Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Am fost juma' de ora afara cu Degetzica. Frig.... Acu' doarme inhaimurata cum am adus-o.
Sabina, pe frigul asta nici io nu m-as prea duce nicaieri. Si pe urma, tu stii cel mai bine...
Rodica, io sunt... muta de uimire si admiratie, ca neajunsa inca la controlul de 6 sapt.. Si ce daca te-ai manifestat? Ia sa-l vedem pe domnul sot la un control la obect si pe urma sa vorbeasca. Eeee...
Tomasa, ma bag si io in seama desi la cumparaturi n-am mai fost de nu stiu cand, da' poate incerci Mussette, La Madonette, Nexus. Nu au marfa ff scumpa, dar OK ca raport calitate pret. Daca vrei mai scumpi poate Fiorangelo sau un magazin in Unirea, etaj 1, vis-a-vis de House of Art- nu stiu cum ii zice- cu pantofi italienesti.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Sim, daca nu intervine nimic, sigur ne vedem la vaccin. Mi-ar placea!

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, pe la Unirea sau poate Cocor. Eu mi-am luat niste pantofi Condur de care sunt fff multumita, cred ca din Cocor (de', neuronul e gravid inca )
Sabinele, m-ati bagat in ceata cu Pentax-urile si alte jucarii de astea.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bernix, perfect. O sa ajung si eu pe la 2.30. Dupa aia ma vad cu Luy, hihihi, tre' sa imi ia aia de la Medicover taxa de stationare pe holurile lor

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ali, multumesc. Leonardo are acum pantofi f. normali, nu sunt extraordinari sau cel putin nu asa cum mi-ar trebui mie... uffff! greu cu cumparaturile astea.
Bernix, nu ma refeream chiar la din astia f. scumpi, ai inteles exact ce as vrea (adica in jur de 5 mil maxim, mai mult chiar nu as da... ca am vazut Prada cu 10, dar atatia bani nu-mi permit sa dau, mai ales ca un timp nu voi iesi prea des, nici macar la serv nu voi merge). Am incercat la Musette, Bata si Fiorangelo si nu mi-a placut nimic, desi erau magazine unde mereu mi-am gasit. De data asta nu aveau nimic clasic si elegant, doar f. retro. Stiu ca se poarta dar nu vreau asa. O sa incerc la Nexus si cel din Unirea pe care nu-l stiu. Multumesc

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sim, multzu. Eu n-am fost decat in Mall, uite ca voi incerca sa ajung cat de curand si in Unirii. Daca neuronul isi revine poate imi scrii exact de unde ca sa nu umblu prea mult pe coclauri.
Betty, tu parca ti-ai luat de curand pantofi cu toc cui daca imi amintesc bine? De unde?

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bernix, zic siiiigur ca n-are sens sa ma duc:)
intelegi despre ce e vb, da mi-e nustiucum sa comentez, ca cine strie cine mai citeste aici.
Tomasa, eu am mai vazut pantofi mai deosebiti la un magazin pe b-dul cu cinematografele, de la universitate spre cismigiu, pe partea cu pizza hut.
Cam la jumatea distantei e plasat (vezi ca-s 3, unu cu produse superlux, unele interesante, altu cu pantofi mai naspa si al treilea cu pantofii aia fain.S-ar putea sa incurc ordinea, dar intelegi tu)
mai e magazinul ala de la statia lui 368 de la Eva.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Tomasa, si mai e un magazin pe Calea Victoriei, vis-a-vis de Palatul Telefoanelor, iar nu stiu cum ii zice...

Phi, chiar n-am mai fost de mult la cumparaturi, daca nu mai stiu numele magazinelor de pantofi.
Io cred ca din mai nu mi-am mai cumparat mare lucru. O gramada de vreme.
Sim, pazea ca vin si cand io scapa, sa te tii, te detronez!

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

www.tescos.ro/images/Pentax-K10D.jpg" target="_blank"> Pentax-K10D

si alt unghi

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Tomasa, gasesti cam ce ai vrea mataluta mergand dinspre Obor, pe Calea Mosilor, pe partea dreapta. Sunt mai multe magazine de incaltari de lux.
De asemenea, chiar la intrarea pe Lipscani mai este unul super. Daca vrei sa incerci in Unirii, la etajul 1, in aripa aia cu standuri sunt multe cu incaltari foarte frumoase.
Totusi, cred ca te va salva un magazin mai ascuns asa, unde au incaltari italienesti superbe, la preturi exceptionale. Este tot pe langa Magazinul Unirea, in spatele lui, unde e parcarea. Deci, treci de KFC, de Media Galaxy, de piata si incepe parcarea. O iei usor spre dreapta si este cam la jumatatea drumului pana la blocuri. Nu ai cum sa-l ratezi. Te uiti la vitrine si o sa-l reperezi.
Apoi mai sunt si magazinele de incaltari de pe partea stanga cum te duci spre Universitate... Succes!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput