Mamici de iulie-august 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Da,Ali, si eu aceeasi curiozitate. Cum ai aflat asa repede? Eu am UM pe 21.11 si inca nu stiu daca sunt

3+ (DPN = 27.08.2008 - de ziua mea)

http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mcoca, nun m-am gandit ca ppate fi si de la faptul ca sunt balonata!!! Pur si simplu m-am panicat!!!
Camy, din cauza ca vomiti , pierzi lichide si anumiti constituienti din sange, astfel incat tensiunea scade ( de aceea probabil simti ca lesini) . Incearca sa bei lichide.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

cristina_26 eu m-am panicat asa de tare ca am mers la urgente :). Sper sa treaca repede si sa te linistesti. Oricum NoSpa face minuni.

_
Vicky 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ma omoara durerea de cap, ajutor!!! Ce pot sa fac? Oare No Spa e bun si pentru asta?

Anna 9
AMR 31
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Rectific: ultima menstruatie 29.10.2007.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mcoca,incerc sa ma linistesc ; sa ma duc si eu sa iau un NoSpa.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

quote:
Originally posted by AnnaBaby

Ma omoara durerea de cap, ajutor!!! Ce pot sa fac? Oare No Spa e bun si pentru asta?

Anna 9
AMR 31
vinebarza
poze

Cred ca e bun si pt dureri de cap, insa eu stiu ca e permis in sarcina paracetamol-eferalgan efervescent, nu bag mana in foc insa poti intreba la farmacie daca nu ai cum sa intrebi dr....acuma nu stiu cate pe zi....

9 sapt. si (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Sunt si eu aici!!Ma bucur ca v-am gasit si ca am cu cine sa vorbesc despre bb...Cred ca bb are 7 saptamani...Eu marti am programare la medic si voi stii mai multe detalii.In rest, greata, cateva varsaturi, ameteli, oboseala...Pofta de cirese, de branza telemea (de unde pe plaja??), de salam de Sibiu...si de paine adevarata, nu dulce cum e aici!!Oricum, sunt cu voi.Pup si Domnul sa va aibe in grija Lui pe toate

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..fetelor...sunteti niste dragute...dar am incercat si lamaie cu apa si miere...dar o vars...simt nevoia sa beau lichide...dar dau totul afara...si din cauza asta ma roade si stomacul...
...eu chiar nu mai stiu ce sa mai fac...

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Bun venit fetelor noi sarcina usoara si bebe sanatos si papcios, am vazut ceva si de gemeni wow super. Acusi merg sa recitesc din urma si sa trec fetele pe listutza, am citit cam in diagonala asa rapid.
Deci pupici ca va ganditi la mine.
Am fost si eu la eco in sfarsit. Si bebe are 12s si 2z azi.E grasunel a zis ca nu modifica dpn-ul inca mai vedem la eco la 20 de sapt cand imi face aia morfo ce si cum. Cu toate ca daca calculez dupa cum mi-au zis azi iese dpn 25 iunie apai om vedea daca ei au zis sa las asa apai las asa.
Anyway l-am vazut pe bebe am vazut cum tine piciorutzele ca o broscutza si cordonul ombilical l-am vazut am vazut cum bate inimioara asa rapid rapid si manutzele. L-a masurat tanti pe acolo si ne-a dat si o poza, pe care am dat 6 lire. Sarcina trecuta ne dadea 2-3 si plateam numai 3 lire cat pt una dar ne dadea mai multe astia nu is asa darnici.
Oricum bine ca am fost si acu pot sa plec linistita ca am vazut bebitzul mic, taicasu inca spera sa vada si altceva nu numai cordonul ombilical pe acolo. Deja zice ca e baiat ca cica are nasul mare ca si el. Asa a vazut el la eco ca ne-a aratat si nasul si guritza. Na eu il las sa creada ce vrea el pana la proba contrarie. Nu conteaza ce e sa fie sanatos si sa iesim cu bine din spital amandoi.
Aseara am mai impachetat mai avem putin azi si in seara asta is singurica ca Flo tre sa merga la intalnirea de sf de an de la sevrici cu seful si colegii asa ca ramanem numai noi gagicile. Creca ma culc si eu la 7 odata cu fata si gainile. Ca azi noapte s-a trezit fata la 4 fara 25 dim si Flo sforaia si fata se mai frasuia si nu am mai reusit sa adorm cum trebuie si is ca un zombi asa as dormi da Flo pleaca si fata sigur nu mai doarme asa ca am sa ma multumesc cu statul pe canpea intinsa cat fata se joaca pe aici si se uita la desene ca nu ma lasa sa atipesc imi pune jucarii in bratze imi baga degetele in ochi deci nici o sansa.
Cam astea vesti de la noi.
merg sa recuperez cu cititul si sa modific la listutza si revin.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput