Durerea unei pierderi de sarcina (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

lianaaaa te pup si pe tineeeee..... ce faci? esti bine?

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Buna seara fete dragi,

Se vede treaba ca va pregatiti de sarbatori...ati vazut ce frumos e afara...cel putin la Bucuresti...NINGEEEEEEEEEEEE ( stiu Flavia, ca tie deja ti s-a luat de zapada )

Michelle - Sarbatori fericitite si tie alaturi de familia ta si liniste multa!

Mcrissa - te asteptam cu vesti buuuune

Carmina- sanatate la puiutul tau si cine stie...poate totusi vii cu o veste de bb, acum ca analizele au iesit bine.

musette cum stai? hai ca mai e un pic si luam vacanta

Mav - spor la proiecte! eu am cam terminat, am avut saptamina trecuta predari, raportari, audit si alte cele....de aia nici nu prea am avut timp sa va dau binete pe aici

Lau- asteptam minunea

cine trebuie sa ne dea vesti de slimatei???? ce stiti????

ninia - ce mai faci?

teo- sanatate maxima la sot si tie putere maxima sa treci peste toate cu bine Cum se simte? dar tu?

Despre mine, numai de bine, ca de obicei, am profitat de week-end sa facem cumparaturi, am fost la un spectacol la care Laura a fost protagonista, a fost pentru o casa de copii, a fost super fain.
Am luat si bradut, il vom impodobi in seara asta...in sunet de colinde.
Astept si eu sa testez...dar dupa Craciun...poate vine si la mine mosu' cu intarziere.

Pup toate fetele, fara exceptie si sa aveti o saptamina cat mai usoara!

Miha

http://tt.lilypie.com/LfsYp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Slimatei-iti doresc o nastere usoara si o fetita sanatoasa!!Sa vii cat mai repede acasa sa ne spui cum a fost!nastere usoara!ne gandim cu toate la tine!!!

Ingerasul nostru

SUFLETEL SCUMP TE ASTEPTAM

Inca putin pana la CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Miha74, ce sa fac...sunt bucuroasa ca tocmai am fost afara si m-am batut cu Iubi cu zapada...si m-a impresionat ca in parculet era un tatic cu copilasul si faceau un porcusor de zapada, apoi se jucau cu zapada. Mi s-a parut o imagine unica...D-abia astept sa il vad si eu pe Iubi jucandu-se cu bebe...
L58, ce faci?
Danangie, imi e dor sa mai citesc despre voi...sunteti bine?Sarbatori fericite!
Michelle
Alra, ce frumos ca faci bardutul...Eu ma apuc in week-endul viitor...ca sa fie atunci mai aproape...desi o sa fiu plecata la mama de Craciun si am si acolo bradut, ca doar e nepoata acolo, pe baricada. Azi m-a sunat si a dezvaluit ce ne-a luat mama cadou!I-a stricat mamei surpriza!
Va pup pe toate fetelor si va doresc sa aveti o saptamana minunata, mai ales ca este ultima de munca din acest an! Mai muncim la anul!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor multumesc mult..ma omoara asteptarea..inca suntem acasa si nimic.. tb sa mai asteptam.. ce nustiu..sa se hotarasca bebelina....ca nu-s de cezariana...doar in conditii extreme....

asa ca eu totusi sper numai azi sa nu se intample caci nu e tati acasa si sunt singura cuc...asta ar insemna sa chem slvarea... cred ca ar fi asa de urat sa merg si singura... da' de maine poate sa vina...

va si

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Slimatei, ti-am zis eu ca bebelina vrea sa vina cu mosul...vrea sa fie o micuta Craciunita!Ma rog pentru tine sa fie asa cum vrei tu...
Teo, ce face sotul? Sunteti mai bine? Astept vesti de la voi!Sanatate multa!

Ninia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va multumesc din suflet, dragele mele, pentru incurajari. sotul meu este mai bine acum, am insistat sa nu-l interneze si va spun si de ce: am fost sa-i faca primele trei injectii la spital (doua se combina intre ele, a treia se amesteca cu xilina). vita de acolo le-a amestecat pe toate trei si cea care trebuia preparata cu xilina a facut- o cu apa ca pt intravenos, nu intramuscular. i-a infipt ca din topor seringa, are si acum un ditamai semnul si l-a durut infiorator, n-a putut conduce pana acasa. nu mai spun ca n-a stiut sa-i faca testul de alergie la gentamicina. asa ca am insistat si l-am luat acasa sa-i le fac eu impreuna cu restul tratamentului. a doua zi dimineata la urmatoarea serie de trei ii facusem jumatate de seringa cand ma intreaba daca i-am infipt acul, nici nu-l simtise cand l-am bagat, serul nici atat.asa ca e foarte fericit ca se speriase ca o sa-l doara ca la spital. aia radea de mine si de el ca "nu puteti sa-i faceti acasa injectiile astea ca dor foarte rau si n-o sa stea" imi vine sa ma duc la ea si sa-i spun ca nici nu stie ce e aia injectie.mi se confirma ca sistemul medical e vraiste. miercuri se duce din nou sa-i zica dr daca chiar trebuie operatie,a fost si azi. nu mai are asa mare pata de puroi, fata s-a desumflat, dar dr. decide. si sambata am luat patul pentru bebe si nu mi-a mai fost asa greu, am plans putin bineinteles dupa ce l-am vazut montat, acum imi fac curaj sa ma duc la dr. dupa amiaza, sper sa fie toate bune ca sunt cea mai fericita sa ii stiu pe ei doi bine. inca o data va multumesc pentru incurajari, cineva de Sus a tinut cont de ele si ne-a ajutat, ma rog sa fie bine pentru toata lumea, in special pt voi ca sunteti deosebite.
Lau, imi pare foarte rau ca ti-a iesit prost analiza. sunt alaturi de tine, nu inceta sa speri!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 30+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Teo, ma bucur ca sunt mai bune vestile!Ai vazut ca Dumnezeu are grija de voi? Te pup si sper sa fie bine in continuare!Felicitari pt patut!

Ninia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Ninia, multumesc mult!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 30+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

teo-ma bucur tare mult ca lucrurile merg spre bine, poate totusi nu trebuie operatie. Iti tinem pumnii.
ninia - si noi am profitat de zapada! a fost super fain
slimatei - cand ai facut ultima eco??? acum mai bine de 10 ani eu am provocat nasterea ca tot asa nu venea si pace, desi colul era deschis ....desi am incercat si cu bai fierbinti si urcat si coborat scari....si avea mititca cordonul in jurul gatului.
Nu vreau sa te sperii, dar sugeareaza-i medicului sa iti provoace nasterea. La mine a mers super repede. Iti tinem pumnii, iar majoretle sunt prezente.

O saptamina frumoasa si usoara...asa cum spuena si Ninia...e ultima de munca pe anul asta

Miha

http://tt.lilypie.com/LfsYp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput