Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
tomasa spune:
Am si eu o intrebare pt. fetele mai "umblate", ca eu n-am mai iesit la un shopping pt. mine de luni bune. Unde gasesc si eu niste super pantofi? Ma refer la genul clasic, scump si elegant . Ceva mai de seara asa.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Roxali spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Fetele din Italia, help!
Cum se scrie in italiana expeditor si destinatar pe scrisoare? Vreau sa ii trimit sora-mii o felicitare si vreau sa fie surpriza, asa ca nu pot sa o intreb pe ea .
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Nu te complica,important e sa respecti regulile, adica sa scrii adresele la locul respectiv....destinatar-destinatario,expeditor-mittente
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
devylla spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Sabinutza, mi-am luat Pentax k10D, mi-a adus cineva din New York, aici e muuult mai scump.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Super,sa-l stapanesti sanatoasa si spor la cat mai multe poze reusite.
Aici e in jur de 1000 dolari doar body...
EU de curand mi-am luat canon eos 40d,imi place tare mult...insa tot mai mult imi plac obiectivele pentax...is tare 'largi'
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Sabina spune:
gagici, io nu ma duc la nicio sindrofie, ca n-are sens.
stau frumusel acasa si-mi alaptez bebelusul.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
40D, sau 400D? ca 40D e mai scump decat Pentax:)
eu am luat cu 700 body....
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
aniast72 spune:
Luy, l-ai facut pe fi'miu sa fie trist ieri toata ziua...aseara a si plans. Printre lacrimi mi-a spus ca a sperat si el sa se imprieteneasca cu ochioasa ta, iar cand l-a vazut pe Sim junior langa ea... i s-au distrus toate sperantele. Adica ce... el e baiat simplu din provincie si Maria n-are ochi si pentru el? A zis ca o asteapta pe Maria sa vina in vizita la bunici si atunci o sa o faca sa se razgandeasca.
In alta ordine de idei, copilasii sunt amandoi tare frumosi, mamicile lor.
Am vazut ca am fost cautata, din pacate nu mai am nr de tel a lui groxy asa ca, Roxanaaa, daca vezi mesajul, da-miun PM cu nr tau.
Azi noapte cred ca a plutit ceva in aer, fi'miu s-a trezit la 1 noaptea si la 5 dimineata...el care dormea non stop de seara pana dimineata. Noroc ca a adormit usor dupa ce a papat laptic.
Roxana, n-am stiut ca ai chef de musafiri ca duminica am fost la Baby Expo. Puteam sa trec pe la tine cu Vladi. Am admirat creatiile lui Alex, intr-adevar are talent. V-a reprezentat cu maiestrie.
Sim, am jucat si eu Mistery Case Files...e super. L-am terminat si l-am luat de la inceput ca de... aveam experienta.
bikmaria, cred ca te saboteaza cineva... eu zic ca inainte sa scrii, verifica daca esti logata cum trebuie. Uite un ca sa nu te mai enervezi.
Roxana, ce ziceai tu de Corsodyl pentru Yaia? Pentru ea sau pentru bb? Mie mi-a prescris o pediatra pentru Vladi cand avea 10 zile, l-am curatat in gurita, apoi sa aflu ca e f tare pentru bb, ca nici nu se recomanda la copii. A fost super tare Alex cu gandurile ei despre Andrei... ce gandesc copii la varsta asta. Incredibil.
rodicamaries, bine ca ai avut curaj si ai rezolvat problema ginecologica. Putina durere dar acum esti linistita. Bravo.
Revin ca Vladi cere atentie...
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
rodicamaries spune:
quote:
rodicamaries, bine ca ai avut curaj si ai rezolvat problema ginecologica. Putina durere dar acum esti linistita. Bravo.
in sfarsit ma lauda si pe mine cineva... ca de smotruit tare multi au facut-o.ca-s fricoasa, ca n-am curaj etc. Sotu imi zice ca i-a fi rusine cand s-a intalni cu medicu ca deh, am facut circ(fara bani), apoi ce? sa fac boala de inima acolo pe scaun?, mi-am manifestat frica... am gresit cu ceva?
du-te la Vladi... da-i un din partea mea...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
danielle02 spune:
fetelor, dragutelor,sa nu ma dati disparuta dar eu am munci de facut
am intrat rapid sa va intreb daca vrea cineva niste invitatii ptr. botez superbe,sunt universale,le-am comandat de pe ebay si sunt prea multe,am in jur de 30.nu am ce face cu ele si e pacat de aruncat.
am fugit la doctor cu fata,a venit taxiul.
multi pupici.
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
Roxali spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Am si eu o intrebare pt. fetele mai "umblate", ca eu n-am mai iesit la un shopping pt. mine de luni bune. Unde gasesc si eu niste super pantofi? Ma refer la genul clasic, scump si elegant . Ceva mai de seara asa.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
in Cal Mosilor stiu ca era mag Leonardo
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
sim_stoian spune:
Andreea, Sa stii ca sunt 3 versiuni de Mistery Case, daca nu le ai pe toate, zi-mi si iti dau de lucru .
Ali, multumesc. Le-am expediat deja, am scris adresele la locurile lor, cred ca nu vor fi probleme.
Teooooo, hai mai, nu le dai nici o stire vecinilor? Ii lasi sa moara de curiozitate?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare