Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Buna,
am fost azi si la medicul de fam sa o vada si surpriza : cica n-ar fi rubeola, eu ce sa cred??????? cacica nu sunt si ganglionii umflati, sau sa fie doar o forma f f usoara ; iar bubitele de pe corp alergie la ceva....
si ne-a dat PERITOL pt alergie dar si pt pofta de mancare cate 1.5 ml seara
IULIANA, cum s-a simtit Maya dupa Peritol???? cat timp i-ai dat???

DECI cati doctori atatea pareri!!!

SANATATE MULTA LA TOTI CEI BOLNAVI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by rianna_stef
P.S [u]Fetele mai da-ti-mi si mie idei de nume de baieti ,asa mai deosebite ca nu pot sa-l multumesc pe tati nici cum,cred ca i-am zis toate numele posibile si nici unul nu i-a placut;ba da ,a ramas putin la ALIN ,dar nu convins.

Rianna_stef (14 sapt)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

Rares sau Teodor ....sau ambele

te-am trecut in listuta ca fiin cu DPN in aprilie, e bun asa?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Reusesc si eu sa mai respir.............ii face tati baie asa ca pot sa-mi trag sufletul....

Numai vrea decat sa mearga...nu-i place in premergator vrea doar cu ala care trebuie imnpins sau tinuta de maini......ultimele zile am facut trasee prin casa.....

Am luat si eu raceala de la ea, si desi ei ii trecuse am incep eu de luni cu muci si tot tacamul........azi mi-a fost mai biene ca nu am mai avut muci...si noroc cu a mea soacra ca a mai venit in timpul zilei la noi.........

Am dat si noi comanda de calendaresper sa fie ok......

Am fost si la dr...avem 74 cm si 8500g la 9 luni.....a zis ca e ok.....desi iara am incep sa facem figuri la mancare....

Nu am reusit as citesc din urma ca ati scris nu gluma
piticii bolnaviori sa se faca bine.
Va si pe voi

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Zadi, am gasit sub forma de granule, e un tubulet. I-am dat cate 5 granule la nevoie(au concentratie 9). Mi s-a spus ca pot da fara probleme de 3 ori pe zi, dar eu n-am abuzat.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Tzuna, Martutza, Alexia, Roxygeo am facut comanda.

Sper ca este OK:

2 x Babycereal Humana appel without milk 5x250g pack

2 x Babycereal Humana "Sleep well" powder 5x250g packs

2 x Babycereal cherry banana milk gardenfruits powder 5x250g Pack

2 x Babymilk Humana powder 3 4x600g Pack

2 x Babycereal Humana Appel-Banana-Rusks powder 4x550g Pack

2 x Babymilk Humana powder 3 (A) 4x600g Pack

2 x Babymilk powder 3 (B) 4x600g Pack

1 x Babycereal Humana Mild milk gardenfruits powder 5x250g packs

231,25EUR
Weight, ca.: 34.5 Kg

Shippingul este 39 euro si se va imparti in functie de greutatea comenzii fiecareia.

Procesarea mai dureaza 2-3 zile pentru ca sunt din cei care verifica sa nu fie furat cardul.

O sa va spun dupa ce vad extrasul de la banca cat a fost in RON comanda pentru fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Nu stiu daca m-am facut inteleasa, shippingul de 39 euro se adauga la suma totala de 231,25 EUR (nu este inclus in ea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

ddana- foarte frumos calendarul

martutza- . sanatate lui Victor. si Ingrid a facut rosu in gat cand o alaptam. i-a trecut cu nurofen.

paxela- mi-a placut si calendarul vostru. bravo.

magdutah - mi-ar placea sa existe si la noi asemenea locuri de joaca. sunt unele private dar pentru copii mai mari si nu sunt in locuri accesibile, ca de ex. in cartiere ci in centre comerciale unde este foarte aglomerat.

amma23- cred ca esti fericita ca e mama ta la voi. te mai scapa si de treaba ....bravo lui Lucas pentru progres. ce fel de musetel ii dai? sub ce forma?

mihaelaaa - nu ai voie sa fi depresata. te rog sa te bucuri maxim de perioada asta. iti va fi foarte dor. uita-te la tine cat esti de frumoasa si ce burtica minunata ai!!!!

paxela- Doamne ce greu trebuie sa iti fie. ai grija de voi. sanatate maxima.

stefimic- mai asteapta un pic si dupa aceea ia o hotarare. eu sunt foarte fericita ca il am pe Ian. imi e foarte dor de perioada cu burtica si de bebe foarte mic.

lushulika- eu vreau sa il alaptez pana spre 2 ani.nu renunt la alaptat. nu cred ca e vorba de foame pt. ca el plange de durere. are gingiile de sus foarte umflate.

elena.2006- cu toata oboseala am reusit sa termin.de cand am copii am devenit foarte domestica.anul trecut am facut cozonac si sarmale pentru prima data in viata mea.

rianna stef - referitor la nume de baieti: vezi peste 1000 de nume pe babycenter.com

arissa- granule de la Boiron?

Acum si ceva despre noi.
Ian vrea numai la mine in brate. Se catara pe mine si ma pupa non stop. Nu mai sta locului o clipa, se catara, se taraste, gusta din toate. Cere apa dupa masa si bea perfect din pahar normal.
Poate in noaptea asta dormim mai bine.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

quote:
Originally posted by Zadi

arissa- granule de la Boiron?

Nu, scrie pe ele Plant Extrakt, cu o adresa din Cluj.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Zadi am intrat pe babycenter.com si cred ca am luat vreun virus ca la un moment dat se inchide
Roxanici am vazut ca m-ai trecut in listuta;chiar vroiam sa-ti spun ca am DPN-ul in pe 15 mai,si cred ca poti sa treci si un carut albastru daca esti draguta....si stiu ca esti
Elena2006,IUSTIN mi-a placut si mie foarte mult si inca imi place;daca daria era baiat asa as fi vrut sa-l cheme;dar din pacate tati nici nu vrea sa auda.Mai zicea cineva de YANIS;asta ne-a placut la amandoi;problema e ca o vara buna de a mea a nascut acum o luna un baietel pe care-l vor boteza IANIS;si nu vreau sa zica ca ma iau dupa ea;
Iunita multumesc pentru PM
Multuimesc si celorlalte fete care mi-au raspuns si nu le-am nominalizat;daca mai aveti idei sunt binevenite;
Cred ca ar fi cazul sa ma duc la culcare.Noapte buna

Rianna_stef (14 sapt)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

neata
LA MULTI ANI PUIUTILOR CARE INCET ,INCET MAI ADAUGA O LUNITZA !
Asadar sa incep:

Martutza-eu de fel nu sunt suparacioasa.Si stii de ce? Pentru ca merg pe principiul decat sa tin suparare ii spun omului ce m-a deranjat si daca"omul" nu s-a suparat ....gata....mi-a trecut.Eu pe tine nu ma pot supara.Am motive intemeiate sa spun asta.In primul rand ca si eu (ca si celelalte fete) am un mare respect pentru genul tau de femeie.Esti puternica,muncitoare si cu un suflet mare.Toate astea pe fundalul unei sensibilitati care vine sa intregeasca ideea de mamica si prietena....delicioasa....Eu in mesaj am spus f clar.Atata timp cat persoana se semneaza si nu jigneste nu am de ce sa ma supar.Este o parere ,i-o respect si daca i-o pot schimba o voi face.Cam asta! Cat despre sanius....cu mare drag.....dar nu am sanie inca

Riana-nu pot sa-ti spun decat ca daca as fi avut baiat(si tare mi-am dorit) l-ar fi chemat Stefan.Sanatate la bebei si multi pupici mamicii curajoase

Val- eu nu am stiut ca faci comanda!(e vina mea)Plus de asta eu abia ieri i-am schimbat cerealele.Am cumparat cu 20 ron o cutie de humana erdbeer-joghurt Milchbrei.Nu am stiut ca sunt si altfel de cereale pentru ca nu am gasit altceva pentru 9 luni.Am o mare rugaminte la tine.Scrie-mi si mie te rog ce cereale ii pot lua Anei pentru 9-10 luni (ca sa stiu ce caut)si la urmatoarea comanda sa ma ai si pe mine in vedere daca sunt mai ieftine.Ideea este ca a baut pe nerasuflate si m-am trezit ca se pune pe plans dupa 300 ml bauti nefiindu-i de ajuns.Asa ca ...de acum in colo...in ele imi este baza.Plus de asta este prima noapte dupa o luna si jumatate in care nu a vrut ceai peste noapte.S-a trezit dar a refuzat ceaiul.Se pare deci ca este si satios.Multumesc anticipat!

Kitty- daca am sa ajung la sora mea in sighisoara voi face tot posibilul sa te cunosc.Vedem noi cum!Si cu asta cred ca am spus suficient de mult!

Roxaniciu-asa imi place mie sa-ti spun(anunta-ma daca te deranjeaza) cand ne mai pui filmulete cu Raresu? Stai degeaba? Pune mana si filmeaza copilul!

Zadi-eu raman la parerea mea....nu m-ai convins.Si eu mai am par in cap cat de doua dusuri dar fug de poze de numa numa.Tu esti si fotogenica si......faina!!!

Paxela-lasa iubita mea,nu mai fi necajita ca acusi vine vara si scapi de mucisori Te-am incurajat nu?.Sunt asa buimaca si nedormita incat nu stiu unde ai pus link-ul cu ,calendarul.Daca ai timp mai pune-l o data te rog!

Mihaela-draga mea din nou mamica.Stii ce te sfatuiesc? Cand esti tu necajita... pocneste din degete ...si fa un exercitiu de imaginatie.Gandeste-te cum va fi peste 15 ani sa fii mamica a doi pui.Cum or sa vina ei sa-ti povesteasca toate alea,cum de ziua ta iti vor face surprize si vei fi pupacita cu drag de doi copii nu de unul singur.Cum vei pleca in concediu si vei beneficia de doua suflete calde langa tine care cu siguranta te vor iubi(asta daca nu cumva vor vrea sa-si petreaca vacantele cu prietenii).

Am un talent frate sa ma intind ceva de speriat.Nici nu-mi dau seama!Cred ca trebuie sa-mi fac un jurnal ca sa nu ajung sa spune-ti"mama ce ma plictiseste fatuca asta" Pup toate fetele si rugati-va pentru mine diseara cand merg cu ana la doctor.Poate reusesc sa gasesc cauza durerilor cumplite de burtica care o trezesc de o luna si jumatate in fiecare noapte.Azi noapte a fost mai scurta trezirea dar f dureroasa.Imi venea sa mor.Avea niste dureri atat de mari incat se chircea si se urca efectiv cu picioarele pe mine (asta in conditiile in care o tineam in brate)

Va doresc o zi linistita!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput