* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (84) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor eu ma duc la nani! As mai sta, ca si eu sunt de obicei huhurez, dar cand ma gandesc ce zi ma asteapta maine... o sa am f. multa treaba si trebuie sa ma trezesc la 6 jumate (ca de altfel aproape in fiecare zi)...
Va pupicesc si noapte buna!

Tina 30+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Merci, Mari,

34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar!!!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

azi am mai cumparat si eu cate ceva de ;la farmacie, ser fiziologic si mameloane din silicon, din pacate nu am gasit comprese sterile si nici vata portionata la Sensiblu.
am si eu o intrebare pt.mamicile cu experienta, mameloanele trebuiesc sterilizate, nu, inainte de flosire?

Mari 33+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

si noi ne bagam la barlog...cius..

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 31 si Stefania

AMR 9 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare, si raspuns telegrafic:)

angi, am venit cu analizele. nus tu rezultatul, dar monitoringul fu bun si am scapat definitiv de insulina cu conditia ca am grija pana la capat de glicemii.

tinnaS, mersi ca intrebi de mine. mai fura doua fete pe care cu neuronu-mi avariat, nu le-am retinut.

alinatudor, te-am mirosit eu:)))medicina deci...

mitsule, sa creasca bananutsa sanatoasa si sa te bucuri de clipe minunate cu el. cu patul... atentie, un copil obisnuit in pat cu mama nu-si reclama patul pana la 5 ani cel putin. asta poa sa fie catastrofic din punct de vedere al dezvoltarii identitatii sexuale. si nu e chestie ca intr-o zi ii zici, gata, la tine in pat... ca nus e mai poate si se lasa cu drame:)

shose, ekg-ul, hmmmm. pai nah,a sa ai si tu parte d eun pic de draci:)

ceska, bebe benji e numa bun. rotofei si bucalat! las, ca vezi tu cand iese:)

fetele cu programarile: laura_ioana, gugu, ven, cornilia... toate datele sunt superbe! sa dea domnul sa fie intr-un ceas bun pentur toate!

creata, saracu costica... totusi, pe langa gluma, e o chestiune serioasa la "aia micii". bine ca ti-ai dat seama la timp.

virgo, iupiii, deci esti bine, alive and kicking, si cu pisicii, fu cum am zis: au disparut cateva zile, fura in recunoastere, dar acu uite, sunt inapoi la domicil. sa te bucuri de noua casa:)

irlandeza, la un moment dat eu te intrebasem mai multe chestii pe la inceputurile mele pe odisee. mis eparea grozav sa fim doua din baia mare, dar cand am vazut ca nu te inghesui sa-mi raspunzi, am zis ca nu ma bag in sufletul omului. oricum pentru mine ramai "concetateana" mea cu parul lung si superb! curaj, durerile de sciatic trec imediat dupa nastere:) pe cuvant de om patit.

natalia, si la noi e belea cu mucii. am nasul infundat. bine asta poa sa fie si d ela hormonii de sarcina (progesteron) dar si bruno si-a adus contributia:)

ellenuta, eu te-am felicitat pentru vanita de ceva vreme. stiu eu ce spun:))

creata, mierea nu e recomandata diabeticilor. ma rog, in cazuri extreme merge, dar tot zahar e. parerile sunt impartite, poate sis a ingrase, dar cu moderatie nus e intampla fix nimic:)

anca.diana, vrem poze noi:))

stoisor, cynthia si eladea, eu cred ca am fost a doua care v-a felicitat in capitolul precedent sau chiar inainte (am avut de recuperat vreo 35 de pagini de citit) dar tot va doresc sa va simtiti iubite si fericite foc de ziua voastra si nu numai.

irinouka, ai disparut repede de pe net azi... treburi treburi? bine c ami-ai aimitit ca tre sa schimb si eu saptamana.

gina, inchei cu tine, indiferent de cine urmeaza pe lista, eu imi pun sperantele ca bb va veni usor, natural, firesc, si ca vei fi o mama grozav de implinita cand il vei tine in brate. si ti-am adorat pildele. nu ma prea "atinge" credinta zilele astea, nu cum s e intampla acasa, darle-am savurat, pe bunelea.

doua vorbe despre noi:

deci: analize, monitoring si diabetolog. facut brad - ma topesc dupa el, au vneit baietii au terminat de pus cada, robinetii si decorul, au schimbat toaleta, facut curat dupa ei, facut cumparaturi dupa ce pus bruno in pat, citit 35 de pagini, ametit de-a binelea:))) si acu rasuflu usurata ca am apucats a scriu si io cate ceva:)

mai raman o vreme prin zona ca am ma,cat cioco fara zahar si stiu ca ma apuca arsurile ca pe gatta:) doar ca eu nu pot dormi in fund:)))

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Mama ce memorie ai, miri_mik! Sa insiri atatea nume fiecare cu situatia ei nu-i usor!
Cat despre identitatea sexuala... E chestie stiintifica? Esti psiholog de profesie? M-ai cam speriat cu treaba asta, da' ma gandesc oricum sa il dau pe baby la cresa saptamanala de la 6 luni... O sa il vad numai in weekend... Deci ... As profita de timpul in care pot dormi cu el.. In fine, pe de alta parte, daca asta ii afecteaza viitoru', doar n-o sa fac un faggot din el doar pentru toanele mele! Ufff!

34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar!!!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

helloooo...

Am citit si eu de vreo ora de am ametit...aveti o viteza...

M-am enervat ca mi-am rugat sotzul sa-mi faca niste poze cu burtica si le-a facut aiurea...asa ca am sa o rog pe prietena mea sa-mi faca cateva daca are nervi. L-a apucat pe sotz sa-si schimbe aparatul foto, asa ca am fost in mall si si-a luat unul nou, plimbat Ana , venit acas', rutina de seara, inclusiv certatul dinainte de culcare ca n-are chef sa doarma si s-ar zbengui intr-una...iar acum mi-am facut patul in sufragerie, ca fornai ca o locomotiva si nu-l las sa doarma nici pe sotz...ma foiesc, merg la baie, sunt groaznica...

Miri - si eu sunt infundata complet...am luat un paracetamol si sper sa ma ajute putintel macar. Burta mi se face in continuare pietroi s ma scormoneste (doare) in subsol...

Gina - ai grija de tine!!!

Mitzu - IA-I PAT!!! ai sa vezi ca noi astea care avem deja cate un copilutz stim cate ceva de-aia te sfatuim sa o faci. fata, moammmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaa ce soacra ai sa fii deja nici o printesa nu e suficient de buna pentru fiul tau, nu

Natalia Stefania 38+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

AMR MAXIM 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

mitsule, tendinta e sa fii de doua ori mamica pentru puul tau. dar puiul tau are un singur pat, si e singurul loc din lumea asta care e numai al lui. e coltul lui vital de intimitate. toate le imparte cu toata lumea, dar cand e sa ramana cu ce e al lui, numai patul ii ramane. pune manutele si citeste un pic despre asta, ai sa vezi. si eu am invatat de la altii, si eu spun altora. cine vrea ma asculta, cine nu nu. am o prietena cu bebe de 2 luni care de acums e lupta cu niste obiceiuri greud e dus multa vreme. eu am taiat craca direct, la 8 saptamani. bruno doarme numai in patul lui. si e fericit cand isi vede patul. rade ca un spiridus. dar tu alegi pana la urma. apropos, si el merge la gradi de la 6 luni, si si noi doar in weekend ce stammai mult impreuna, dar ii inteleg nevoia de a ramane singur fara sa-l bazai intr-una dupa cum im inteleg si cand vrea sa se lipeasca de mine:)

miri_mik 34+ bebe sacha

Mergi la inceput

NataliaS,

Probabil ca o sa ii iau; adica sigur o sa ii iau, ca oricum daca nu ii iau o sa il primesc (lumea din jurul meu o sa fie foarte ultragiata cand o sa auda ca nu i-am luat patutz!); ideea e daca o sa pot sa il folosesc... Cu toate argumentele voastre, foarte de bun simt, nu ma pot obisnui cu gandul asta. Dar... cine stie cum va fi peste ... 6 saptamani?
Va pup pe toate, noapte buna! Si la bebelushi, sa doarma bine si sa nu va supere (= sa va "calce" pe stomac pe fetele cu acidu')!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

natalia, io ma iau de cap cand stiu ca maine am examen. icnepem mai repede ca deh... sa avem timp luni sa ne producem. nu mai am umor, cu nasu infundat, cu stranutul dupa mine:( sima uit asa lung la bradutul meu pe car eil ador, si ma gandesc ca mai e o saptamana pana la craciun si cummis e schimba viata si-mi vine sa ma arunc cu nasu in perna sa bocesc. da mi-)e lene:) pupa ana, si nu fii suparata pe sot. nici al meu nus tie s ama ia in poze...

miri_mik 34+ bebe sacha

Mergi la inceput