Mamici de iulie-august 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
madina71 spune:
Bubuleana, ia nospa daca ti s-a intarit burtica!
Felicitari si bun venit noilor burtici!
Sibylle, ma bucur ca esti bine, ai grija de tine astea 2 saptamani sa nu se intample ceva rau...incearca sa il iei pe ala micu' mai rar sau delocin brate, eu te inteleg ca si eu am bebe de 11 luni si cu toate ca dr mi-a zis sa evit efortul nu am ce face, trebuie sa il mai iau din cand in cand in brate, macar cand il transport din patut in scaunelul de masa....asta este!
Pupici!
9 sapt. si
(20.01.2007)
M&M spune:
Ziua buna si de la mine; eu ma simt ciudat; am niste dureri ca la cicu, dar mai intense .Incep sa ma ingrijorez!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5s
Chuny spune:
Madina, mersi. Eu de luni ma pot intoarce la servici, dar cand sunt cu bb am gasit o solutie. Imi pun o plapuma pe jos si stam acolo toata ziua. Tot acolo il schimb, el se mai plimba prin casa, vine la mone, ne jucam. Si tot asa ...
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
mcoca spune:
cristina_26 si eu am avut dureri in primele saptamani si aveam un stress de nu iti povestesc. Nu era nimic, aveam gaze si astea isi faceau de cap. Ia 2 Nospa si trece.
_
Vicky
12+
Chuny spune:
Vicky, ai reusit sa suni la maternitate ? Eu inca nu m-am inscris, dar o sa o fac pt ca trebuie sa faca medicul meu si declaration de grossesse si atunci ma si inscriu.
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
oanasm spune:
buna gravidutze dragi!
ali am si eu o intrebare...vad ca ai um pe 29.11...cum ai depistat sarcina? cu bhcg?
si merci de raspuns
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
vias spune:
buna ziua burtici,
..poate ma ajuta si pe mine careva...am inceput serios sa
toata ziua...dar mie dupa...nu-mi trece raul...ci persista...si incep sa tremur...pana cad jos...ce sa fac??....nu mai vreau sa mai vars...
pustai
mcoca spune:
Sibylle in dupa amiaza asta merg la eco morfo primul trim, si apoi sun la maternitate. Luni merg la gineco sa imi faca declaratie si toate cele. Eu cred ca o sa merg la gineco meu pana prin luna 5-6, apoi la obstetricianul de la maternitate (asa mi-a zis doctorita cand am vazuta luna trecuta). Oricum din luna a 4-a vreau sa incep haptonomia cu o moasa atasata la maternitate. Tu ai facut pentru Vladimir?
_
Vicky
12+
motanik spune:
Buna gravidutelor!
Maryb, ma bucur ca ai vazut saculetul, asa si la mine, acum abia astept sa il vedem pe bebe! Cum te simti?
Sybille, tin pumnii sa fie totul bine! 
Atb, eu sunt dependenta de bixtonim de 12 ani si ceva. Nu cred ca are vreo legatura cu sarcina, dar eu oricum il diluez cu ser fiziologic, cam 70-70% e ser in picaturile mele. Incearca si tu asa, sa diluezi cat mai mult.
Mada, multumesc pt tips, o sa casc si eu ochii prin magazine. Eu deja as vrea sa iau cate ceva ca stii si tu ce reduceri sunt acum dupa Craciun si anul nou...dar pana atunci astept ecografia, daca nu ma suna moasa ma duc singura la urgente pe 23 decembrie si le spun ca ma doare burta.
Camy, of, ce sa iti zic...decat sa incerci sa fii pozitiva in fiecare zi, sa nu te mai gandesti la ce rau iti e ci doar la bebeul pe care o sa il tii in brate!
Bun venit noilor burtici, felicitari!
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
MIKYCRIS spune:
CAMY PUS,ai incercat limonada cu lamaie si miere?dar apa cu sare de lamaie?
11+
MIKYCRIS