LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 11
ruxandra_sb spune:
.. dupa cotrobaiala matinala a lu Grigore se gasesc la noi pe jos o alandala de jucarii, prezervative, cutii sigilate cu bete urechi, creme, tampoane pt doamne, agenda mea iesita din coperti, ziare, reviste, etc., etc. Ce mai doriti? Ce mai poftiti? 
.. fugim afara, la zapada care-a mai ramas prin copaci, prin parc.
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
dayanara spune:
dbunny si noi avem inca 4 extra de dodot, dar nu corespund marimile de aici cu cele din romania
ivan si dayanara
Madana spune:
acum vad ce am scris, scuze, 34-35 grade a fost intentia dar degetele mele sau dus putin mai susu ieri.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de
superba Andreea-Bianca 01.12.2006
varsta Bianca
poze Bianca
Dbunny spune:
d
quote:
Originally posted by dayanara
dbunny si noi avem inca 4 extra de dodot, dar nu corespund marimile de aici cu cele din romania
ivan si dayanara
Ieri am luat 100 de unitati de la marca Carrefour...13,75€ marimea 4(Maxi). scrie pe ele de la 10 la 16 kile..dar cred ca ma duc sa le schimb...stau cam fixe pe el...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Madana spune:
voi vorbit de Craciunul de pe vremea cand eram copii? Aaaaah, ce ma apuca melancolia.
Tata cumpara bradul si apoi il cioplea in balcon (ca sa incapa in suport) iar noua (mie si sorei mele) ni se parea ca operatiunea asta dureaza prea mult. Abia asteptam sa vedem bradul in casa si apoi distractie: unu insira instalatiile pe jos (sa le descurce), altul pregatea dulciurile (ne placea sa punem dulciuri in brad: bomboane, napolitane, ciocolata, fructe; erau intotdeauna mai bune cand le luam din pom), altul intindea toata beteala si globurile pe masa din sufragerie. Pot sa spun ca il asteptam pe Mosul cu asa o emotie amandoua, si pregateam adevarate reprezentatii artistice pentru Mosul.
Intr-un an l-am recunoscut pe vecinul care purta costumul lui Mos Craciun si am fost foarte dezamagite.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de
superba Andreea-Bianca 01.12.2006
varsta Bianca
poze Bianca
Dia1609 spune:
Maria Sa Rares
Darius
adeju, eu parca am vazut nr. 6 de la huggies... m-as mira sa nu fie..dezabureste bine ochelarii cand intri in magazin :))
vrem poze cu gogosarul mic
ulei de masline folosim... tot asa, din ala presat la rece, ca e mai bun, nu mai stiu exact de ce conteaza modalitatea de obtinere, dar conteza... si cel mai bun e ala presat la rce, asa ca desiree, asculta soatza :))
unt folosim tot de la president ala fara sare cu 82% grasime, la sfatul pediatrilor... si cumnatu-meu in franta tot din asta a folosit la bebe, tot la sfatul pediatrului (de acolo) .....dianocica, la varsta asta lactatele tb sa fie cat mai grase, ajuta la dezv creierasului, a legaturilor neuronale etc etc... de aia nu e voie cu chestii degresate la bebei si se recomanda cele mai grase
Dia1609 spune:
quote:
ivan si dayanara
sa stii ca la pampers, marimile din ro sunt mai mari :) ... eu iau pampersii din germania sau austria si am avut surpriza sa constat ca aia din ro sunt mai mari .... noi folosim 4+
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
la varsta asta lactatele tb sa fie cat mai grase, ajuta la dezv creierasului, a legaturilor neuronale etc etc... de aia nu e voie cu chestii degresate la bebei si se recomanda cele mai grase
Al meu bebe inca n-a pus gurita pe unt sau smantana..o singura data i-am dat sfaramituri de paine cu unt..si a doua zi a inceput cu diarea aia ingrozitoare(o fi fost coincidenta???)... de-atunci mi-e frica sa-i dau unt crud..poate ca in pireu i-ash baga, dar cum noi nu folosim...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dayanara spune:
quote:
Originally posted by Dia1609quote:
ivan si dayanara
sa stii ca la pampers, marimile din ro sunt mai mari :) ... eu iau pampersii din germania sau austria si am avut surpriza sa constat ca aia din ro sunt mai mari .... noi folosim 4+
Diade
Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
aici eu n.am gasit marca pampers , iar cele folosite sunte intre 11-16 kg, stiam de la donia parca cand a fost in romania ca nu corespund
ivan si dayanara
dayanara spune:
cele care dati cereale cu lapte facute piure , asa groase, cum le faceti? le bateti? in biberon sau cum, ca in spital le faceau ca lumea de tot, depinde cum cereai groase sau mai subtiri dar erau asa spumoase si nu curgeau...nu stiu ca nu.mi iese deloc
ivan si dayanara

de
Oana 29.11.06