Durerea unei pierderi de sarcina (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Ma bucur ca totul a iesit bine pana la urma. Si poti incerca linistita dupa ce-ti vine ciclul, eu asa am ramas a treia oara. Dupa primul ciclu.

deci tu ai pierdut 2 sarcini consecutive si apoi ai ramas iara a treia oara si acuma esti in saptamana 37? au gasit cauza pierderii celor 2?
mie mi-a zis dr ca a trimis la laborator ce am adus eu de acasa + ce a scos ea. miercuri sun pentru rezultat. dar mi-a zis ca "nu toate intrebarile au si raspuns ..."
oricum nu ma ambalez prea tare, am deja un copil sanatos tun deci treaba merge acolo.
iti urez nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor.V-am gandit sa va "colind"putin www.youtube.com/watch?v=JjytQyPtbPE&feature=related" target="_blank">AICI si www.youtube.com/watch?v=qxl3kvjFuWc&feature=related" target="_blank">AICI,stiu ca e cam devreme dar nu pot de Craciun si am spus sa schimb putin admosfera aici.Va doresc din toata inima sa aveti parte de sarbatori minunate alaturi de cei dragi!!

Ingerasul nostru

SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM

Inca putin pana la CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

michelle ce frumos! nu e deloc prea devreme pt colinde...mie imi vine sa le ascult in fiecare zi, imi dau asa o stare de bine. ma bucur pentru tine ca o sa petreci un Craciun minunat alaturi de ai tai. Iti doresc si eu Sarbatori Fericite si sa dea Dumnezeu sa-ti vezi cat mai curand visul implinit. Esti o fata minunata, te imbratisez cu drag.
L58 multumesc frumos pt urari!Imi pare rau pt analiza dar, cu siguranta minuni se intampla daca nu ne pierdem credinta.
teo sanatate multa sotului tau si tie multa putere sa rezisti, draga de tine...imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa va puteti bucura in liniste de Sarbatori.
slimatei
ma alatur si eu galeriei incepute de michelle poate, poate convingem micuta sa vina.
flavia ma bucur ca sunt bine micutii, am vazut si bradul, e f frumos...hmm Davidutz parea cam suparat pe el? asa putin ? sper ca si tu esti bine ?! te pup mult, mult.
mcrissa asteptam vesti bune
blueyes multa sanate iti doresc, sa ai o sarcina cat mai usoara
Dragele mele, va pup pe toate...eu nu prea am noutati, sunt la fel de prinsa dar sper sa ma mai linistesc acum de Sarbatori. Incerc sa produc o schimbare, sper sa imi iasa...o sa va dau detalii mai tarziu, cand o sa am ceva concret

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Slimatei, parca astazi urma sa te internezi...Daca aoi nascut deja iti doresc sa iti traisca bebe si sa fiti fericiti! Daca nu a vrut sa iasa inca....iti doresc nastere usoara!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by alra

quote:
Ma bucur ca totul a iesit bine pana la urma. Si poti incerca linistita dupa ce-ti vine ciclul, eu asa am ramas a treia oara. Dupa primul ciclu.

deci tu ai pierdut 2 sarcini consecutive si apoi ai ramas iara a treia oara si acuma esti in saptamana 37? au gasit cauza pierderii celor 2?
mie mi-a zis dr ca a trimis la laborator ce am adus eu de acasa + ce a scos ea. miercuri sun pentru rezultat. dar mi-a zis ca "nu toate intrebarile au si raspuns ..."
oricum nu ma ambalez prea tare, am deja un copil sanatos tun deci treaba merge acolo.
iti urez nastere usoara!

Nu se stiu motivele care au dus la pierderea sarcinilor. Eu nu am dus saculetul eliminat la spital. Nu cred ca cineva ar fi cercetat, nu aici oricum. Am trecut peste durerea de atunci, tocmai pt. ca am reusit a treia oara. Nu am uitat, dar s-a atenuat mult durerea.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 19 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Michelle, frumoase colindele, mai ales Hrusca, e sufletul meu, ca doar e morosan de-al meu.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 19 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

slimatei, e simbata azi, cred ca te-ai internat, sa ai o nastere usoara ca un fulg!

dany, si io te pup tare de tot, david era suparat ca trage de tot si si-a bagat mina in brad si il intepa

kossir, bafta la invatat engleza, multumim de aprecieri

liana, pe unde umbli?

michelle, tare frumoase colindele, lasa draga ca nu e prea devreme ca io deja le ascult, am inceput cind am facut bradul

va pup tare pe toate, duminica placuta

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mirela FELICITARI!!!!!!!!!!!! ma bucr enorm pt tine,sa-ti dea Dumnezeu o sarcina cat mai usoara si fara peripetii.Eram sigura ca vei reusi,de fapt e valabil pt toate fetele de aici care isi doresc si cred ca vor ramane gravide.Ai cel mai frumos cadou de sarbatori.
Michelle imi doresc sa nu fie departe ziua in care sa intru sa vad ce mai faceti si sa vad si la tine 2 liniute.
Flavia noi suntem bine,crestem pe zi ce trece si stam numai in brate,nu mai am timp de nimic.
Monicajung imi pare rau pt ingerasul tau.Sa sti ca fetele de aici sunt minunate si sunt sigura ca te vor ajuta sa treci peste.......
Va pup pe toate,va doresc numai bine si in noul an sa curga cu multi,multi bebelusi aici.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dimineata fetelor!
Michelle ce frumoase sunt colindele! Si eu ascult zilnic acum, in decembrie...
Jojo Miha, ce frumusete de fetita ai! Sa iti traiasca!
Dan ny, asteptam vestile!
Flavia, m-ai facut sa rad ca il inteapa bradul pe David!
Fetelor, cred ca Slimatei deja isi tine fetita in brate! Am tras cu ochiul aseara la mamici de Italia si scrisese ca merge sa scoata bebelul...Doamne ajuta!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Nu se stiu motivele care au dus la pierderea sarcinilor. Eu nu am dus saculetul eliminat la spital. Nu cred ca cineva ar fi cercetat, nu aici oricum. Am trecut peste durerea de atunci, tocmai pt. ca am reusit a treia oara. Nu am uitat, dar s-a atenuat mult durerea.

Nici eu nu ma asteptam sa dea la laborator, am tot citit ca la prima pierdere nu investigheaza motivele. Doctora a fost insa foarte draguta: la prima ecografie (cand ma dusesem cu caseta sa inregistrez pe bb la 11 saptamani ... ) nu mi-a incasat tarif de eco ci de consultatie normala, la a doua ecografie nu mi-a cerut bani deloc! La internare a trimis o asistenta cu o camera single deja pregatita la maternitate caci la chirurgie unde ma internam nu mai aveau decat camere de 2 persoane, etc. Au avut grija de mine de parca eram cine stie ce printesa.
Offf, de cate ori ma apuca disperarea ca eu sunt aici si ai mei la 2500km ma gandesc doar la conditiile din spital si ce frumos m-au tratat acum 2 ani la nastere.

Asa ca inca o data nastere usoara si cu cat mai putine dureri. Eu am nascut natural cu epidurala: doare oricum mult mai rau ca la pierderea unei sarcini mici, dar odata avuta epidurala nu mai simti nimic. Fetita mea a iesit dintr-o singura contractie - nasterea in sine a durat 3 minute.

Bafta multa la toata lumea, intru saptamana viitoare sa va spun ce am aflat de la analiza sacului. Azi facem bradul cu Laurica noastra

Mergi la inceput