Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Sabina sa-l stapanesti sanatoasa.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Tomasa mi-am luat de la BSB, din Mall Vitan, si cred ca am dat in jur de 450-500 pe ei. Sunt cu botul semirotund si cu toc-ul ai gros, dar f fashion si am mers pe iei de parca aveam un bat in fund

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sabineluuuuu, ce meserie e aparatu'.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, multumesc! Stiam eu ca ma ajutati voi, nu se poate sa nu gasesc ceva. Va spun ce mi-am cumparat dupa we asta! pe toate

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am pus si eu poze. Sper sa-i placa ccc cuiva si de fetita mea, sau macar baiatul , ca vad ca toate pe aici va incuscriti si mi-e ca raman pe dinafara :

www.flickr.com/photos/12251753@N08/?saved=1" target="_blank">Mos Craciun si Craciunitza

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Tomasa, e importanta ocazia si tinuta pentru care ai nevoie de pantofiori. Si de stilul tau, desigur.
Eu purtam inainte niste tocalete fratica, de ma intrebau astia daca nu-mi rup gatul... Acum nu mai pot purta asa ceva. Si aveam tone de incaltari. Le-am dus la curte sa nu mai poftesc la ele. MI-am luat ceva de genul cum spune Betty, cu botul rotunjit si tocul gros, din piele de sarpe, cu o catarama mare aurie in fata. Au fost foarte scumpi, dar ma simt excelent in ei. Bine, mi-am luat si unii de la Leonardo, cu tocul ala inalt si coroiat. Am dat 350 pe ei si nu i-am putut purta neam... Plus ca la cat sunt de grasa acum, arat ridicol pur si simplu. De asta iti spun, depinde ce te prinde pe tine.

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Vladutrz al meu ii trimite un si o Craciunitei tale!!!
Ne primiti???

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna , buna,

Moama dar aveti spor mare la scris....nu prididesc sa tin pasul.
Multumim de urari , le intoarcem papanasilor pe care i-am ratat , si le dorim sanatate si sa-si bucure parintii.
Am fii bucuroase daca ne-ar completa si noua cineva datele ca xx suna a altceva...lol
Deci 41 sapt 3 zile, cezariana de urgenta, 3945g, apgar 9, cm nu stiu ca nu se mai masoara.
La 6 saptamani 57 cm si 4930g, a recuperat printesa ca din apa,la ce start a avut.
Am mai pus ceva pozici ,daca aveti timp sa trageti un ochi...:
http://good-times.webshots.com/album/561413875URwMhJ?start=24

Revenim caci de fiecare data cand deschid pc-ul se trezeste unul dintre vasnicii Carpatilor...

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Are si Yannis costumas ca al Marieiiiii... Doua chiar, ca unul l-a primit de la cumnata... Da ce falcute are Maria papanasha... Bebicul meu nu e asa durduluc la falcute. Ua, ua, uaaaa.... Vreau si eu doi copii! Numai sa nu mai trec printr-o gravidosenie, o nascare si sa nu ma mai ingras 28 de kile... Parca vad ca nu mai fac niciunul... Si tati ma tot intreaba cand ne apucam iar de treaba...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Sunt in mare dilema? Puiul meu a papat 10 minute si s-a saturat..zic eu...pentru ca nu a vrut neam sa tzitzi oricat am incercat sa-i dau apoi. Intreb eu ca o gaga ce ma simt e satul au ba?
De dimineata m-a tinut juma de ora pana s-a saturat...iar acum 10 minute? Nu e dubios?

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput