LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 10
desiree spune:
Mda, Donia ne-a cam tras clapa...cica n-are timp sa scrie..da pentru butoiu cu vin si-a facut timp!..hmmm!![]()
prestam mai degraba ulei de masline decat unt topit..desi untul da gust mai bun mancarii...
chinico..dodoloata, martzigusul, duda...
(bre, da cate prenume are?)
ma cheama sfanta mazare cu legume si pui...azi prestam mancare la comun cu bebele...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
a_deju spune:

LA MULTI ANI darius si rares!!! 

sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si destepti!!! felicitari mamicilor pt primul anisor!!! 
...si un pup mare si gras, special pt madaluta, care anul trecut pe vremea asta era probabil deja cu samalutul in brate (ca orele de taiere erau pana in pranz
), si care a doua zi de dimineata, desi abia tragea cu paiul din ceai, dar stralucea toata, a gasit puterea sa incurajeze o mtaza speriata de-i tremurau chilotii tetra (je, adicatelea.. :))) ). tot familionul motanesc va pupa si va doreste numai de bine!! LA MULTI MULTI MULTI ANI!!!!
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
desiree spune:
ruxandra, da, extra-virgin..da barbatamiu se uita dupa ulei de maline extra-virgin, PRESAT LA RECE...pana nu gaseste de asta nu cumpara..personal,sunt paralela cu modul de producere..da daca soatza zice..tre sa il ascultam..macar asa din cand in cand!![]()
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
a_deju spune:
daphna, sanatate multa elisei!! hai, ca tre' sa fie bine, nu se poate s-o dam asa...cu mucii-n tort :))) un paracetamol supozitor, ai incercat?? stiu ca e aceeasi mancare de peste cu panadolul, dar macar are actiune mai rapida (iar la eric doar asta a functionat, cu restul siropelelor febra scadea pt scurt timp, dar se baga rapid din nou in seama...). va pup dulce dulce dulce!!!!! aaa... si sosetelele cu otet, reteta dandusei :) alea stiu sigur ca functioneste!! (am o butelca cu otet aromat in casa, daca e nevoie, imediat vin si-o arunc peste gard :)) ). 
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
ulei prestam , de masline, dar f rar. acum vreo doua zile i am dat paine prajita cu unt. a fost f incantat. unt putin de tot, cat sa inmoaie painea. ieri s a dus si alex sa ia unt ca nu mai aveam si a luat, deh, ca pt cupil, unu' mai bun, president, fara sare deloc. minunat am zis...dar are 82% grasime..
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dayanara spune:
eu de la inceput ii pun ulei de masline in piure, dupa ce.l incalzesc, crud
unt ii dai unul irlandez fara sare, oricum nu.l mananca :))
president mananc eu , imi place tare
ivan si dayanara
a_deju spune:
intrebare tehnica: ati trecut la pampersari no 6?? de fapt doua intrebari: huggies nu au no 6, sau nu am vazut eu?? sa stiu sa-mi sterg ochelarii de-acum cand intru in magazine :)) motanu' mai incape in 5 de la pampers, doar uleiat bine, ca sa alunece.. iar huggies 5..doar sa-i folosim de batista.. asa ca testez piata :)
azi l-a scos maica-mea la plimbare, ei doi, singurei, si-un carut rosu cu flori :)) eu n-am mai prestat, ca mai mult ma enervez, maica-mea cum prinde ocazia, cum fura carutu' sa impinga ea, io parca-s handicapata daca nu am ce sa fac cu mainile...asa ca mai bine pas :) dar altceva vroiam sa zic.. din motive de minus nushcate grade, am imbracat prima oara copchilul in multasteptatul overall de fas de la quelle (ala de-l aveau pe stoc, ca ala fain..n-a venit nici pana in ziua de azi..). si cand l-am terminat de gatit, nu mai stiam ce sa fac, sa rad, sa plang... era asa scuuump, un omulet mic micut, pe doua picioare, balanganindu-se si cautand un punct de echilibru, zambind nitel incurcat de caciula inodata sub barbie... un ardei umplut, cu maini si picioare :) da' ardeiul meu :) manca-l-ar mama de gogosar :)))
Deea, mami de
dianocica spune:
quote:poze!
Originally posted by a_deju
azi l-a scos maica-mea la plimbare, ei doi, singurei, si-un carut rosu cu flori :)) eu n-am mai prestat, ca mai mult ma enervez, maica-mea cum prinde ocazia, cum fura carutu' sa impinga ea, io parca-s handicapata daca nu am ce sa fac cu mainile...asa ca mai bine pas :) dar altceva vroiam sa zic.. din motive de minus nushcate grade, am imbracat prima oara copchilul in multasteptatul overall de fas de la quelle (ala de-l aveau pe stoc, ca ala fain..n-a venit nici pana in ziua de azi..). si cand l-am terminat de gatit, nu mai stiam ce sa fac, sa rad, sa plang... era asa scuuump, un omulet mic micut, pe doua picioare, balanganindu-se si cautand un punct de echilibru, zambind nitel incurcat de caciula inodata sub barbie... un ardei umplut, cu maini si picioare :) da' ardeiul meu :) manca-l-ar mama de gogosar :)))
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:poze!
diana sidavid 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
n-am apucat sa prestez, din motive de gogosar infofolit, care trebuia scos la rece rapid :) dar promit ca o sa.. :)
Deea, mami de
Dbunny spune:
quote:
intrebare tehnica: ati trecut la pampersari no 6?? de fapt doua intrebari: huggies nu au no 6, sau nu am vazut eu?? sa stiu sa-mi sterg ochelarii de-acum cand intru in magazine :)) motanu' mai incape in 5 de la pampers, doar uleiat bine, ca sa alunece.. iar huggies 5..doar sa-i folosim de batista.. asa ca testez piata :)
Gogosarul tau trece pe 6? noi suntem la 4 extra inca...

Ruxandra...pai scoti untul si bagi uleiul in maglavais...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.