* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (84) *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Ven, foarte draguta tunsoarea ta!
Micsunea
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna fetelor

Am asa o stare de imi vine sa ma urc pe pereti

In primul rand m-am mirat ce putin ati scris si apoi mi-.am adus aminte ca dimineata nu mergea serverul si am gasit explicatia. Eu de la 7 nu am mai avut somn, m-am tot chinuit sa intru pe forum si nu am putut pe urma am plecat in turneu. De la 9 sunt plecata si m-am intors acum o ora. AM fost la Carrefour, am luat solutie de sterilizat la rece de la Chicco, am luat pomelo ca mi-a facut pofta Docdecap si Anca.Diana si am luat sa vad si eu cum e. Poate nu imi place, sa vezi ce ma umfla rasul. Asa am fost curioasa acum ceva vreme, 2-3 ani in urma, sa incerc avocado si nu mi-a placut deloc. Pe urma am mers in oras si am cautat cadita, Ellenuta, la noi vadita Cam e 90 RON si de pe net daca o comand ma costa 30 ron transportul, asadar 55 ron plus 300 ron e 85 ron, tot acolo ajung, deci o sa o cumpar maine din oras. Mai am insa de mers la un magazin sa vad si acolo cu cat e.

Vreau sa va spun ca ma doare spatele in dreptul salelor de innebunesc, aproape nici nu pot sa merg. Ma doare rau. Si in timp ce mergeam azi ma mai sageta din cand in cand in budunica de imi venea sa mor. Cred ca bebe da semnale. O sa faca exact ca ala care striga lupul si nu vine lupul si cand intr-adevar vine lupul nu il mai crede nimeni.

Cand am ajuns acasa ma suna Doamna mama cica sa vada ce fac si cand ii spun ca am fost la cumparaturi incepe sa urle la mine, dar urtlat, frate, ca sunt o inconstienta, ca nu stiu ce fac, cum ma mai urc la volan cand sunt atatia nebuni pe strada, ca sa merg cu autobuzul. Si atunci am ridicat si eu tonul si i-am spus ca in autobuz sunt si mai multi nebuni si risc sa ma loveasca cum trebuie si ea da-i si tipa iar facandu-ma inconstienta si irationala pana i.am taiat-o si am intrebat-o de ce m-a sunat, ca sa se certe cu mine? S-a potolit atunci. Dar oricum m-a enervat rau de tot, pe langa durerea pe care o am de spate. Pai mai fetelor, daca nu aveam masina nu stiu ce ma faceam, va jur ca nu am nici o problema la volan, nu ma doare si nu ma deranjeaza nimic. Dar ea ca nu, ca ma lovesc de volan cu burta. Si i-am si spus, la 8 kg luate in sarcina chiar crede ca nu am loc la volan? Dar atunci baiatul meu care are 100 de kg cum oare o avea loc???? Pana la urma s-a potolit ca nu mai indrezneste sa mearga chiar atat de departe ca acum cativa ani. Hai ca imi cer iertare ca v-am impuiat capul dar trebuia sa ma descarc.

Ven, foarte frumoasa noua coafura, foarte bine ai facut daca ai simtit nevoia unei schimbari.

Miri, esti cea mai tare cu rezultatele la analize. Tu ne esti datoare cu niste poze de sexi mama.

Creato, iti putem ura concediu placut!!

Irlandeza, nici eu nu stiu foarte clar cum sunt contractiile, am inteles ca sunt niste dureri ca la ciclu si ti se incordeaza burtica si iradiaza spre spate. Eu azi am patit si din astea.

Beinazutza, felicitari pt bebe marisor si intors cu capul in jos, mtitelul de el se pregateste sa nu o supere pe mami.

Mitsule, ia patutz, e cel mai bine pt bebe.

Stoisor, o sa fie bine cu analizele, ai sa vezi!

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 16 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

back on track:)

atiam io ca azi o lasati mai moale cus crisul ca la 5 dimineata cand am verificat DC nu era functional:) deci n-am fost huhurez de servici pana in capat=-

fui la bucatica de examen care fu dezamagitoare. ma rog, nu sunt fix pe spate, dar nici cum mi-ar fi placut mie sa fie nu fu. data viitoare, adica luni:))

iar acu, pen'ca sunt un surmenat... alintat si racit cobza ma duc fix in pat:d

paaaaaaaa paaaaaaaaa

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Ven

AMR 13 zile
Markus e mare!

Cum ai tu 37 sapt. si o zi, si ti-au mai ramas inca 13 zile ? Ar fi trebuit sa-ti ramana 20 zile.
Si unde vad si eu pozele cu freza si bradul ?

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 21 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

uraa .. mi-a venit comandta de la chic bebe .. forfecuta pe care scrie 0+, termometru digital cu cap flexibil, chilotii de unica folosinta si uleiul de la chicco cu care cred c-o sa ma dau eu! miroase de-mi vine sa-l pap!! desigur ca am testat termometrul .. la subrat si indica 35,4 C .. nu e prea putin??? stiu ca normal e intre 36 si 37 .. ce spuneti??

aha .. si sunt o zuza desigur .. abia cand m-am vazut cu chilotii in mana m-am gandit eu ca de fapt imi trebuiau vreo 3 seturi NU unul .. nu stiu ce o fi fost in capul meu!! aveti idee in afara de internet, unde pot gasi chiloti de unica folosinta de la tigex .. caci n-am ce sa mai comand sa fac suma de 50 ron .. am de toate acum ..

diseara mergem cu tati sa vedem carucioare .. sper sa ne decidem la unul!!!

irlandeza .. nici eu nu am avut contractii pana acum dar cica atunci cand vom avem sigur le vom simti .. e adevarat ca mi se mai intareste burtica si simt asa niste sagetari in col si vagin dar nu dureroase ... astea sa fie???????

mitsu eu mi-am luat invers teapa .. in cora cadita era 75 ron si pe net este 55 ron .. oricum, se stie ca in magazin/supermarket cosmeticele bebe sunt mai ieftine ca pe net! cat despre streptococ B nu este prea devreme .. dar nu mi-a recoltat din anus ... doar din vagin!

ven, sa-ti fie de bine!! iti sta super! si eu fac la fel cand ma plictisesc de parul lung .. il tai drastic!!

angi, asa e, forumul n-a mers pana pe la 11 aproape .. si ai dreptate, nu merita s-o comanzi ptr 5 ron in minus! alea sa fi fost contractactii?? ai grija mare, nu te mai obosi atat sau cel putin nu mai cara greutati!! si mama ta nu are dreptate .. e mai rau cu autobuzul! si eu inca mai conduc si vreau s-o fac pana voi naste! numai ca vin si sarbatorile o sa intre si iubi in concediu si cred ca ne vom deplasa cu masina lui! dar daca mergem in vizite si bea un paharel .. tot io ma sui la volan! sora mea a condus pana cu trei zile inainte de provocarea nasterii .. asha ca ..!

zuzicile burtoase

PS: ce-mi place cand se anima forumul .. azi tot am dat F5 si degeaba .. cate un mesaj la o ora ..

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

doamnelor...
va pup. sunt obosita. mi-e somn. n-am chef de nimic. sunt uracioasa. nu-mi place acasa. stau la cutie, chiar nu ma simt in stare sa interactionez. va citesc, in schimb, cu placere. si va pup. din nou.

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Angelique nu ne fa o surpriza....io aveam un feeling ca Gina urmeaza si apoi Natalia...ce faci? Dai planul peste cap?
si felicitari ca esti activa. Si de mine se mai ia mama ca inca ma urc la volan. Mi se pare absolut normal atat timp cat nu ne incomodeaza.

Fetelor io de cand sunt in prenatal sunt mai obosita. Umblu toata ziua...fara cap.(mai la shopping, mai intr'o vizita, mai imi vad si eu prietenele pe care le'am cam neglijat...) Iar azi cand ma gandeam sa sta
au mai muolt la tv si cu voi...tot am facut o "mica" curatenie...scuzati cacofonia, apoi am curatat toate incaltarile din casa si toti papucii... nu's ce mi'a venit.

31+
AMR Max 9 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irinuka .. dar ce ai patit, mama? e clar .. nu-ti prieste concediul .. cred ca ar trebui sa te intorci la munci ..

eu, din fericire, mi-am gasit in fiecare zi cate ceva de facut .. ca altfel cred ca scuipam flacari!

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Irinouka mea draga...tu esti mega hiper activa, d'aia iti e greu...gandeste'te ca stai acasa pt. Palugel sa'i fie lui bine.
Pipe te roaga sa te'n veselesti ca ii e greu sa'l stie si pe Palugel intors pe doc.

31+
AMR Max 9 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Jelimoni sti care i treaba ma nelinisteste faptul ca nu are cine sa le citeasca si sa-mi dea un tratament,pt ca nu cred si nu ma gandesc la ceva grav normal ,dar incerc acum sa ma progr la alti gin si nu reusesc decat dupa sarbatorii.....normal nu??....insist la doc dar numai la 7.30 parca iese de la polisano si mai incerc atunci o data de pe fix pt ca am sunat de pe 2 tel ale mele si 2 ale sotului si reiau dimineata nu??...ce sa fac ? mi se pare penibil sa ma duc la urgente cu rez de la analize in mana nu?voi ce crede-ti?
Da tot la ei am facut analizele,la 9 o sa le am in fata ,oare med de familie nu se pricepe?mentionez ca nu prea am incredere in el dar ar trebui nu??
vom vedea ce mai fac
am mai auzit de doc Radu ,tu il stii?dar nu am nr de telefon nu am nimic nu stiu unde sa-l gasesc.....

30+

Mergi la inceput