Mamici de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 2
YLARI spune:
quote:
Originally posted by chinabulina
mai, fetelor, ce-mi place sa va citesc ... nu prea scriu ca nu am ce, sau poate sunt eu mai tacuta (daca vede sotul ca scriu asa ceva, ma face mincinoasa )... in fine, ma bucur ca sunteti bine, ma bucur pentru cele care au fost recent la eco si au vazut mogaldetele... eu nu-l mai vad pana la anul si nu stiu cum am sa rezist ...
vroiam doar sa va salut, sa va si sa va spun ca sunt cu ochii pe voi
17+4, se pare ca e
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png
Ha, ha, da' ce ti se pare ca eu spun ceva foarte inteligent?.... Daaahhh...
Scrie si tu cand simti, ce simti, eu nu prea sunt vorbareatza dar scriu aici de fac scurta la degete, i-am zapacit pe toti cat tzacalesc la tastatura asta!!!!
Pak!
Si un pupik pentru tine chinezoiaca noastra imbulinata!!!!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
CamiM spune:
Salut fetelor!!
Hop si eu mot, acum daca doctorul a zis ca trebuie sa "take it easy".. il ascult cu placere.
Simonacip,Andreap, Alysh, Cleo, (sper ca nu am sarit pe nimeni) multumesc tare mult pentru incurajari..
mancasem de dimineata, am baut apa inainte sa cobor din masina ( ca nu plecam fara sticluta..), inauntru nu era foarte aglomerat plus ca la astia merge aerul conditionat mereu( la 25 de grade C cat sunt in ultimele zile afara nu prea se poate fara) deci chiar nu stiu ce poate fi.
Doctorul imi dadu acum alta explicatie: cica la bebe ia cam 25% din sangele pompat la fiecare bataie a inimii, in plus cand stai in picioare se duce o mare cantitate de sange in partea de jos a corpului si astfel creierasul ramane fara suficient sange care sa-l oxigeneze si asa hop lesina cucoana..
Eh bine ca a trecut sper numai sa nu se mai repete.
Madaluta felicitari pentru printesa
Onyx si eu am auzit ca de obicei a doua nastere merge mult mai repede. prin contrast am inteles ca dupa a doua cezariana dureaza ceva mai mult recuperarea..
Nu mai vreau cezariana... dar astia nu ma lasa..natural.
Fecian sper ca te simti mai bine si ai plecat acasica..
Gabitzam felicitari pentru gargaritz sanatos!!
Dupa cate bag eu de seama se pare ca pana acum fetele care sunt la al doilea bebel (si au aflat deja cu ce carucior defileaza de data asta) au dubluri.. sunt curioasa daca noi intarim regula sau nu!!
Analisa felicitari si tie pentru fecioras!!
Ylari mie nu mi-a aparut liniuta dar eu si la prima sarcina am avut-o foarte palida..abia se zarea.
Cami 18+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
YLARI spune:
CamiM, si la mine e tot foarte pala, de aia am zis sa va intreb si pe voi... Abia daca se zareste (ca liniuta pe primul test de sarcina pozitiv, ha, ha, ha!!!!)
Fetelor, am o problema: am 2 recipiente in care trebuie sa fac pishu pentru maine la analize: una de sumar, alta de urocultura. In care fac primul? sau nu conteaza? sau conteaza?
Chinabulina, de intrebarea asta a mea ce zici????
Multumesc cui mi-a trecut detaliile referitoare la doctoritza si spital.
Pup fetele!!!!
YLARI
CamiM spune:
Ylari lasa ca are timp sa se inchida la culoare liniuta..
Din cate stiu eu nu cred ca face vreo diferenta care container vine primul.. vezi ce mai zic si fetele.
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
YLARI spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Ylari lasa ca are timp sa se inchida la culoare liniuta..
Din cate stiu eu nu cred ca face vreo diferenta care container vine primul.. vezi ce mai zic si fetele.
Iuby zice sa fac intr-unul si sa vars jumate in celalalt... Ha, ha, se vede ca e inginer!!!!
YLARI
CamiM spune:
Ce probleme avem si noi.. Ylari scuze da e funny rau!!
Cred ca are dreptate jumatatea ta.. e si mult mai simplu decat sa schimbi containerele in timp ce esti pe buda!!
fecian spune:
quote:
Originally posted by Simonacip
Fecian, deci nici tu nu poti respira cind mergi...Sunt terminata, ma intorc de la serviciu cocosata, mai am putin si merg paralela cu solul, mai ales daca mai sunt si un pic balonata...Imi pare rau c-am pus sare pe rana in mod inconstient. Dar esti in 16, mai e una mai crunta, 18 deja va fi muult mai bine
Inteleg ce simti deci nu te bat. Sincer sper sa fie doar inca 2 saptamani , dar mi s-au cam lungit urechile de la tot sperat atata asa ca sper numai ca bebica sa fie bine si sanatos ca o sa imi fie si mie bine...nu-i asa?
quote:
Originally posted by Chinabulina
mai, fetelor, ce-mi place sa va citesc ... nu prea scriu ca nu am ce, sau poate sunt eu mai tacuta (daca vede sotul ca scriu asa ceva, ma face mincinoasa )...
Ai mai chinabulina scrie si tu ce vrei...ca de aia suntem aici , sa ne jelim, sa ne zicem vrute si nevrute.
Asa ca da-i bataie...la raport cu tine... Cum iti e? Cine te-a suparat? Pe cine batem azi
quote:
Originally posted by CamiM
Doctorul imi dadu acum alta explicatie: cica la bebe ia cam 25% din sangele pompat la fiecare bataie a inimii, in plus cand stai in picioare se duce o mare cantitate de sange in partea de jos a corpului si astfel creierasul ramane fara suficient sange care sa-l oxigeneze si asa hop lesina cucoana..
CamiM ai grija de tine . Vezi ca bebicilor nu le e rusine sa ia cat au ei nevoie, deci depinde numai de noi sa avem grija de noi
quote:
Originally posted by Ylari
Fetelor, am o problema: am 2 recipiente in care trebuie sa fac pishu pentru maine la analize: una de sumar, alta de urocultura. In care fac primul? sau nu conteaza? sau conteaza?
Eu tin cu sotul tau la faza asta. Faci in unul si jumate pui intr-unul si jumate in celalalt. Nu cred ca ar conta in nici un fel daca una e mai fresh decat cealalta . In fond ar trebui sa contina cam acelasi lucru pentru ca provine de la o singura persoana.
Asa...Acum am si eu o intrebare existentiala.
Cum va dati seama daca colul e inchis ? Ar trebui ca colul sa il simtiti rigid?
Dar iesirea? Eu am avut impresia azi cand am facut baie ca atunci cand am “ cercetat” colul puteam cu usurinta pune varful degetului in el...ceea ce m-a cam speriat. De la ultima data cand am avut impresia ca nu imi mai simt deloc colul (si chiar nu il mai simteam deloc) am ramas cu frica sa nu se deschida prea devreme.
Voi ce ziceti?
Oricum marti voi merge la medic si o voi intreba sa fiu eu sigura ca e normal ...
V-am pupat ..acum fug la somnic.
Sa aveti o seara usoara, vorbarete mici
Felicia 15+ viitoare mami de peanut
TaniaForsea spune:
gabizam,ai avut dreptate in privinta datei nasterii,dar eu am gresit.Te rog sa modifici datele: UM 31-08-2007; DPN 09-06-2008,iar pe baiatul meu l-am nascut in 24-07-2006.Multumesc.
TaniaForsea spune:
Eu merg pentru ecograf 4D la Medlife la d-na dr. Chitescu.La prima sarcina mi-a spus ca am baiat in saptamana a-15-a, si a zis bine.Pe 19 decembrie merg la eco si sper sa-mi spuna ca am o fetita. Daca imi spune ca este baiat o sa ma consoleze faptul ca Alexandru (puiutul meu de 1 an si 4 luni)o sa se impace mai bine cu un fratior.
Doloress spune:
Salutare fetelor! am fost si eu la eco, tabara fetitelor voia ea sa ajunga tare din urma pe cea a baieteilor dar iata ca nu se lasa ei mai prejos! Deci... tot carucior posibil bleu si la noi... Exact cum am presimtit, Alexuta a propos de feeling-uri sa stii ca noi (si eu si sotul) am avut de la inceput un feeling ca e baietel, numai "el" ii ziceam, numai baietelul in sus, baietelul in jos, ni-l imaginam mereu ca fiind baiat, nu stiu de ce. Bine, nu e sigur, doctorita mi-a zis ca sunt 60 la suta sanse, pentru ca am totusi 13 saptamani, deci nu as vrea inca sa imi adaug carucior albastru pe prima pagina. Mai vedem, insa eu cred ca tot cu putzulica o sa ramana.
In alta ordine de idei, tare m-am indragostit si eu de bebelul meu! Alta viata la particulari, desi e cam scumpa ecografia, totusi esti tare bine tratat, plus ca stai cat vrei iti arata bebele pe toate partile, mi-a dat si un mic flimulet si poze o gramada cu toate masuratorile. La spital, cum va ziceam, unde e gratuit, ca pe banda rulanta eram toate, plus ca asteptai cate 3 ore ca sa intri. Nici macar nu te lasau sa auzi inimioara. Plus ca aici stiu cum sa te linisteasca si sa iti raspunda la toate nedumeririle. Am ramas cu un zambet tamp pe fata pe care nu mi l-am putut sterge toata ziua, nici acuma!
Are toate chestiile in regula, stomac, creier, vezica, manute picioruse, inimioara, statea la plaja, cu mainile dupa cap, era tare relaxat, cred ca seamana cu mine asa calm. Masuratorile pentru sindrom Down sunt OK, alte teste oricum nu mai fac, si eu ca Adidana sunt increzatoare ca totul va fi bine, nu ma stressez absolut deloc. Daca ar fi un test ca amnio sa imi dea un diagnostic sigur, l-as face. dar asa sa platesc in total vreo 500 de dolari pentru niste probabilitati, nu prea ma incanta. Iar amnio nu vreau sa fac pentru ca e riscant.
Tare sunt fericita, am alergat repede si la tati sa ii aratam isprava noastra, tare bucuros si el, ca o sa aiba partener de uitat la desi cred ca l-ar fi aranjat si o fetita, caci el e motatul in casa, are mai multe creme si parfumuri decat mine.
Problema e mai mult la mine, fibromul meu s-a marit binisor, e ditamai movilita, are 3 centimetri. Apoi langa el a mai aparut unul , de 1 centimetru ... Insa daca bebe e OK, altceva nu mai conteaza, doctorita mi-a zis sa nu ma stressez ca sunt plasate sus pe uter, nu afecteaza cu nimic baietelul (hihihi, vedeti, cum imi vine natural sa ii zic baietel, nu stiu de ce). A zis ca de acuma daca am trecut de trimestrul 1 o sa scada nivelul de hormoni care produc fibrom si poate o sa stagneze, oricum a prezis ca mai mult de vreo 5 centimetri nu crede ca mai creste. Mai ales daca e baietel cica e si mai bine, nivelul hormonilor e mai scazut.
In rest, eram curioasa daca toate superstitiile se adeveresc, ca toate babele baiat mi-au zis ca fac (ca imi place acru, ca nu mi-a fost chiar asa rau, ca imi creste parul mai repede etc etc)
In alta ordine de idei, felicit noile posesoare de culori de carucioare, Gabita pentru inca un gargaritz, Analisa la fel, Madaluta pentru printesa. Vad ca tot baietii sunt la putere, chiar si eu am remarcat in familie in ultima vreme numai baieti si baieti, sper sa nu ne comunice natura ceva aiurea! Ca stiti ca cica s-a demonstrat ca in preajma razboaielor mondiale se nasteau foarte multi baieti si foarte putine fete. Oricum acuma nu mai are relevanta ca si fetele se inroleaza in armata. Dar sa nu ne gandim la prostii, sa speram ca bebeii nostri o sa traiasca intr-o lume perfecta !
Bun venit si sarcina usoara si bebei sanatosi noilor mamici, Miss Parker, Tania, Andrada
Cami sa stii ca mie imi plac dublurile.... eu daca o sa am baiat, al doilea tot baiat vreau sa fie. Nu stiu de ce, dar tare bine m-am simtit eu cu o surioara si nu stiu daca m-as fi inteles la fel cu un fratior. Apoi ma uit la sotul meu ce relatie super are cu fratele lui, cate amintiri si cate ispravi au mai facut impreuna. Bine, ca nu am de unde sa stiu cum ar fi fost sa am un frate, dar cu o surioara mai multe am parca in comun. (A propos, de abia o astept, vine de Craciun la mime yupiiii! )
Ylari tare simpatice sunt postarile tale, sa stii ca nu prea vad nici un demon iesind din ele, sper ca ai reusit sa ii alungi!
Onyx mie sa stii ca nu mi-e deloc frica de nastere, bine ca nu am nici una la activ, deci cred ca e si putina inconstienta! Dar eu mereu am fost asa mai barbata sau mai masochista, cand eram mica imi turnam singura spirt pe rani si zgarieturi, ca sa ma dau mare cat sunt eu de rezistenta. Si mai si zambeam in timpul asta! Atata timp cat bebe va fi OK, nu ma intereseaza nimic. Oricum am sa optez pentru epidurala, aici toate fetele pe care le cunosc au nascut cu epidurale si au zis ca nu au simtit nimic, cum trecea efectul cica mai cereau cate o doza si tot asa. Am vazut chiar si o nastere a unei prietene , inregistrata si ea vorbea cate in luna si in stele, facea planuri de viitor si pe un monitor doar se vedeau contractiile. Doctorul ii zicea cand sa impinga si gata.
Gata, ca m-am intins prea mult eu scriu rar si bine! Avti grija de voi si de burtici!
Doloress 13+ posibil