Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

arissa- multumesc. voi intreba la plafar.

rianna stef- azi noapte m-am gandit la voi, la numele lui bubuleata.
pentru alegerea numelui, ca noi sa facem cateva sugestii ar trbui sa stim numele vostru de familie si DPN tau. Zic asta pentru a evita cacofoniile sau initialele numelui si al prenumelui sau prenumelor sa nu aiba conotatie negativa sau injurioasa. Primul prenume il alegeti voi iar cel de-al doilea in functie de sfintii inportanti din luna sau parerea nasilor sau un prenume care inseamna mult pentru voi (cineva drag de ex.).

iar despre echografia morfologica- eu am facut 4D. mi-a placut sa il vad pe bebe aproape real, adica il vezi in miscare si nu e prea deformat. mai mult am inregistrat pe DVD si am scos poze cu el in burtica - pozele au iesit foarte reale. pe mine m-a costat 2 mil si 800 mii lei vechi in Bucuresti desigur. La tine poate ca e mai ieftin.

mi-ar placea mult: Bogdan, Sergiu, Serghei, Vladimir
mi-ar mai placea: Radu, Raul, Philip sau Filip, Sebastian,Cosmin

loradin - te pup muuuult o data pentru ca esti Craciunita ca si Ingrid si inca o data pentru ca iti place numele Stefan - pe Ian il mai cheama si Stefan, si inca o data pentru ca m-ai complimentat

madybulancea- eu nu am cum sa te incurajez pentru ca sunt in aceeasi situatie.....nopti si iar nopti nedormite. dintii sunt de vina, iar durerea pentru ei este insuportabila.trebuie sa rezistam ca va trece.

biky- adica il inteleg prin sunetele pe care le scoate si imi arata ca vrea paharul. bea perfect din pahar din sticla adica nu se ineaca si nu da pe el. de tinut il tin eu pt. ca imi e frica sa-il las in manute fiind din sticla.

Azi noapte zanu meu s-a trezit doar de doua ori. Sunt fericita pentru ca am dormit cateva ore neintrerupt.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Salutare! Am pus mami special scanat de gabi78, pe 4shared, in Diversificare.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

LORADIN, mersi de sfaturi; eruptia de pe piele parca s-a retras oricum nu erau f vizibile, insa nu stiu cu Peritolul ce sa fac, nu mi-a placut deloc starea ei aseara dupa ce i-am dat; lapte a baut doar 70 din 240 cat era normal , a adormit apoi se trezea statea cu ochii deschisi dar nu avea putere sa faca nimic , incerca sa se ridice dar nu ave nici o putere; apoi pe la unu noaptea s-a pus pe un plans , ea nu se prea trezea; ma gandesc sa nu-si faca la ea efectul invers, cred ca nu ii mai dau deseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

quote:
Originally posted by rianna_stef

multBiky multumesc pentru informatii;deocamdata nu reusesc sa dau de dr.Iliev;am sa mai incerc;stii cumva cat m-ar costa?si inca ceva:morfologia fetala inseamna eco 3d,ca eu la Daria n-am facut de asta?

Rianna_stef (14 sapt)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

Face morfofetala intre sapt. 20-24 , 2D, pret 100 ron anul trecut pe vremea asta, telefoane 0232 / 237761 sau 0745519098 dupa ora 16.00 . Succes!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

kmi78. iarta-ma ca ma bag si io asa unde nu-mi fierbe oala... zic ca medicul ala care a prescris medicamentul stia ce face. In plus, exact asa trebuie sa reactioneze copilul. Asa a facut si Antonia cand a trebuit sa-i dau fenobarbital vreo 3 zile, era mai rau decat fara medicament, bleaga toata ziua, letargica, apatica, somnolenta...treaza cand nu era cazul, dormea cand nu era normal... Dar m-am tinut de tratament si in inca vreo 2 zile copilul meu era perfect. Si asa este si acum.

Ce vreau sa-ti spun este sa fii tare, stiu ca ti-e mila de ea cand o vezi asa, dar e spre binele ei.

Pupam sa treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Va pup!

acasa nu am net de doua zile!!!!!

si nu stiu cum am ratat sa intru ieri de la serviciu sa va spun ca Luca ......are un coltz! Inca nu este vizibil dar se simte la deget si se aude crantz pe pahar! Nu a avut alt comportament si ma rog la Dumnezeu sa nu sufere si sa nu planga!

Ce mai face dansul mai nou??? se screme sa stea in picioare. exact ca atunci cand face kk!se concentreaza, se concentreaza, ii transpira manutele de emotie si se screme. (mama mi-a aspus ca si eu faceam la fel! de-asta sunt asa kk...acioasa!) cand vede ca e in picaj inchide ochii si asteapta sa il prind. tzipa de m-a lasat fara timpane. motanul e ingrozit. numai cand il vede si o rupe la fuga. e o nebunie!
in rest acelasi ritual complicat la somn, a mai adaugat de fapt ceva - se taraste pana la picioarele mele si ma musca de glezne!

in rest tzipete!

