Mamici de iulie-august 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

dragele mele mamici cu burtici,
va citesc mereu si ma bucur ca sunteti bine
am citit de Tuchi ca e bine si asa fericita am fost ca pana la urma BB e acolo...
Sibylle,iti tin pumnii sa treci de fazaele astea de inceput si sa reusesti sa te linistesti
mada,tu esti sufletul aici si ma bucur ca esti bine si ca BB e perfect ...eventual baiat cum vrea sotul tau
pt.toate fetele vechi si noi,sarcina usoara si numai bucurii sa aveti

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Violeta multumim mult. Esti o scumpa. Te asteptam si pe tine cu vesti cat de curand. Ai grija de tine si de pitic.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Hello, Hello

Tocmai ce ne-am intors si noi de la doctor. Bebe e bine si zglobiu, are 6 cm de la cap la fund. Toate organele sunt bine formate, pliul nucal are 0.5mm ceea ce e super bine.

V-am pupat si un wk placut.

_
Vicky 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mada,multumesc...dar la mine cred ca nu mai e cazul,nu mai am curaj
ai grija de tine ...ca e nevoie aici de multa incurajare!
Danangi,tu cum mai esti?
eu citesc mereu si ma uit sa te vad si pe tine si sa stiu ca esti bine ... sa nu te superi
am uitat sa o felicit si pe mona pt mogaldeata
ma bucur din suflet ca esti bine,ca Doamne prin cate ai mai trecut si tu!!!

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare
Am fost azi la medic - bebele nostru are 4 cm si jumatate si da tare din picioare. Drept urmare, nu mi-a putut face o poza prea clara, dar mi-a facut totusi, ca sa o pun la "album".
M-am programat si la 4D pentru sfarsitul lui februarie, iar maine ma duc sa fac bitestul.
Am dat veste si la firma. La cateva minute dupa felicitarile de rigoare au inceput intrebarile - cum m-am, gandit, cum as vrea sa procedez, daca m-am gandit cand voi vrea sa raman acasa, da' cam cat.... etc... Pentru ca trebuie o "strategie" etc... Le-am zis ca nu am avut timp sa ma gandesc si m-am dat "juna" cu 8 sapt de sarcina si cu DPN la sfarsit de iulie, desi eu am 11 saptamani implinite . Nu imi place sa spun astfel de minciuni, da' mi-e asa urat de chestiile astea de la birou.... Nu stiu dom'le, in alte tari asa e? Ca la noi, daca ai un job mai acatarii, tre' sa iti fie jena sa faci un copil sau sa ceri un concediu, ca imediat incep interpretarile ca "productia sta" - desi aparent toti pica pe spate de fericirea primirii unei astfel de vesti. Si pana sa crezi tu mai abitir in zambetele largi ale superiorilor, afli ca au fost informate resursele, contabilitatea, top managementul, si toata protipendada Sau poate sunt eu exagerata si am hormoni prea multi in cap!

Asaaaa, acum sa mai iau la citit din urma - desi ma minunez zilnic... neneeeee... cat puteti scrie!!!
Bubu - de la varsta asta de sarcina e normal sa se intareasca burtica. Daca nu doare nimic, e ok. Eu nu am luat NoSpa decat daca mi-a zis medicul (la sarcina trecuta mi-a recomandat nospa abia prin luna a 8)
Caprioara - salutare! La fel pot spune si eu despre tine (ha ha ha!) Apar rarut - mai bine zis, scriu fetele prea mult si ma pierd si eu in multime... Ritmul la mine e tot ala... Si in fiecare zi domnule! Aia e partea proasta! Asta e (Doamne ce astept concediul!!!) Am vazut ca mergi pe 22 la medic. Bafta!

Maaaai, eu o iau pe fie-mea in brate si are 17 kile. Sa n-o mai iau?

