Mamici de mai-iunie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by lcazangiu

neatza mamici cu burtici,

am fost ieri la eco si mi-am vazut bebeul, dormea initial, a fost perfect pt ca a putut dct sa-l masoare, apoi s-a trezit mititelu' are doar 5 cm, noi suntem in 12 sapt dar nu a putut sa ne spuna sexul, insa simt eu ca o sa fie un baietel, numele deja l-am ales: Andrei David, Andrei dupa nasicul cel mic care are 9 luni si David pt ca mi-a placut mie de cand eram pustoaica, daca nu o sa fie baiat, vom vedea ce nume ii vom pune, insa sincer prefer sa fie baietel:)

Multa bafta si bebei sanatosi si voiosi!

Lori12+

Lori scuza-ma ca-mi dau cu presupusul insa eu am impresia ca tu o sa ai fetita...Poate ma insel, insa noi la 12 saptamani si 2 zile aveam 6,66 cm si se vedea bine sexul...Asta nu-i o regula stiu...ca fiecare bebe are ritmul sau de dezvoltare, insa faptul ca e mai micut...sau poate normal ca al meu era mai avansat cu o saptamana - si ca nu s-a vazut ceva atarnand eu ma gandesc ca o sa fie domnisoarica Andreea ...Oricum important e sa fie sanatos bebe!

Simonacip si eu vroiam David, dar sotul a spus ca nu-i place si pana la urma la Stefan suntem cat de cat de acord amandoi...Eu sper sa-i placa baietelului ca-i tare greu de ales...

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare fetelor
vroiam sa va intre ceva
voi sunteti curioase cum o sa arate bb?
eu ma tot gandesc de la o vreme incoace, imi imaginez tot felul de combinatii intre mine si tati(mai mult de la mine ce-i drept ca doar baietii seamana cu mamele) si incerc sa exclud rudele mai urate din familie, desi sunt convinsa ca fiind al nostru, va fi frumos oricum pt noi. eu nu mai pot de curiozitate

a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
16+
drumul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by ralu_t

salutare fetelor
vroiam sa va intre ceva
voi sunteti curioase cum o sa arate bb?
eu ma tot gandesc de la o vreme incoace, imi imaginez tot felul de combinatii intre mine si tati(mai mult de la mine ce-i drept ca doar baietii seamana cu mamele) si incerc sa exclud rudele mai urate din familie, desi sunt convinsa ca fiind al nostru, va fi frumos oricum pt noi. eu nu mai pot de curiozitate

a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
16+
drumul lui bebe

io da. Dar apoi ma relaxez, rugandu-ma sa fie sanatos.

19+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Si eu incerc sa-mi imaginez cum o sa arate si bineinteles as vrea sa semene cu mine (de fapt si tati vrea asta)...dar vorba lui Cleo...important e sa fie sanatos...

Lumi 16S posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna dimineata, burtici,

Iaca si noi pe aici o fuguta!
Nici mie nu mi-au spus la prima eco (12 sapt. + 3 zile) ce este, doar ca avea 6,2 cm, ca nu se vedea sexul inca, mi-a spus ca abia de la sfarsitul sapt. 13 se vede bine bine, asa ca asteptam sa mergem pe 20 sa ne facem poza iar.
Imi aduc aminte, la prima sarcina cu Vlad, nasul de botez al lui imi adusese o poza de-a fetitei lui care era o grasana..... niste obraji umflati.... si-mi zicea sa ma uit mereu la poza, sa iasa bb grasan si sanatos ca fetita lui. Mie mi-ar fi placut enorm de mult ca Vlad sa semene cu papi, si cand l-am nascut chiar semana enorm de mult, enorm de mult, si papi era foarte mandru, zicea ca pana si unghiutele le are ca ale lui. Ei, toate bune si frumoase, dar in ultimul timp toata lumea zice ca Vlad seamana foarte mult cu mine, eu nu prea imi dau seama, sincer.
Asa ca acum papi zice la toata lumea ca bb de acum o sa semene numai cu el!
De parca ar fi facut el comanda! Vlad a cerut un bb, asa ca mi-ar placea sa semene cu Vlad! Dar cu ochii lui papi ca ii are albastrii. Si Vlad ii avea albastrii cand era mai mic, dar un albastru inchis, acum nici nu stiu ce culoare au: cand albastru inchis, verde cu caprui... e tot un curcubeu in ochisorii lui!
Si la mine se fataie bb mult mult de tot, si cand stau pe scaun, si cand mananc, si cand dorm...
Aseara mie mi s-a parut ca se cunoaste mai bine cum se misca, si i-am pus mana lui papi pe burtica, dar el zicea ca nu simte nimic. Cum e posibil, eu pun mana si simt cum ma loveste si cum mi se ridica mana si el nu simte nimic???!!!!
20+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
sunt asa ocupata..au venit auditorii sic er gramezi de acte.plus ca de dimineata nu a functionat net-ul
am citit pe diagonala...felicitari celor care ua aflat culoarea funditei,precum si celor ce au simtit BBlusul miscand.
sper sa am putin timp diseara,daca aduce sotul laptopul acasa,sau inainte de plecare
pupici

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Fetelor, vorbeati de cum o sa arate bebe si mi-am adus aminte de o discutie cu o doctorita pediatru care imi povestea ca instinctul de supravietuire al bebelusului este foarte bine dezvoltat si printre altele, ca sa nu fie respins de tata, la nastere ii imprumuta foarte multe trasaturi, ca mai apoi acestea sa se atenueze si chiar sa dispara de multe ori.
Eu l-am vazut pe nepotelul meu la o ora dupa ce il nascse si era bucatica rupta din fratele meu. Acum seamana cu el, dar are si de la mamica "luat" cate ceva.

Adidana 20+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

hello fetele!!!

Am lipsit si noi putin si acum nu mai pridideam de citit ce-ati mai scris!

Gabitzam, Lori si Doloress, felicitari pt bebeii sanatosi si pt rezultatele de la dr!

Doloress , si mie intr-un fel mi-ar placea sa am pereche, adica ori doi baieti ori doua fete. Si eu am o surioara mai mica si ma inteeg super cu ea, nu cred ca as fi vorbit atatea cu un frate. Sa ma contrazica fetele care au frati. Pe de alta parte, daca acum se confirma ca e baietel, parca as vrea si o fetitza, sa am si eu o fetita. Offfff......

Eu de la ultima eco, am fost de doua ori la tatal meu ca lucreaza intr-un institut medical si am mai facut 2 eco acolo. Si cu toate ca bebe a stat mereu cracanat, astfel incat sa vedem dc are ceva intre picioare, dr de aici nu a vazut nimic. E adevarat ca mi-a facut eco 2D si e adevarat ca dr respectiv nu e ginecolog. Asa ca de data asta chiar suntem in fatza unei mari surprize, abia astept eco de 20 saptamani de la dr mea. Ar fi prea tare ca doctorita sa-mi spuna de data asta ca e fetitza. Sa vedem.....

Ralu, eu ma gandesc foarte des cum va arata bebele nostru. Imi imaginez ca va avea ochii albastri, avand in vedere ca si eu si sotul avem ochii albastri. Se pare ca e si un procent, nu stiu cat ca bebele sa aiba alta culoare a ochilor....... Sper sa fie sanatos si.....frumos

Azi am fost la cumparaturi prin Unirea si cum sunt cu ochii dupa copii, am vazut unul mic, de vreo 2-3 luni, il tinea bunica in brate. M-am intors sa ma uit la el.....avea sindromul Down. Mi-a facut rau, asa de rau sa-l v ad, era asa o mogaldeata si ma gandeam ce viatza l-o astepta. Si am avut pt prima data o strangere de inima ca n-am facut nici DT nici TT.
DAr ma sa fie sanatos!

Alina 19+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Va multumesc mult pentru incurajari. Am fost la doctor azi si m-am linistit in sensul ca suntem bine amandoi. Am avut parte si de o surpriza pt. ca am aflat ca am baietel! Nu ma asteptam sa aflu asa repede, tot aveam impresia ca mai e pana la acel moment. In sinea mea tot timpul am simtit ca e baiat, mai ales pt ca undeva acolo trebuie sa recunosc ca eu vroiam fetita si restul lumii (sot, sora, veri...etc)tot spuneau ca sa fie baiat.
In fine, important este ca e sanatos, asta e tot ce imi doresc. In ianuarie am pierdut o sarcina si de asta sunt asa panicata gandidu-ma mereu: daca s-a intamplat ceva! Oricum de data asta va fi bine!!!
Am citit si rezultatul de la dublu test si sunt fericita ca mi-a iesit bine! Acum astept urmatoarea consultatie cand voi face triplu test! Uffff... un stres si cu analizele astea. Nu scapi de una ca se apropie alta!
Pe 31 ianuarie sunt programata la eco morfologica de trim 2 (4D)la doctorul Pelinescu Onciul de la Medlife!
A facut cineva ecografie la el?

Va pup si sarcina usoara!

Andrada 14+ posibil ("posibil" pt ca tot nu imi vine sa cred ca s-a vazut asa devreme, m-a luat prin surpridere )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Ce mai ciripiti voi pe aici

Si eu sunt uneori asa de curioasa sa il vad pe ghitza bombitza.
Am si eu o intrebare. Se poate sa il simt pe bebica deja???
Ca ieri seara cand ma uitam la film deodata am simtit ca si cum ceva a facut tumba la mine in burtica.. I-am zis lui tati ca puiu are chef de joaca si se rostogoleste ca o mingiuca. Am presupus ca e el ca altceva nu prea e .
Iar acum am papat de pranz si e o agitatie in burtica mea....or fi gaze, dar prea localizate sunt ...imi si inchipui cum se joaca el pe acolo, ca un om mare....puiucul mic...
E posibil ca la varsta asta sa il simt???
A si sa va mai spun ceva: pana in weekend nu am avut deloc burtica. Acum parca m-am trezit peste noapte si am burtica....da' burtica maricica. Un balonas ...hihihi...

Abia astept luna mai...Cat mai e pana atunci???

Felicia 15+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput