Mamici de iulie-august 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
MissJJ spune:
Narcisa bine ai venit. Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios.
Sa ne dai datele sa te trecem la listutza: data nasterii, data ultimului ciclu si data probabila a nasterii.
Restul de fete noi sunteti pe listutza va trecusera fetele deja.
Suntem 70 de gravidutze pe listutza deja.
Am citit din urma am luat notite vin cu raspunsuri.
Tuchi ma bucur ca mai scrii si ma bucur sa aud ca esti bine.
Marci si la mine e destul de rotunjoara burtica se vede mai tare ca sarcina trecuta.
Sibylle tinem pumnii sa fie bine.
Uff ai griaj la cazaturile astea si la noi deja ingheata si e cam alunescu pe trotuare si strada si merg ca pe pioneze incet incet sa nu trag vreo tranta.
Biribu ms.
ma bucur sa aud ca ai fost si tu la eco si bebe este ok.
Lori fain ca ti-ai gasit hainutze sa le porti sanatoasa. Ce frumos ca ninge, speram si noi sa fie zapada in ro cand mergem sa vada printesa si ea zapada.
Annababy ms
si felicitari pt stelutza eu acuma am observat ca deja am trei zilele trecute s-a schimbat nici nu bagasem de seama. Pt durerile de cap paracetamol poti lua nu stiu de efervescente da paracetamolul este ok. Mai iau si eu uneori ca decat sa stau cu durere de cap mai bine bag un paracetamol rapid si ma lasa.
Maryb felicitari.
Motanik daca mergi la urgnetza nu iti fac eco, doar iti dau sa asculti inimioara lui bebe sa fii sigura ca e ok, cam aatata, da nu cred sa ai noroc si de eco.
Camy imi pare sa aud ca ai asa greturi nasoale. Vezi la spital sau la medic poate iti da ceva supozitor sau ceva sa te mai lase daca is asa nasoale ca te deshidratezi daca nimic nu poti bea si asta e mai nasol decat faptul ca nu papi.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
maryb spune:
motanik, imi pare rau ca raspund cu intarziere, dar am muncit mult de tot pana acum....ma simt bine...am zile cand imi este mai rau si zile cand ma simt bine...nu am vomat niciodata pana acum...deci e bine...cel putin deocamdata. 
maryb
6+ cu
mic
comoara mea
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by maryb
mada, merci ca m-ai trecut in listuta.
maryb6+ cu
mic
comoara mea
Maryb cu placere dar de data asta nu am fost eu creca Anaxena v-a trecut erati deja toate pe listutza eu am modificat nr l-am acualizat la 70.
Ce multe suntem si inca ne mai adunam. Ce frumos abia astept sezonul de vara cu nasterile atunci galerii si incurajari si poze cu bebeii mici mici.

Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)Bebe 2
maryb spune:
atunci multumesc celei care m-a trecut si pe mine pe listuta....anaxena, merci.
maryb
6+ cu
mic
comoara mea
motanik spune:
Mada, sper sa nu fie cazul dar daca e, urmez sfatul unei prietene, le spun ca ma doare spre un ovar si ma tem sa nu fie extrauterina, tb sa fii un pic mincinos ca sa te bage in seama.
Ea asa a facut si i-au facut toate analizele, inclusiv eco.
Acum eu sper sa ma cheme pana atunci, vreau sa am un Craciun linistit.
Ma bucur ca ai vazut bebeul, acum la ce spital esti?
Prima data ai fost la Middlesex parca? North Middlesex sau ceva de genul?
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by motanik
Mada, sper sa nu fie cazul dar daca e, urmez sfatul unei prietene, le spun ca ma doare spre un ovar si ma tem sa nu fie extrauterina, tb sa fii un pic mincinos ca sa te bage in seama.
Ea asa a facut si i-au facut toate analizele, inclusiv eco.
Acum eu sper sa ma cheme pana atunci, vreau sa am un Craciun linistit.
Ma bucur ca ai vazut bebeul, acum la ce spital esti?
Prima data ai fost la Middlesex parca? North Middlesex sau ceva de genul?
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
Aha eu cand am mai fost la urgenta au ascultat numai inima lui bebe si au pipait burtica sa fie siguri ca e ok fara eco, de asta ziceam.
Da am fost la North Midlessex e chiar pe nord circular si de ei apartin cei din enfield si haringey acuma sunt in afara in Hertfordshire si merg la Princess Alexandra in Harlow.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)Bebe 2
motanik spune:
Fetelor, w/e frumos si linistit, pupici la burtici! 
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
MissJJ spune:
Multumim si tie la fel.
Noi ne mai auzim sapt urm dar din ro. Schimbam locatia. Am sa va povestesc cum a fost zborul cu bebe. Vai sper sa fie bine.
Mai intru si maine daca apuc macar sa va zic la revedere daca nu ne auzim din ro pe luni.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Violeta_m_tm spune:
ceau dragele mele, am fost la medic si am vazut inimioara comorii mele. Are 15,6 milimetri si 8 saptamani, i se distinge capul, corpul, manutele si piciorusele. Este asa frumos sa-ti vezi ingerasul.
8+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio