LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

scuze pt absenta de ieri... si pt cea de azi si pt cea din zilele ce urmeaza. bizi-bizi... si o stare nasoala, nu stiu de ce...

Beatrice de Chinico
Christian de Donia
Ana-Beatrice de Saftoiu gina

Rares de Danutz
Darius de Madaluta

sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!!!

si un w-end minunat va doresc!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dia untul ala romanesc, unt de masa, are 65% grasime. nu e degresat. doar atat are. fata de 80si presidentul. o fi grasimea buna dar eu o prefer pe aia mai mica. nu degresat dar nici ... slana

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dayanara ...eu fac primadata lapticul in sticla cu masuratori(180 apa + 6 masuri lapte) si agit bine bine. Pun in farfuria lui 6 -7 masuri de cereale(Dani le mananca mai groase, nu curgatoare) si adaug incet lapticul cald peste...amestecand incet tot timpul...sa nu se faca cocoloase... cred ca depinde si de cereale...

Pampers e aceasi firma cu Dodot...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

dia poze de la serbare nu ne dati si noua? ca intreaba d zilnic...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

dayanara in spital ce papica i-au dat lui Ivan? la borcanel sau pireuri facute de bucataria spitalului? desert? Laptic de care? Ai dus tu ceva de-acasa sau ti-or dat ei tot tot, ca la maternitate..inclusiv servetele umede si suzete...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

in spital pentru pacient si insotitor numai mancare de la ei, nu ai voie cu mancare din afara pt copil, mancare facuta in bucataria spitalului, lapte ti.l faceau ei cum vroiai mai gros mai subtire, pampersi servetele sampon sapun , totul de la ei, spitalul are scoala pt cei internati mult timp, loc de joaca pt bebelusi ...camerele baie pt tine si cadita speciala pt copii sau bebelusi, e acelasi spital unde am nascut, e destul de dragut, uite aici cateva poze de la ei de pe pagina
http://www.fhalcorcon.org/lafundacion/galeriaimagenes/images/plazagran.jpg

ivan si dayanara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dayanara

in spital pentru pacient si insotitor numai mancare de la ei, nu ai voie cu mancare din afara pt copil, mancare facuta in bucataria spitalului, lapte ti.l faceau ei cum vroiai mai gros mai subtire, pampersi servetele sampon sapun , totul de la ei, spitalul are scoala pt cei internati mult timp, loc de joaca pt bebelusi ...camerele baie pt tine si cadita speciala pt copii sau bebelusi,

of... iar mi-am amintit ca traiesc ..unde traiesc..si cam ce se ofera in spitalele noastre..:((((

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

fetelor minunatelor,
intru scurt ca ma grabesc tare.

Azi e ultima zi la job pana in 7 ianuarie. deci fara net pana atunci.
De aceea Va doresc de pe acum la toate un Craciun de Poveste si Un An Nou absolut minunat alaturi de familiile voastre

Va iubesc pe toate si va multumesc ca existati.

Va pup muuuult si o sa imi lipstiti tare tare.

iar apar atunci si o sa fiu ca picata din pom ca o sa fie capitolul 1000 dar ... asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

MARIA SA RARES

DARIUS

multa multa multa multa multa multa multa sanatate!

Ma strange in spate....majoritatea fac bradul, curatenia de iarna prin casa, cumparat ornamente...si noi ne pregatim de inmormantare...Viata asta...Ii palpaie lumanarea, stie ca se duce..si regreta multe..Nu va doresc sa aveti parte de asa ceva...

trag linie si ma laud:

"Ana Maria, hai sa ne imbracam sa iesim la zapada. Ia cheile si descuie tu usa". Eu pregatesc hainele si ea cu cheile in mana ( stie ca le gaseste mereu pe-o masuta pe hol ) la usa de la intrare s-o descuie.

De cand a invatat sa se dea jos din pat nu mai sta cu noi la cafea. Noi avem obicei sa bem cafeaua in pat dimineata la 7.00. Ea coboara smechera si fuguta la stiva de cd-uri pe care le "plimba" pe covor pe post de masinuta..ii place ca aluneca usor...

I-am luat azi pantaloni de gore-tex...imi venea sa mi-i pun pe cap si sa umblu asa prin oras, asa bucuroasa eram...

revin mai incolo...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
cadou de craciun pt toata familia: album cu pozele lui dani pt ai mei, poze inramate pt ai mei cte una si pt surioara mea, calendar de peret cu toti nepotii pt ai mei. pt sot......habar n-am...vrea ceas (dar n-am bani), vreau parfum ca am gasit unul care ma da pe spate (dar n-am bani)....asa ca habar n-am
craciunul acasa ma apuca plansul deoarece anul acesta e prima data cand nu ne strangemi toti acasa. pe motiv de prea multi copii in 3 camere. am gasi cum sa dormim toti, dar cum copiii dorm la ore total diferite.....va dati seama ca ar fi super obositor pt toti. asa ca vin ai mei in iasi, tata la mine, mama la andrea.....de' are 2 copii. pe vremuri....cand eram mici mici, venea mosul cu tot cu brad, il impodobeau noaptea, cu noi in camera sforaind, n-am auzit niciodata nimic nici una din noi. si multe cadouri. pe la 9 ani mi-a distrus sora'mea visul si m-a anuntat ca mos craciun nu exista. si acum o mai cert! dupa asta.......in ajun impodobeam bradul cu andrea, pe colinde. mama la bucatarie cocea. tata intr-un du-te vino intre sufra si bucatarie. apoi eu cu colegii mergeam la colindat pe la profesori, colegi, etc......repetam vreo 2 sapt inainte, aveam cor, cantam pe mai multe voci, 2 chitare....he,,he ce vremuri, faceam o gramada de bani. veneam acasa si in seara de ajun (pt ca eu nu aveam niciodata rabdare) desfaceam cadouri. a doua zi la masa la mamaia toti, perinti, verisori, bunici.....frumos rau! la soba......la colinde......la povesti......ce repede se mai duce vremea.....
laudatul copilului ieri s-a dus langa calorifer, s-a uitat lung la el, apoi la mine si zice FU! azi dimineata m-a dus la bucatarie si mi-a aratat bibe, a stat cuminte pana i-am facut lapticul si apoi a adormit instant! nu era ora de somn, daca era dupa mine il mai tineam macar 1/2h. dar stie el mai bine! cara pampersi (pachetul), ligheanul, cosul de rufe, tot ce prinde cara dupa el......in mers, da? in rest am senzatia ca pricepe tot, chiar si cand nu e cum ii convine, pricepe, maraie dar apoi parca nu mai face crize atat de puternice.....de nervi, da?
sunt la andrea, am venit sa selectez poze pt albume....ca al meu calc.....
va pupic

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput