* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (84) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Neatza zuzuci!!!!!!!
multumesc din suflet tuturor pentru urari!!!!!!!!!

Stoisor stai linistita cred ca din cauza oboselii ai o scurgere mai abundenta, mi s-a intamplat si mie.

Am fost si eu la ginecolog bebe e cu capul in jos, BCF 144, tensiune 10.5/6 si dimensiunile sunt pentru 37 de saptamani...... apropo de azi intram in cea de-a 38.

http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
36+Octi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stoisor sa traiasca fetita prietenei tale si sa fie sanatoasa!!

cat despre sterilizator, este foarte bun. eu din asta i-am luat surorii mele .. avent expres II - cu doua bibe si suzeta. este ff multumita de el. trebuie doar sa citesti instructiunile .. mi se pare ca 6 minute la putere de 800 si 4 la putere de 1000 .. vezi si tu exact pe el!

multa sanatate iti doresc!

zuzilici pe unde umblati .. caci este cam liniste pe forum!

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Am schimbat si semnaturica, acum e mai bine.

Am uitat sa va urez la toate o zi cat mai buna.

http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
37+Octi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata si de la mine la pranz...

Am dormit pana la 10.30, asa-s de rupta in doua...

Miri - si eu ma gandesc ca mai e o saptamana pana la schimbarea iremediabila din viata mea...pana la Craciun, pana la o posibila nastere naturala de care incepe sa-mi fie putin frica...da si de cezariana mi-e la felmai ales ca am bagat ieri un ochi la filmuletul cu cezariana de pe prima pagina...sinistru...
Aseara am tras un bocet sanatos pe motiv ca m-am ridicat de pe canapea si nu mai puteam pasi din cauza sciaticului, burta mi-era ca pietroiul si ma simteam ca (scuzati)...unde sa ai forta sa nasti Domn'le in situatia asta???

Ana e mai bine, din fericire...dar incepe sa-l ia pe sotz...ufffffff ce perioada ne-am gasit sa ne imbolnavim...

Miri - bafta la examen!!! si sa-ti treaca si tie raceala.

Gina - contractii? da-mi si mie cateva ca poate se inmoaie si colul meu putzin...si pe mine ma apuca seara, dar finutz...

Natalia Stefania 38+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

AMR MAXIM 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Am reusit sa citesc din urma,acum ma car la gatit ceva ca nu putem face greva foamei nu???
Cred ca din cauza oboselii sa intamplat ,sigur ,azi vad ca nu mai vine,trebuie sa primesc analizele tot azi sa vedem cum stam si cand ma poate primi doc
Chiar trebuie sa plec la gatit pusii la toate
http://community.webshots.com/user/stoisor?vhost=community
30+ cu Sara Ioana
Am uitat sa zic ceva ,soacramea o prins aseara momentul sa faca gura ca ea o auzit ca nu-i bine sa botez gravida......fara cuvinte....i-am explicat ca nu are nimic ,ca m-am interesat si ea una intr-una cu a ei la maicamea si la al meu sot cu luare aminte ca ea ne-o zis ,deci grija mare,mo deranjat fff mult pt ca chiar nu era cazul ,acuma cu 3 zile inainte de botez sa inceapa ea cu prostii.....si de fata cu toti musafirii,bine erau numai din familie si nasa dar totusi se putea abtine,tati nu zicea nimic doar ca el boteaza copilul nu eu si ca nu are nimic ,ca mama o sa-l imbrace si uite asa am avut si ceva neplaceri de ziua mea....chiar ma deranjeaza prostiile astea...
va pup ,am de gatit pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Eu sunt pe la birou, de o ora scriu mail-uri cu instructiuni pentru colegii mei, imi strang de pe birou si de pe langa birou, fac hartii de predare laptop, masina, pc, telefon etc. Si la 2 dau o mica petrecere aici si apoi, pe la 3 sper sa plec!

Si sunt suparata, pentru ca diseara o sa ratez concertul lui Stefan, din motive pur tehnice. Nu mai am voie sa stau la zgomot mare, ca se pot declansa contractiile. Si am mai ratat un singur concert de Craciun pana acum, cand am avut piciorul in ghips. L-am pus inainte de Craciun si l-am avut pana dupa Revelion. Ca atare, ii trimit pe ai mei.

Dar va citesc printre picaturi. Iar de maaaaaine... relas acasaaaa!

So, va pupicesc, dar am nevoie de timp sa imi revin si sa termin toate cele pe aici.

quote:
Originally posted by Ellenuta
zuzilici pe unde umblati .. caci este cam liniste pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata,
e pt prima data ca nu gasesc aici capitole intregi scrise in lipsa mea. Aseara curs si azi somn pana la 10:00. Doftoricit sot si citit pe forum.
Miri_mik bafta la examene! Mitsu_bishu bine ai venit in clubul mamelor de baietei. Nu cred ca daca il cazezi in patut pe bebe o sa sufere cumva. Sora mea mai mica a dormit doar doua nopti in patut si apoi numai langa mama. Asta l-a determinat pe tata sa isi mute barlogul si a revenit in dormitorul comun abia dupa cativa ani cand sora mea ajunsese la varsta scolara. Asa ca nu face bine nimanui ca bebe sa doarma altundeva decat in patut. Poti sa pui patutul lipit de patul tau ii dai un grilaj jos si asa poate eventual bebe sa mai alunece langa tine in pat daca chiar vrei sa il ai aproape. Sigur trebuie fixat bine patutul.
Mai vroiam sa zic una alta.... dar am uitat suprinsa ca sotul se simte mai bine si mai vrea sa lucram la coltul lui Benji.
Revenim..........

Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani

[ url="http://good-times.webshots.com/album/561697157hgLgwB" ] Astia suntem noi! [ /url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

zuzici am intrat si eu va salut si apoi ma bag la citit din urma ca am ceva pagini...k ieri nu mi-a mers netu...imi arata k e cablul deconectat...am sunat la firma de net...si au zis k rezolva imediat...si desi stau la 2 pasi ei...abia aseara pe la 9 a aparut un tip la usa k e de la net si a venit in legatura cu problema...si tot se chinuia sa intre in casa...m-am enervat si i-am zis k nu-s proasta la mine in casa cablul e conectat la calc...ceva s-a intamplat pe traseu...cu cablul sau cu swiciul...el nu k sa verifice in casa...si atunci apare si sotul:o finevastamea gravida da sa stii k nu a avut pofta de cablu...dute mai baiatule si rezolva problema de unde trebuie......numai in romania poti sa vezi asa ceva
si matgravidutz...asa am si eu scurgeri,a fel ca tine,inca de la inceputul sarcinii...dar dr.mea mi-a zis k sunt normale...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco) Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creatoo, felicitari pentru ultima zi de munca! fii sigura ca iti vei gasi ceva de facut in fiecare zi dupa ce vei ramane acasa .. eu, cel putin, asa am patit ..

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ooooo, n-am nici cel mai mic dubiu!!!! Stiu de pe acum ce am de facut si de-abia astept!

quote:
Originally posted by Ellenuta

creatoo, felicitari pentru ultima zi de munca! fii sigura ca iti vei gasi ceva de facut in fiecare zi dupa ce vei ramane acasa .. eu, cel putin, asa am patit ..

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput