* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (84) *
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Gina M spune:
Zuzelor, unde sunteti?! Ceva contractii nu vreti sa va imprumut sa pot dormi si eu?! 38 Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
virgo spune:
quote:
Originally posted by docdecap
virgo, Meda a pierdut sarcina intre timp
Monica 36+ cu Serban
Cum adica a pierdut sarcina ?????
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Adica a nascut prematur , sau ce ? Sau macar unul dintre micuti a supravietuit ???? Imi zice si mie cineva ce s-a intamplat ?
miki_baby spune:
Neata, fetelor!!
MIRI BAFTA LA EXAMEN!!!
GINA, contractiile sunt regulate? Ca daca da, eu nu le vreau deocamdata. Au cam fost probleme cu accesarea forumului si probabil din cauza asta fetele n-au mai scris nimic. In caz de orice, eu iti fac galerie pentru intalnirea cu David Jonathan
Va
Miki 36+
Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by virgoquote:
Originally posted by docdecap
virgo, Meda a pierdut sarcina intre timp
Monica 36+ cu Serban
Cum adica a pierdut sarcina ?????
Adica a nascut prematur , sau ce ? Sau macar unul dintre micuti a supravietuit ???? Imi zice si mie cineva ce s-a intamplat ?
Virgo, da, Meda a nascut prematur si din nefericire niciunul din puiuti n-a supravietuit.
Miki
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
'neata zuzici,
m-am trezit si io mai devreme dar fara chef de nimic .. am baut o cafea cu frisca si acum bantui pe net in cautare de carucior .. sunt asa de nehotarata .. nu stiu ce culoare sa aleg si de asemenea, nici ce marca .. oricum decizia va fi intre CAM si CHICCO .. fiecare cu avantajele lui .. asta de la cam are huse detasabile si se spala, chicco nu are .. la stabilitatem roti, frane .. sunt cam la fel ...
offf .. ce greu e sa te hotarasti la carucior ...
aha .. si dr meu a devenit o prezenta constanta in visele mele .. azi-noapte am visat ca mi s-a rupt apa, l-am sunat, m-a chemat la spital si de fapt nu mi se rupsese nicio apa .. si m-a trimis inapoi acasa .. 36+
EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
stoisor spune:
Ceau zuzelor....am o problema si vreau sa-mi raspunde-ti daca va pricepeti .....cum iti dai seama daca pierzi lichid sau e doar o scurgere modificata,aseara dupa ture de musafiri si nestand in pat de la ora 9 dimineata ,cand m-am pus in pat dupa toaleta a inceput sa-mi curga un lichid umpic galbui fara miros deosebit(urat adica)si multicel a trebuit sa-mi schimb abs zilnic apoi sa oprit ,bebita era ffff agitata si deobicei nici nu simtem nimic la scurgeri ,sa zici ca simt ca-mi curge ceva sau asa ......
va rog cine stie sa-mi spuna cum trebuie sa-mi dau seama ,culoare,miros ceva? 30+ cu Sara Ioana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by stoisor
Ceau zuzelor....am o problema si vreau sa-mi raspunde-ti daca va pricepeti .....cum iti dai seama daca pierzi lichid sau e doar o scurgere modificata,aseara dupa ture de musafiri si nestand in pat de la ora 9 dimineata ,cand m-am pus in pat dupa toaleta a inceput sa-mi curga un lichid umpic galbui fara miros deosebit(urat adica)si multicel a trebuit sa-mi schimb abs zilnic apoi sa oprit ,bebita era ffff agitata si deobicei nici nu simtem nimic la scurgeri ,sa zici ca simt ca-mi curge ceva sau asa ......
va rog cine stie sa-mi spuna cum trebuie sa-mi dau seama ,culoare,miros ceva?30+ cu Sara Ioana
stoisor .. eu nu prea ma pricep dar uite ce am gasit pe net ..
I-am mai scris cuiva dspre asta, se foloseste urmatorul test. cand ai observat pierderi de lichid, trebuie sa stai intinsa vreo juma de ora cu picioarele mai in sus decat restul corpului. Inainte de asta, schimba-ti tamponul, sa fie totul uscat. Dupa juma de ora, ridica-te si umbla putin prin casa, 2-3 minute. Daca dupa asta imediat se scurge o cantitate de lichid mai mare decat cateva picaturi, probabil e fisurat sacul si e lichid amniotic, asa ca mergi la doctor. Daca nu, inseamna ca a fost incontinenta urinara, foarte frecventa in ultimul trimestru de sarcina. Lichidul amniotic, daca s-a rupt apa, se acumuleaza cand stai in pozitia pe care ti-am descris-o mai sus si apoi curge tot deodata cand te ridici. Oricum, chiar daca s-a fisurat sacul, se poate inchide la loc si daca nu, stia in spitalun timp si apoi se recomanda repaus la pat, asa ca poti, in cele mai multe cazuri, sa duci sarcina la termen.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
AMR 4 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
![](copilas.gif)
stoisor spune:
Sunt o necioplita......VA MULTUMESC DIN SUFLET INCA O DATA PENTRU FELICITARIILE SI URARIILE FACUTE ,imi este frica sa nu uit pe cineva si deaceea nu o sa nominalizez pt ca inca mai am de citit din urma......
Elenuta iti multumesc de raspuns si o sa fac treaba asta sa stii pt ca am tinut-o tot intr-o paranoia toata sarcina......am avut probleme nu capitale dar multe si una dupa alta ,nu atat legate de sarcina cat de organismul meu fffff subred din multe p.d.v.
Am primit de ziua mea un Sterilizator de biberoane de la Avent ,cu 2 sticlute in el ,una mare una mica si o zuzeta ,este pt micounde ....este bun???nu ma pricep dar a fost scumpicel 200 ron si firma este buna din cate stiu eu nu??acum nu stiu ce sa zic de faptul ca e pt micounde
o prietena de-a mea a nascut o fetita la termen de 2,900 la termen in Germania sta ea,si a tras 3 zile ca in camp......doct nu si-a dat seama ca nu i se desprinde bazinul ,oasele ,pt a permite bebitei sa iasa.....va dati seama? au pus-o si in bazin cu apa pt ameliorarea durerilor si degeaba in final iau facut cezariana....acum sunt bine amandoua....fetita se numeste Sara Nicol30+ cu Sara Ioana
stoisor spune:
Gugu daca te uiti ce am eu pe burta(cicatrici de la 2 operatii mai vechi )te sperii si partea nasoala e ca va fi cezariana ......deocamdata....si nu va fi pe nici una dinn cele doua taieturi ,una se termina la 3 cm sub buric iar una e pe apendicita deci undeva in dreapta ,se vad in poze ,iar cezariana va fi sigur bikini pt ca alta posibilitate nu prea exista ,ma refer pe cele vechii,au zic ca e bine ca iti poate corecta ceva vechi si inestetic......am fost obsedata toata viata de cicatricea de la buric ...asta este