* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (84) *
Raspunsuri - Pagina 16
stoisor spune:
in urma la completu de urina (in care ieseau nitritii si leuc )mi-a dat sa fac din nou complet de urina ,urocultura ,sediment de urina,si ceva analize din sange pt ca problema erau nitritii si leucocitele care tot ieseau,asistenta a spus ca urocultura a iesit pozitiva si au facut si antibiograma(sper ca asa i zice)si ca nu ar fi ceva bine la sange
Mai stau umpic ca parca la 15 se schimba tura la receptie si mai sun odata....si pe doc il mai sun dar numai peste vreo ora sau chiar dimineata,oricum pe la 21 deseara o sa am acasa analizele ,am rugat pe cineva sa le ridice de la clinica,dar numai atunci le primesc
alinaatudor spune:
Da...pai leucocitele si nitritii care tot ies in urina sunt semn de infectie urinara...important este ca ti-a facut antibiograma si vei face un tratament tintit pe germene. Infectia urinara este foarte frecventa in sarcina (dar asta cred ca deja stiai)...deci nu e cazul sa te impacientezi...vei face un tratament cu antibiotic si va fi ok...
Eu am avut infectie urinara din primele luni...am tot luat antibiotic pe gura...dar infectia nu disparea...pana cand am facut injectabil si acum e ok...
Esi in ultimul trim de sarcina asa ca nu afecteaza fatul, nici tratam si nici infectia daca este prinsa la timp...iar cateva zile nu conteaza pana reusesti sa iei tratament.
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina
31 si Stefania 
AMR 9 Saptamani
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by cati_magureanu
Irlandeza, imi pare rau sa aud de faza cu nervul sciatic...Stiu cum sunt durerile...Am avut o perioada cand am avut si eu niste dureri din astea si erau "criminale"..Abia-mi taraiam picorul..iar noaptea..era de cosmar...Acum vad ca nu mai am nimic, de cand am intrat in trim. 3! Pup, fata sa-i treaca!
Si mie au inceput sa mi se umfle gleznele de 2 zile incoace..N-am avut nici o problema pana acum..Maine ma duc la consultatie si o sa-i arat doctorului...tensiunea vad ca e ok...
Chiar asa, vorba lui Angi..frumos par ai! Sa nu-l deochi!
Saru' mana.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
37+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 21 zile !!! 
stoisor spune:
multumesc alinatudor pt incurajare ,revin cu vesti ,incerc sa imi fac o programare si la un alt medic
irlandeza spune:
Salutare.
Vad ca tot vorbiti despre contractii.....reale sau false. Cum se manifesta ? Sunt ca niste dureri? In ce zona ? Ca ceva-ceva simt si eu , dar nu stiu daca sunt contractii sau simple dureri.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
36+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 22 zile !!! 
Mitsu-bishu spune:
Aloha! 
Ce putin ati scris mai fetelor, sa nu va deochi! D
' lasa ca o sa recuperati in seara asta, va stiu eu!
Am fost (IAR) in Cora si am vazut un super patut (de fapt doua - unul de la hauck si unul de la primii pasi), rabatabil, cu masuta de infasat si cu o chestie ajustabila legata de nivel, nu stiu cum sa ma exprim... In fine, "fundul" patului poate fi ridicat mai sus, cat e bebe mic... Ala de la Primii Pasi era genial, mi-a placut mult, era verde cu bleu-marin si avea si niste desene cu portocaliu... Foarte vesel si cochet! Si ce m-a bucurat cel mai tare este ca e foooaaarte ingust, deci ar incapea si la mine aici cu cel mai mic efort - mutat masuta cu laptopu'! Deci o sa imi iau
, adica o sa "bat saua sa priceapa iapa" sa mi se ia. Ca ala de la primii pasi e cam 260 ron, dar ala de la Hauck am impresia ca e mai scump... Da' e si mai bun. Nu stiu pe care sa zic ca o sa il vreau... Anyway, am vazut si carucioare d'alea cu 3 roti ca la ABC Design, numai ca erau tot de la Hauck, tot asa cu nivel reglabil de la 180 de grade la 90, cam 450 ron cred... Am vazut ca Pampershii in Cora sunt muuult mai ieftini decat ce am comandat eu pe net
- bag picioru' si la servetelele umede de la sanosan mi-am luat teapa... Ce fraiera am fost, Cora e la 2 pasi de mine... Cred ca din comanda aia de 250 de ron mai mult de 50 au fost aruncati... puteam sa ii mai iau lui baby o salopetzica - 2...
Cumparaturile pe anul asta s-au incheiat azi oficial. Dupa sarbatori o sa ma mai "benoclez" dupa paturi/carucioare/ scoici/ marsupii, etc. etc.
Fetelor, ma bucur ca sunteti bine, insa m-a intristat nespus chestia cu Meda, nici de ea nu stiu nimic, adica nu o cunosc... Dar mi s-a zburlit parul pe mine. As vrea sa stiu si eu mai multe detalii... De cat timp nu a mai intrat? Poate sa discute cineva cu ea pe aceasta tema dureroasa sa afle detalii? Oooof, ce groaznic o fi!
Eu am fost azi la medic si mi-a dat trimitere pentru Streptococu' B de la balaur nu mai stiu cine zicea
, da' ma gandesc, nu e cam devreme? sau daca nu l-am contactat pana acum slabe sanse pana la sfarsitul sarcinii? In fine, eu o sa il fac, da' sa nu ma mai puna a doua oara! Ca am inteles ca ne chinuie cu un batz in fund! Si unul in fifi! Dar nu inteleg care e treaba cu perineul (dr. meu a scris in paranteza ceva de recoltare din anus, vagin si perineu?!? cum naiba) ca acolo e piele neteda... nu e o mucoasa, ceva sa zici ca ca .. si pe urma, eu o sa ma spal inainte sa ma duc la lab. deci... nu vad cat de relevanta ar fi treaba, mai bine mi-ar lua de pe burta ca tot aia e!
Anyway, o sa vedem cum va fi! pupici inca o data si nu va deziceti! Bagati tare cu scrisu'! Hihi!
34+
-> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar!!!
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
Ven spune:
Hello, zuzici.
Mersi de aprecieri pt. bradut. A iesit asa frumos pt. ca am avut un ajutor pe cinste
De vreo 3 ani il fac tot asa, in albastru si argintiu, dar deja m-am plictisit. Anul asta insa, cu burtica n-am avut nervi de umblat dupa alte ornamente. Anul viitor am promis solemn ca il vom face in rosu cu auriu., sau ceva mai 'revolutionar', mov sau oranj. Am vazut nist braduti impodobiti in culorile astea mai putin clasice si mi-au placut la nebunie!
Masuta de infasat, da, Angi, exact asta se va intampla cu ea cand scapam de bebelusi :) va deveni o comoda normala, pt. haine de copii "mari" :)
Azi dimineata la 5.30 iar am avut contractii
M-am trezit, am luat Gynipralul, No-spa si juma de Diazepam. La 7.30 cand sa ma trezesc sa-l pregatesc pe Markus de gradi, teroare..........ametita de nici nu puteam sta ca lumea in picioare. L-am echipat asa, in reluare si am sunat-o pe tanti sa-l duca ea.
Dar apoi am fost la coafor
Si M-AM TUNS, spre mirarea tuturor cunoscutilor, care stiau cat de mult imi place parul lung si ce obsedata eram sa "mi-l cresc" cat mai luuuuuung posibil :)) Uite aici rezultatul, de care eu sunt destul de incantata. Pai ce, bebe nu ar vrea sa-si vada prima data mama cu o tunsoare bob trendy? ![]()
Venera
, mama lui Markus
AMR 13 zile
Markus e mare!
Shose spune:
URA
Miri a scapat de insulina! Daca ne mai aduce si vesti bune de la exam....ii dam coronitza si premiul I de "mama savant".
URA
de azi nu o mai impartzim pe Creatza cu colegii de servici.
La ea cred ca petrecerea e in toi....distractie placuta!
Cred ca in Marina si Costel...ne'am regasesit multe
.
Irlandeza ce hainutze frumoase are fetitza ta...sa le "ude" sanatoasa si voioasa.
Imi pare rau cu sciatica...io de luni de zile ma confrunt cu asta din cand in cand.
citesc si revin
31+ 
AMR Max 9 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
Shose spune:
Ven, frumos iti sta! Si mare curaj ai avut. Si mie imi plaxce tunsoarea dar stiu ca n\'as gasi nici in 10 ani curajul sa ma tund. Pe 21 sunt si io programata la tuns dar nu ceva spectaculos...un breton eventual si mai scurtat putzin.
frumu' rau iti sta.
31+ 
AMR Max 9 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
jelimoni spune:
stoisor...char nu stiu cum sa te ajut...unde ti-ai facut analizele?la polisano?nu dispera pana nu afli exact despre ce-i vb si mai insista sa-l suni pe doc.va raspunde intr-un final..
sunt de acord cu alinatudor ca la femeile gravide sunt alte referinte la valorile normale decat cele inscrise pe fisa medicala...
incearca sa nu te stresezi pana nu-ti zice exact doctorul ce si cum cand va avea analizele in fata!te pup si iti tin pumnii!
Moni
33+, 
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
AMR 7 SAPTAMANI!!!!!