pup pe toata lumea!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ete' ca n-am uitat nici adresa site-ului, nici username-ul sau parola... de cand n-am mai intrat! Dar azi, intr-un impuls de moment mi-am zis ca treburile celelalte mai pot astepta si m-am decis sa intru pe forum. Evident pt scurt timp dar tot vroiam sa va zic ca sunt suuuuuuuuuuuuuper ocupata cu serviciul, casa (inca in renovare!!!) si cu Luca. Noutati ar fi destule dar cel mai important e ca Luca zice "mama" dar si alte cuvintele: "nana", "nene", "baba", "da" dar cel mai important a fost "mama"! Sta singur in picioare secunde in sir, asta dupa ce singur se ridica in picioruse, si-si da drumul sa cada in funduletz la un moment dat cand vede ca nu-i iese sa faca un pas. E un super activ si energic! Un copil vesel! Are doi dintisori jos, unul sus si cel de langa el gata sa iasa... fapt pt care ne chinuim putin!
Aaaa, si azi a implinit 9 luni!!!!!!
Cam atat, ca lauda de sine...
gasca!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Laina - nu stiu de ce,dar ieri chiar ma gandeam la tine.Eu am lipsit o perioada dar cred ca tu nu ai mai scris de mult.
Ce mai face Antonia?

Rebiana - nici tu nu ai scris de mult! Probabil cu munca,ai unul mic acasa si inca 30 la scoala.Felicitari pt ca sta in piciare asa mult fara sustinere.

Crina - daca bunica va avea un cadou in plus,ma bucur ca am dat reply la tine.Oricum,asta e doar inceputul,sunt sigura ca de-acum tot va impleti.Asa ca e norocoasa micuta Maya!

Eu sunt fericita,Carl a dormit de la 9.00 pana azi dimineata la ora 9.00.Azi i-am luat o jucarie si sta jos si tot o invarte.

Mady - ai incercat sa vezi daca e ceva schimbat de el e asa.Poate doare are el o periada mai grea.E usor pt mine sa spun dar greu pt tine sa te relaxezi.Oricum iti doresc putere.Se va linisti,Razvanel

O zi buna!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

buna dragele mele,in general vad ca sunte-ti bine toate,cu mici problemute care sper sa se rezolve cat mai repede sa va puteti bucura de puiutii vostri.Noi suntem bine nu prea avem timp,dar cine are in ziua de azi...sa facem si noi bilantul la 8 luni.Bogdan are 10 kg si 200 gr si 74 cm.Mananca bine diversificat,sta in fund bine,nu se mai dezechilibreaza cand se intinde dupa o jucarie,sta in picioruse minute in sir ,sustinut,e vesel si-i place distractia.
Probleme...e plin de bubite mici la gurita cum baga in gura tot felul dar ii trec repede cand ii dau cu fluocinolon.Mai am o nedumerire marre nu stiu daca aude,pentru ca nu prea raspunde la numele lui,sau cand il strigam....ai vostri bb raspund la nume se intorc repede?sau e prea devreme pentru asta?a si avem 3 dintisori al patru-lea sta la usa (2 jos si unul sus)
va pupam pe toate si toti ,va dorim sanatate si crestere mare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Am lipsit datorita celor de la UPC evident. Mama lor....

PAXELA- imi pare tare rau pentru DElia. Multa sanatate copiilor si multa rabdare si putere tie.

Va multumesc pentru vizionarea pozelor cu Mariuca si pentru aprecieri. E o minune de copil dar ma termina toata ziua. ce curatenie de sarbatori , cumparaturi? Noroc ca plecam de acasa.

LORADIN- cum sa o iei pe Maria drept exemplu pentru nasul borcanat, zgariat , ingalbenit? Glumesc. Sotul meu e pe dos. Ii spun : o ducem la dr, ca nu mananca, nu doarme... iar el zice : lasa copilul in pace , tu nu o vezi ce vesela si vioaie e? Si are dreptate. Cum plec din sufragerie cum vine dupa mine ca un catelus. Numai c anu latra ca asa se tine de mine. Si rade in hohote ca stie ca o cert cand ajunge pe gresie. Imi jumuleste florile, imi inchide calculatorul, azi si-a tras telefonul in cap...Bine ca nu merge inca in picioare. Atunci nu stiu ce mai fac cu ea.
Afara iesim cate o ora ca mai mult eu nu rezist. mariei ii place ca se culca si doarme cam 30-40 minute. In casa mai mult de 20-30 minute de 2 ori pe zi nu doarme. Deci prefer sa o tin afara ca doarme putin mai bine.

A avut 3 nopti cand nu a plans deloc. Ce fericire era pe mine dar de azi noapte am intrat in programul normal. Asa ca am facut naveta sufragerie- dormitor de vreo 7-8 ori. Se putea si mai rau asa ca nu mai zic nimic.

RIANNA_STEF- felicitari pentru baietelul din burtica. Sa fiti sanatosi amandoi.

MARTUTZA- bineinteles ca-ti dau o punga de cereale. Si-mi dai ceva tot de 250g ca asa sunt alea comandate de mine.

DDANA- sunt superbe pozele pentru calendar

ROXANICI- frumoasa cada. Sa o inaugurati si voi nu numai Rares.

Gata ca matza face numai prostii- acum s-a dus in debara.

Mergi la inceput