Mamici de iulie-august 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
lcazangiu spune:
Buna dimineatza mamici cu burtici,
felicitari pt mamica de gemeni, sa fie sanatosi si papaciosi:)
bun venit noilor mamici, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
aseara m-am dus la cumparaturi si in sf mi-am gasit niste blugi de gravidutza super faini, trebuie sa-i duc la scurtat si mai mi-am luat un pulovaras tot de gravidutza, foarte moale si pufos!
dupa ce am terminat cumparaturile si am iesit din magazin, afara ningea asa frumos ca-n basme!
a venit iarna si in Pitesti in sfarsit, sper sa mai ninga, in week-end-ul viitor mergem la munte sper sa prindem zapada sa facem ingerasi in ea:)
Lori
12+
bubuleana spune:
Neata fetelor!!
Mie mi s-a intarit burtik in zona uterului! Pana acum a fost moale, acum e altfel park as avea un bolovan acolo care ma strange, nu doare dar e ciudat! E normal asa ceva?? E semn rau? 
bubuleana
9+
Caprioara spune:
Buna fetele,
Bun venit noilor mamici si felicitari mamicii cu gemeni (eu sunt din gemeni
).
Ankalaura, in sfarsit ai aparut, ca n-am mai apucat sa citesc vreo postare de la tine de ceva timp (probabil ca ai postat tu, dar cand nu am avut eu timp sa citesc). Tin pumnii la eco sa fie bine!
Sybille, iti tin pumnii sa fie bine. Sanatate multa iti doresc!
Fetele care ati mai mai fost la eco, controale si analize, m-am bucurat sa citesc vesti bune despre voi. Felicitari!
Eu merg abia pe 22 dec la doctor (de maine intr-o saptamana) si sper sa-mi faca si eco, numar zilele pana atunci si sper sa fie totul ok.
Gata, fug la treaba, ca altfel nu o mai termin la timp.
pup youl all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
AnnaBaby spune:
Buna dimineata la toate burticile!
Bun venit noilor colege Nina si Alice si felicitari pt gemeni. Cred ca esti coplesita! 
Mada tinem pumnii si asteptam vesti bune de la
. 
Pe mine ma chinuie o durere de cap de azi noapte si nici nu ma pot concentra la serviciu.
O zi buna tuturor
dutzelor.
Anna
9
AMR 31
vinebarza
poze
AnnaBaby spune:
Wow, am si eu o steluta si sunt membru incepator, acum am observat.![]()
![]()
![]()
Anna
9
AMR 31
vinebarza
poze
anaxena spune:
buna dimineata fetele
referitor la presupusa mea infectie urinara:eu presupun ca e...nu shtiu sigur si nici dr nu sunt...probabil ca dc nu ma uitam mereu in wc sa vad ce si cum mai e urina mea nici nu observam vreodata ca e tulbure...eu ashtept pana miercuri rezultatul
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o
!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
ali spune:
Salutari burticilor.
De cand imi doresc sa ma inscriu si eu in zona cu Odiseea celor 40 de saptamani.
Si acum ca minunea s-a intamplat iata-ma.
Asa ca va dau si datele pentru inscriere:
DN 28.05.1972
UM 29.11.2007
DPN 05.08.2008
Doamne ajuta sa fie totul bine pentru toata lumea.
ali
maryb spune:
buna fetelor,
am intrat sa va spun ca aseara am fost din nou la eco si am vazut si eu saculetul gestational in sfarsit 

....se pare ca am ovulat mai tarziu si de aceea bebele meu este mai mic.....desi dupa ultimul CM aveam 6 saptamani, sarcina mea corespundea la 5 saptamani.
acum mi-a dat 4 utrogestan pe zi (inainte puneam 2 pe zi) si centrum materna.
sper ca aceste vitamine sa-l ajute pe bebele meu sa recupereze usor usor aceasta diferenta.
va pup dulce pe toate si va doresc o zi usoara !!!
maryb
6+ cu
mic
comoara mea
maryb spune:
bun.....acum vreau si eu pe listuta....pls....
DN 02.11.1978
UM 01.11.2007
DNP 08.08.2008
multumesc frumos.
maryb
6+ cu
mic
comoara mea
AnnaBaby spune:
Ali bine ai venit, sa fii sanatoasa si ti si bb mic. 
Maryb ma bucur pentru tine ca ai vesti bune, ca ai vazut saculetul. Cu putina rabdare in curand o sa-l vezi si pe bb. 
Anna
9
AMR 31
vinebarza
poze