Cris26 - la sarcina trecuta (mai ce tot vorbesc eu de sarcina tecuta, dar vad acuma ca mi s-au intamplat o gramada de chestii in acel timp ) am avut asa niste dureri ca la ciclu si mi-au gasit la eco o mica dezlipire de placenta pentru care mi-a dat putin tratament si s-a remediat. Daca te doare tare, cere si tu parerea medicului.
Motanik - bixtonimul e ala de nas? In ce sens esti dependenta de el? Mie mi-a zis medicul sa imi iau picaturi pentru copii, nu pentru adulti.
Violeta_tm - ce grozav! Eu sunt uimita cat de repede creste bebe in perioada asta. Citeam aseara ca pana pe la 16 saptamani va creste cu cate cel putin un centimetru pe saptamana... Dupa aceea, cresterea este si mai spectaculoasa.
Ma duc sa vad un desen cu fie-mea - nu scapam dom'le! Seara de seara tebuie sa vedem un desen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Fetelor, multumesc pentru urari...Mai multe detalii va pot da de abia marti cand vin de la doctor...Adica data estimata a nasterii...Oricum data mea de nastere e 25.10.74 si UCM in jurul datei de 23 oct (nu sunt sigura pt ca niciodata nu a venit la ora fixa)...Despre situatia in alte tari...Va pot spune ca aici ai doar 6 luni de stat acasa cu bb.Nu poti lua concediu inainte, doar daca vrei concediul de odihna...Si nici nu primesti ceva de la stat!!Asta e...Ma bucur ca sunteti aici si ca pot vb cu voi

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Fetele, felicitari pt micutii din burticile voastre! Tare fericite tb sa fici cele care i-ati vazut la ecograf!
Am si eu o mare nelamurire, va rog, nu ma lasati in ceata! La voi, in special la cele slabe, cu abdomenul plat inainte de a ramane gravide, de la cat timp a inceput sa se vada burtica?
Eu abia am facut 7 sapt, normal am 8 de la ultimul CM, dar dr a zis ca am ovulat mai tarziu, si deja mi se vede burtica. S-a conturat jos, la baza ca un balonel. Nu radeti de mine, dar in fiecare dimineata si seara ma uit la burtica mea si ma minunez cum creste de la o zi la alta.
Ieri am avut pantaloni cu talie joasa la serviciu, un pulover pe corp si deja se vedea burtica. E posibil asa ceva?
Voi, cele care sunteti la al doilea copil, ati avut dureri de burta pe perioada sarcinii?
Pe mine toata sapt nu m-a durut burta, dar aseara m-am trezit din somn cu o durere infernala, dar m-a tinut max 10 min. Nu va spun ce speriata am fost!
Sanatate si aveti grija de voi si de bb-i. Sa ne ajute Dumnezeu sa ducem sarcinile pana la capat si sa nastem bb-i sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Va rog sa corectati la mine UM 29.10.2007
Am fost eu ametita cand am scris noiembrie ( atunci am facut primul test si a iesit pozitiv).

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

ankalaura: merci Felicitari pt cei 4 cm, ce bb mare ai!!!

La mine cred ca greutatea din partea de jos a abdomenului e de la o posibila infectie urinara. Uite, am luat rezultatul de la analiza urinei (urocultura mai dureaza cateva zile):

Biochimie: toate sunt valori normale
Sediment: frecvent hematii, moderat leucocite, moderat epitelii plate

Asta indica o posibila infectie urinara, nu?
Am programare la dr joia viitoare si miercuri vine rezultatul de la urocultura. Credeti ca e vreun pericol daca astept pana atunci?

bubuleana
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by bubuleana

ankalaura: merci Felicitari pt cei 4 cm, ce bb mare ai!!!

La mine cred ca greutatea din partea de jos a abdomenului e de la o posibila infectie urinara. Uite, am luat rezultatul de la analiza urinei (urocultura mai dureaza cateva zile):

Biochimie: toate sunt valori normale
Sediment: frecvent hematii, moderat leucocite, moderat epitelii plate

Asta indica o posibila infectie urinara, nu?
Am programare la dr joia viitoare si miercuri vine rezultatul de la urocultura. Credeti ca e vreun pericol daca astept pana atunci?

bubuleana
9+

miercuri imi vine si mie rezultatul la urocultura .te iei cu mine de manutza
dar totushi tu ai observat vreo schimbare in aspectul urinei sau altceva??

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
13+ sper la o!!!AMR 27sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput