de dulce poate fi.
Ruxandra, merci pentru reteta, nu stiu de ce nu le-am salvat la momentul respective.
Monique, petrecere frumoasa, sa ne spui cum te-ai distrat.
Donia spune:
Gata, am mai nascut o data! Povestea.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dbunny spune:
Vorbind de serbarea copiilor...Dani a fost ales sa joace rolul pruncului Isus
...maine cer soacrei sa-i coase o tunica.
Vorbind de meniu: e randul meu la gatit cina din ajunul Craciunului(aici e cina familiara), vin socrii si bunica lui Paco la masa...asa ca bagati neste idei si la mine...
M-am gandit sa fac Somon la grill cu sos alb de praz...ciuperci glaseate cu miere(se potriveste??), si o salata cu crabi cu portocale!!! Desert: tort romanesc...de fructe.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Donia
Gata, am mai nascut o data! Povestea.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
flore26 spune:

de emotie si parca de fericire ca s/a nascut MISCOTEL...

...pentru ca esti TU, inconfundabila...

Flore
Alessia Liane (16-12-2006) 
Dbunny spune:
Donia, adeju..si cele care mai bagati suc in laptele pruncului...daca-i bag vro 2-3 linguri de fructe blenduite in laptic, o sa-i dea crampe? dureri de burtica, gaze?
Nu papa fructe decat cateva bucatele din mana mea...tocmai i-am blenduit o juma de banana cu ananas proaspat... sa incerc?
desiree spune:
Donia, frumoase amintiri de la nasterea micului Cristian Gabriel Miscotel!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
Laura13 spune:
donia serios acum....te-ai gandit vreodata sa te faci scriitoare? ffff frumos mai povestesti! minunat! 
i-a iesit un colt de maseluta!!!! dreapta sus!!! yupii!! dar mai uurmeaza.....nasol!
s-a distrat azi cu tat'su 1/2h cu o pereche de sosete, florin juza fotbal cu sosetele si dani fugea dupa ele.....si radea.....de ziceai ca e descoperit america! ce jucari.....ce milioane cheltuite....sosetele sa traiasca![]()

Rares 
]

Darius 

Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si norocosi!
Mamici sa va dea DD putere sa ii cresteti frumos ca si pana acum si sa va bucurati de ei in fiecare clipa!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Ktrinel spune:
azi am petrecerea, asa ca nu va scriu prea multe sa nu imi stric manichiura :))))...dar va citesc, ca rasul si zambetele imi revigoreaza tenul :)))
LA MULTI ANI RARES !! LA MULTI ANI DARIUS!!
FELICITARI DANUTZ SI MADALUTA!!
dbunny: ce meniu e ala
?? nu tu codita de porc, nu tu urechi, racituri (vezi piftie :)),sarmale, ciorbe drese si groase...zau asa
...daca nu erau socrii aici faceam si eu un meniu mai usor si mai special...dar deja suntem in cautare de picioare afumate
..poti totusi sa imi dai reteta
dayanara ..tanga ![]()
![]()
donia, imi dedic weekendul sa iti citesc povestea...
stiti care e chestia? julia nu vorbeste nimic in afara de MAMA, PAPA, BABA...NIMIC...nu da nici un semnal...inca.