Mamici de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 3
Doloress spune:
Hehe tot eu sunt, credeati ca scapati asa usor de mine? Mai spal un vas, mai imi aduc aminte cate ceva!
Acuma ma framanta si pe mine numele, ca si pe Gabita. Of, mare responsabilitate, sa alegi numele unui om ! Daca nu o sa ii placa?
Simonacip nu te superi, daca imprumut numele baietelului tau, tare imi place David, mai urmeaza numai sa il conving pe tati. Lui nu ii place nici un nume la care ma gandesc eu .... Sa stii ca e de bine daca numele e mai comun asa, asta ca ziceai tu ca sunt multi Daviduchi in grupa lui de varsta, am citit pe despre copii un articol, cica nu stiu ce studiu a confirmat ca persoanele cu nume comune sunt mai fericite decat cele cu nume rare care ar fi mai inclinate spre depresie. Bine ca si cu studiile astea .... eu le cred numai pe cele care mi se aplica , altele nu
Mai imi place Alexandru.
Fecian din pacate cu colul nu stiu sa iti raspund, de cand am avut sangereri in saptamana a 5-a si mi-a zis doctorul ca aveam colul deschis, mi-e frica sa mai verific ceva. Mai ales ca aici nu ti se da absolut nici un medicament, nu mi s-a propus cerclaj sau alte tratamente, nimic. De aceea nu sunt nici curioasa sa verific. Nici de nu mai am chef, e zona interzisa. Numai doctorul are voie, o data pe luna, la control. El mi-a zis ca e OK la ultima vizita, mi-a dat si liber la dar mie tot mi-e frica.
Doloress 13+ posibil
mihaser spune:
Salut!
Bun venit noilor fete! Sarcina usoara!
CamiM imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat...si mie mi se intampla sa ametesc...Dupa nastere am lesinat si eu la fel ca tine! m-am trezit inconjurata de o armata de doctori si asistente...E destul de aiurea! Sper sa nu mai ai parte de astfel de intamplari! Multa sanatate!
Gabitza felicitari pentru caruciorul albastru..eu mai am prietene insarcinate cu al doilea bebe si ambele au dubluri...nu stiu care e explicatia. Am reusit sa descarcam 2 parti din filmulet...sa speram ca azi termina tati de descarcat sa-l si vedem...Avem si noi unul, dar e mai vechi...tot cu Winnie&friends.
Si noi ne tot gandim la un nume...am ales Stefan, insa eu parca nu sunt pe deplin convinsa...nu stiu de ce...Am zis intotdeauna ca daca fac baiat ii pun numele Andrei, insa sotul nu prea vrea si parca nici mie nu imi mai surade...Oricum mi se par asa de putine numele de baieti...si daca vrei nume de sfant e si mai greu.
Am citit azi pe un alt forum ca amnio se face intre 16 si 18 saptamani...Eu sambata fac 16 saptamani si nimeni nu mi-a zis sa fac asta, decat TT...Oricum mi-e frica de analiza asta si e si cam greu de facut...cred ca ar trebui sa merg la Bucuresti sau Budapesta...plus ca e foarte scumpa.
Am citit despre nasterea la Szeget in ziar si mi se pare foarte scumpa...O cezariana costa intre 1800 si 2000 de euro. Mai bine nasc aici si recoltez celule stem.
Va pup si va doresc sarcini usoare si fara probleme!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
lcazangiu spune:
neatza mamici cu burtici,
am fost ieri la eco si mi-am vazut bebeul, dormea initial, a fost perfect pt ca a putut dct sa-l masoare, apoi s-a trezit mititelu' are doar 5 cm, noi suntem in 12 sapt dar nu a putut sa ne spuna sexul, insa simt eu ca o sa fie un baietel, numele deja l-am ales: Andrei David, Andrei dupa nasicul cel mic care are 9 luni si David pt ca mi-a placut mie de cand eram pustoaica, daca nu o sa fie baiat, vom vedea ce nume ii vom pune, insa sincer prefer sa fie baietel:)
apropo de urocultura, eu stiu ca primul jet se pune intr-un vas, eprubeta iar restul in celalalt recipient, deoarece din primul jet se cauta urme de sange si alti microbi, aceasta proba fiind cea mai relevanta, restul urinei se analizeaza pt despistarea eventualelor disfunctii ale rinichiului.
Multa bafta si bebei sanatosi si voiosi!
Lori12+
Adidana13 spune:
Dragelor-burticilor,
Azi noapte m-am trezit pe la 3 si am adormit pe la 5,45...iar la 6,30 a sunat ceasul, amarnica sa-i fie programarea!!!
Si in timp ce ma suceam-rasuceam cautand pozitia ideala de a adormi, ma gandeam daca o sa am timp, dupa ce vine bebelone acasa, sa mai intru pe net, sa va cer sfaturi
In continuare picioarele ma supara si daca dimineata, dupa ce le tin noaptea mai sus decat nivelul inimii, par bune de utilizat, pana la amiaza se umfla la loc si s-a dus si bucuria.Offf....
Revelionul unde-l veti petrece??? Craciunul, clar, acasa, in familie. Dar noaptea cea lunga, pe care nu ma vad in stare sa o trec cu ochii deschisi, sigur va fi la mama acasa, ptr. ca acolo nu e fum de tigara (asta e cea mai mare problema a mea - nu-l suport de nici un fel - mai ales dimineata, cand ies de la metro si se apuca toti sa-si aprinda tigarile, de parca ar fi sfarsitul lumii!), e papa bun si un patut cald.
Va pup si o zi buna!
Adidana
Adidana 20+
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
Luminel spune:
Simonacip nici eu nu stiu nimic, n-am auzit nimic
Azi am fost si eu la IOMC sa-mi recolteze pentru TT...miercurea viitoare iau rezultatul...nu ma stresez prea mult...nu am cazuri de malformatii in familie, BB se prezinta bine la eco...doctora de acolo chiar mi-a atras atentia ca nu e un test de diagnostic si nu trebuie sa intru-n panica daca valorile nu ies in grafic...
Miercuri o sa va spun ce rezultate am...
si o zi buna!
Lumi 16S posibil
chinabulina spune:
pupici la burtici
fetele, sunteti tare dragute si-mi sunteti tare simpatice ... iar tu, ylari esti de-a dreptul pur si simplu ...
iar azi chiar am ce sa va spun: bebe a miscat aseara!!!!!!!!!! de fapt, incepand de aseara... sunt asa de fericita!!! e asa o senzatie faina!! am fost asa de emotionata, incat azi-noapte n-am putut sa dorm, daca va vine sa credeti ... si la fericirea mea se mai adauga si o ninsoare absolut perfecta ... pacat ca o urmaresc de la birou si nu de acasa sau din vreo cabana la munte... asta e
va pup
17+5, pana la noi ordine e
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png
Adidana13 spune:
Chinabulina,
L-am intrebat ieri pe nenea doctorul ce inseamna cand simt asa, o bolboroseala, pe care o am de vreo 2-3 saptamani cam in dreptul stomacului, un pic mai jos...parca ar fi oxigen bagat in acvariu...si mi-a aspus ca asa face bebe si sa nu ma sperie senzatiile astea, pe care nu le-am mai avut pana acum. Acum o saptamana, sambata dimineata, pe la 6 am simtit ca si cum s-ar fi rostogolit o minge in stomac...un zvac haios,pe care de-abia astept sa-l mai simt...
Tot o sa ne laudam de-acum inainte cu miscarile bebelusilor. Ce frumos!!!!
Adidana 20+
simonacip spune:
buna dragutele
Fecian, va fi bine in curind, ai sa vezi, exact cind ziceam si eu ca tine, am vazut ca au inceput sa ma lase greturile...
dolores, fara probleme, ia numele ca mie nu-mi pare rau ca i l-am pus Citisem si eu pe net depre studiul respectiv.Dar sincer la momentul cind i-am pus numele am crezut ca e rar, ca va fi singurul din clasa cu numele asta..Dar nu m-a oprit nici studiul despre care citisem.
Mihaser, si mie imi place stefan si as fi vrut sa-i pun, dar nu vrea sotul..>Si nu vrea nici Luca-Lucas...care mie-mi plac tare
Mai avem 4 luni sa ne decidem
Luminel
Felicitari fetelor pentru carucioare, bafta la analize si sanatate la burtici
David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Adidana13
Chinabulina,
L-am intrebat ieri pe nenea doctorul ce inseamna cand simt asa, o bolboroseala, pe care o am de vreo 2-3 saptamani cam in dreptul stomacului, un pic mai jos...parca ar fi oxigen bagat in acvariu...si mi-a aspus ca asa face bebe si sa nu ma sperie senzatiile astea, pe care nu le-am mai avut pana acum. Acum o saptamana, sambata dimineata, pe la 6 am simtit ca si cum s-ar fi rostogolit o minge in stomac...un zvac haios,pe care de-abia astept sa-l mai simt...
Tot o sa ne laudam de-acum inainte cu miscarile bebelusilor. Ce frumos!!!!
Adidana 20+
Pot sa incep io? Bb meu joaca o batuta moldoveneasca.... si la 12 seara, si la 3-4 cand merg la pishulica, si la 7 dim. Oare asha imi va face si dupa nashtere???
19+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra
Adidana13 spune:
Cleo,
Roaga-te sa nu faca asa si dupa, ca face la ore nepotrivite. Si vai de somnul tau!!! Oricum va fi vai si iarasi vai pentru noi toate, primele luni, pana isi stabileste programul.
Adidana 20+