Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (60)
Raspunsuri - Pagina 6
loradin spune:
Am uitat
Kmi78-eu am avut o perioada cand i-am dat Anei la sugestia medicului peritol.Nu pot sa-ti spun decat ca intradevar s-a linistit si ii era o foame de lup.I-am dat trei seri cate 1.5ml.Te sfatuiesc insa sa il dai cam cu o ora si jumatate inainte sa o culci seara.(isi va face efectul exact atunci cand va trebui sa manance si sa doarma)Pupici si multa multa sanatate
Minunea noastra la 8 luni
madybulancea spune:
Feeeeeteeeeeleeeee va rog heeelllppp....simt ca cedez nervoss...nu mai pooooot gata...deci razvanu doarme cam dupa 2,2 juma chiar treimore cateodata...knd ii e somn icepe sa maraie,chitaie,nimic nu ii mai convine si apoi o da in plans,ma duc sa il clc incerc pe picioare,in brate,si el nimic urla intr-o disperareil las in pace k poate nu ii este somn dar el nimic,iar plange,si il aiu iara dak am noroc de data asta adoarme dak nu iar urlete....nu mai stiu ce sa ii mai fac!!!!deja simt ca o iau din loocccc....stiu ca par penibila,imbecila si mai stiu eu cum mai par,dar am nevoie de un sfat care sa dea rezltate!!!si sa nu mai zic ca si noapte se trezeste de "n" ori.....
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
madybulancea spune:
scuze ptr greseli dar urlu si eu acum.....k de ce sa urle numai el???????????
Poze Razvanelu
karra80 spune:
quote:
Originally posted by madybulancea
Feeeeeteeeeeleeeee va rog heeelllppp....simt ca cedez nervoss...nu mai pooooot gata...deci razvanu doarme cam dupa 2,2 juma chiar treimore cateodata...knd ii e somn icepe sa maraie,chitaie,nimic nu ii mai convine si apoi o da in plans,ma duc sa il clc incerc pe picioare,in brate,si el nimic urla intr-o disperareil las in pace k poate nu ii este somn dar el nimic,iar plange,si il aiu iara dak am noroc de data asta adoarme dak nu iar urlete....nu mai stiu ce sa ii mai fac!!!!deja simt ca o iau din loocccc....stiu ca par penibila,imbecila si mai stiu eu cum mai par,dar am nevoie de un sfat care sa dea rezltate!!!si sa nu mai zic ca si noapte se trezeste de "n" ori.....
Poze Razvanelu
Mady cred ca toti au o perioadain jurul varstei de 6-7- luni cand fac asa daca te incalzeste cu ceva eu era la fel de disperata acum 2-3 luni adica Winnicu nu adormea decat dupa o portie zdravana de urlete...asta chiar daca statea treaza 2h sau 5 h...efectul era acelsi...atunci ori o leganam ori ziceam mii de rugaciuni ori incepeam sa plang si eu...toata chestia asta dura cam 10 min dupa care adormea...nu stiu din ce cauza....Eu cu Winnicu mai tot timpul am patit asa seara inainte de culcare de pe la 3 luni in fiecare seara adormea dupa un plans zdarvan......apoi pe la 6 luni -7-8 chiar si ziua cand mai adormea la fel...acuma de 2 saptamani MULTUMESC LA DUMNEZEU......ori o mai crescut ori ...nu stiu de ce numai plange adoarme sg....ce-i drept din 3 reprize de somn in timpul zilei mai avem 2 dar de fiecare data o pun in pat si intoarce capul in partea cealallta si gata...somn...tre sa o scuip sa nu se deoache ca tare bine e asa.....
Zic sa ai rabdare paote mai creste si Razvanu si se calmeaza si el/......din cate vad e l a7 luni deci poate toti au o perioada mai agiatta la varsta asta...zic si IO .....
si rabdare multa.....Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 10
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
lauramar spune:
KARRA super pozele de calendar dar cea de decembrie m-a topit parca e un ingeras
,te rog daca poti da-mi un PM si explica-mi si mie cum sa fac ca sa dau si eu comanda
.
alexia3 spune:
ODC este reteaua de internet la care suntem conectati...si din calculatoarele altora iau ce-mi place

...intreba cineva
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
biky spune:
Hai, ca n-o fi bai daca mai scriu si eu ceva... cu toate ca nu prea ma incadrez in decor! Adicalea nu avem nici rubeola si nici muci...dar nu avem nici poze noi si nici calendar cu care sa ne laudam, dar lucram la el...Nu facem nik iesit din comun, asta e!
Amma- cate progrese a facut Lucas...
.Isi duce si pampersul singur la gunoi? Noi inca nu reusim asta...
. Ramanem recunoscatoare daca ne spui secretul tau....
Crina_mio- cred ca salopeta de la bunica a fost benefica in cresterea poftei de mancare 
Elyanne - super mamica cu super copii in super poze...
Rianna- nume? pai...Matei, David, Rares...eu is cu nume mai istorice...
Succes la morfofetala, Iliev nu greseste niciodata sexul! Programarea trebuie sa o faci din timp pentru ca e f. ocupat! Si sa ai si o discheta la tine !
Ddana, Karra, Paxela - felicitari pentru rabdarea si maiestria de care ati dat dovada in realizarea calendarelor...
! Pe mine inca ma chinuie talentul! 
Martuza - a mea nu mananca, ca nu mananca...si nu i-a iesit nici un dinte, deci...nici motiv nu are!
Stefimic - momentul cel mai bun pentru al 2-lea bebe? Peste 12 ani....
zadi- Cum iti cere apa dupa masa? Ce inseamna ca bea "perfect" din pahar normal? Io sunt confuza....si de aia nici nu ma mira faptul ca nu cere la oala!
Kmi si Diana-
pe Timi si Alex pe post de dalmatieni!
Paxela -
copii atomici bolnaviori care si la capitolul asta vor sa fie primii! Chiar nimic nu le scapa? ![]()
despre noi mai tarziu...
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
Val_ spune:
Loradin nu stiu ce sa iti recomand pentru 9-10 luni.
Astea sunt cerealele pe care le-am comandat noi:
Babycereal Humana appel without milk 5x250g packs
Babycereal Humana "Sleep well" powder 5x250g packs
Babycereal cherry banana milk gardenfruits powder 5x250g Pack
Babycereal Humana Appel-Banana-Rusks powder 4x550g Pack
Babycereal Humana Mild milk gardenfruits powder 5x250g packs
Daca vrei ceva pot sa te includ si pe tine in comanda ca inca nu s-a procesat. Dar sa imi spui astazi sau maine.
Tzuna, Martutza, Alexia, Roxygeo daca va razganditi cu ceva sa imi spuneti cand inca mai pot face modificari.
Comanda nu a fost procesata pentru ca suma a fost mai mare de 100 euro si dat fiind ca plata se face prin paypal trebuie verificat cardul. Cele care folositi sistemul stiti cum sta treaba.
madybulancea spune:
karra multumesc muuulttt!!!
Eu azi nu am gaze,in concluzie nu pot face mancare la pici si nici caldura nu am,si nici apa calda,asa ca l-am trimis la masa-mare iar eu mai stau acasa si mai inv...ptr carnet k prima data am picat!!!sa-mi fie rusine....
Poze Razvanelu
rianna_stef spune:
multBiky multumesc pentru informatii;deocamdata nu reusesc sa dau de dr.Iliev;am sa mai incerc;stii cumva cat m-ar costa?si inca ceva:morfologia fetala inseamna eco 3d,ca eu la Daria n-am facut de asta?
Rianna_stef
(14 sapt)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras