* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (84) *
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaatudor/alinaatudor.jpg)
alinaatudor spune:
Buna dupa amiaza..zuzici...ete...si noi ...am facut un suc de grep...yammiii..da am pus zahar mult sa fie dulce..e super...va citesc si ma intorc
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina 31 si Stefania
AMR 9 Saptamani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
jelimoni spune:
LA MULTI ANI! stoisor, eladea si cynthia! imi cer scuze ca e cu intarziere dar de 2 zile mi-o dat niste batai de cap netul asta...incredibil ce dependenta iti da..iar cand nu-ti mai merge iti vine sa te urci pe pereti...
va salut pe toate si ma apuc sa citesc din urma..sper ca n-am ratat nici un bebelus...sau??
va pup
Moni 33+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
AMR 7 SAPTAMANI!!!!!
matgravidut spune:
Neata fetelor si de la mine... Asa mi-e pofta de o cafelutza, dar nu mai am timp sa fac. Trebuie sa incep sa ma echipez de munca. Nu stiu ce ce sa mai mai imbrac.
Azi la servici avem Secret Santa. Adica fiecare din birou a tras din caciula un biletel cu numele altcuiva. Nimeni nu a spus la nimeni ce nume a tras. Urmeaza sa ne facem cadouri de Craciun de pana in 20$.
Eu am tras numele unui tip care este nou la noi si nu stiu nimic despre el, iar pe deasupra mai este si gay.
Asa ca am luat din magazin 2 sticle de vin: Feteasca Alba si Feteasca Neagra. Sa-i dau ceva romanesc de pe la noi. Din pacate vinurile noastre bune de Murfatlar nu sunt in magazine, da' merge si Feteasca.
Lala20... pai daca fetele noastre sunt Bienci, de aia fac la fel :)). Azi dimineata m-am dat jos din pat si mergand am simtit cum mi se duce in jos pe picioare... (nu aveam nimic pe mine). Cred ca se aduna in timpul noptii, cum stau culcata.
Ma mir ca nu ati scris prea mult fetelor...
Plec... poate aduc poze de la Secret Santa.
Monica-Matz 33 si Andreea Bianca
AMR 7 SAPTAMANI
nemary spune:
ce liniste pe aici.
eu sunt tare incantata, am fost si am cumparat brad ecologic, este tare frumos, abia astept sa-l impodobim.
Miri, succes la examen
Creata, a venit si ultima zi de munca, yuupii
Mari
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by matgravidut
Neata fetelor si de la mine... Asa mi-e pofta de o cafelutza, dar nu mai am timp sa fac. Trebuie sa incep sa ma echipez de munca. Nu stiu ce ce sa mai mai imbrac.
Azi la servici avem Secret Santa. Adica fiecare din birou a tras din caciula un biletel cu numele altcuiva. Nimeni nu a spus la nimeni ce nume a tras. Urmeaza sa ne facem cadouri de Craciun de pana in 20$.
Eu am tras numele unui tip care este nou la noi si nu stiu nimic despre el, iar pe deasupra mai este si gay.
Asa ca am luat din magazin 2 sticle de vin: Feteasca Alba si Feteasca Neagra. Sa-i dau ceva romanesc de pe la noi. Din pacate vinurile noastre bune de Murfatlar nu sunt in magazine, da' merge si Feteasca.
Lala20... pai daca fetele noastre sunt Bienci, de aia fac la fel :)). Azi dimineata m-am dat jos din pat si mergand am simtit cum mi se duce in jos pe picioare... (nu aveam nimic pe mine). Cred ca se aduna in timpul noptii, cum stau culcata.
Ma mir ca nu ati scris prea mult fetelor...
Plec... poate aduc poze de la Secret Santa.
Monica-Matz 33 siAndreea Bianca
AMR 7 SAPTAMANI
Monica, nici la noi nu gasim Murfatlar si nou taaare mult ne place. Matusa sotului meu care e mare bautoare de vin rosu si e foarte incantata cand ii aducem din Romania. Il "alinta" MURFI.
TE
![](pupic.gif)
Miki
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaatudor/alinaatudor.jpg)
alinaatudor spune:
Creatza.. ai zis la un moment dat ca sotul tau si-a luat iphone...si atunci mi s-a aprins un beculetz..ca il auzisem pe mirciulica al meu ca "e super"...acu mi-am adus aminte..si...zic..poate ii fac un cadou de craciun...dar vaaiiiiiii...ce pret are..pai cum ma 2000 ron..aprox...wow..pai..shit...nu am atatia bani...si nici nju cred ca m-ar lasa sufletul sa cumpar o jucarie de banii astia...wow...pai ce..calca, spala, face mancare, face...sex...cam mult...trebuie sa ma gandesc la altceva:(
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina 31 si Stefania
AMR 9 Saptamani
stoisor spune:
Am primit o veste proasta.....am sunat la clinica,sunt gata analizele dar urocultura este pozitiva si nici analizele de sange nu sunt prea bune...asta mia spus asistenta...problema este ca eu nu sunt chiar din Sibiu si azi nu pot ajunge la clinica,doc este azi la cabinet si nu imi raspunde la telefon ,l-am sunat deja de 4 ori de pe toate cele 4 nr de mobil din casa si nu stiu ce sa fac .....sunt disperata ,nu stia asistenta sa-mi zica detalii "trebuie sa le citeasca d-nu doctor"a fost raspunsul ei ,ce ma fac acum ??ce o fi iesit rau
jelimoni tu ce parere ai?sa incerc la alt doctor?al nostru nu raspunde
alinaatudor spune:
Stoisor..nu te supera asa de tare...poti incerca sa o mai suni pe asistenta o data sa o intrebi care sunt analizele anormale..sa ti le citeasca de pe buletinul de analiza..si poate ne descurcam pe aici sa le descifram..asta pana reusesti sa dai de dr...
SIGUR NU E NIMIC GRAV...
Alina 31 si Stefania
AMR 9 Saptamani
alinaatudor spune:
A..si ai mai avut modificari ale analizelor in sarcina...adik...e ceva ce urmareati special la sange sau au fost de rutina...
Hai sa iti spun un secret..asistentele aste se uita si vad..ca unele sunt marite, altele sunt mici..dar nu fac o corelatie intre faptul ca tu esti insarcinata si unele analize asa sunt in sarcina, modificate...fara motive serioase...Cu siguranta ti-au iesit semnele de infectie (leucocite, limfocite...multe)...pentru ca ai zis ca urocultura e pozitiva..deci..nu e grav...sunt sigura...Poate ai si o anemie ...dar nu trebuie sa te sperii asa de tare...
Alina 31 si Stefania
AMR 9 Saptamani
beinazutza spune:
buna la toate zuzele!
mai fetelor de 2 zile ma chinui sa citesc din urma ,abia acum am ajuns la zi.
inainte de orice vreau sa le urez tuturor fetelor care si-au sarbatorit si isi sarbatoresc zilele de nastere ,LA MULTI ANI,SANATATE ,NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI
ce sa va spun am fost si eu la doamna doctorita si suntem bine,ne-am intors deja si avem 2200gr.am facut si analizele pt trim lll ,acum asteptam rezultatele.
am vb despre nastere si probabil vom stabili o zi in care sa se provoace nasterea deoarece pt doamna doctor este cam greu sa vina noaptea deoarece are 2 copii mici si sotu nu prea este acasa in cursul saptamanii.probabil ca asta se va intampla in saptamana 14-20 ian .
ma mai duc la control in 24 dec si probabil 7-8 ian.sper ca totul sa fie ok si bebita sa astepte pana la termen.in rest totul este ok numai ca am niste arsuri de ma omoara si mi se umfla mainile.va tuc pe toate!