PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

De fapt, o sa intru eu sa sterg mailurile celelalte, daca au intrat deja si ramane doar textul de la primul mail.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Gata, le-am sters pe cele care nu trebuiau!

Ma duc sa-i dau sa pape piticului si sa-l culc si intru mai tarziu.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Am trimis acum. Initial trimisesem la adres dar fara 2006

Martta draga mea, eu tot urmares sub despre Natalia(D-zeu s-o odihneasca!) si-mi plange sufletul de fiecare data( nu spun ca prima oara am plans 2 ore de nu mai puteam sa citesc). Parerea mea este ca a fost culpa medicala. Daca se prezenta la urgenta, se intervenea in timp util si deceda, ziceam ca nu a fost vina lor. dar asa, din punctul meu de vedere au contribuit in mod decisiv la moartea ei, mai ales ca nu i-au efectuat niste investigatii uzuale, edificatoare pentru diagnostic, pentru intrevederea posibilelor complicatii si prevenirea acestora. Mi se pare normal ca greselile sa fie pedepsite, indiferent de domeniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Bysko:sper sa rezolvi asa cum iti doresti povestea cu Craiova..pupici.
Ai dreptate ..a fost o nesimtire crasa, o indiferenta nemarginita in ceea ce o privetse pe Natalia!
Si Dumnezeu stie cate cazuri or fi fost, si n-au fost mediatizate!
zilele trecute a fost la tv"moartea domnului Lazarescu"..am vazut doar cateva imagini la reclama..Eu una n-am putut sa ma uit la acest film...m-as fi ingrozit si revoltat pana la Dumnezeu!
De altfel noi avem un prieten f. bun care e medic aici la urgente..am fost de mai multe ori pe-acolo..si lucrurile chiar asa se-ntampla...
Bine nu ca mi-e prieten..el e o exceptie..dar conditiiile, comportamentul tuturor de-acolo...doamne ti se ridica parul!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetele, am rezolvat cu programul de colajin seara asta incerc sa fac colajul; daca merge, bine, daca nu, poate ne ajuta alta mamica;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Anasia:pai..super ca ai rezolvat..da...cum il faci fara poze?

a..doar cele care au trimis..am inteles.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

crissa, incerc pana una alta cu cele trimise, daca merge...

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Bulinuta am luat costum de craciunel din Carrfour Baneasa. Dar am mai vazut si in catalogul D-mail (magazinul de pe stada Natiunile Unite).

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Anasia,multumesc mult pentru PM,ai fost foarte prompta,in sec 1 am trimis eu mesaj si in secunda 2 mi-ai raspuns.Au venit ai nostri(ca e ziua sotului)si am plecat fara sa multumesc atunci.Scuze pentru intarziereIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Un cadou interesant(din punctul meu de vedere) pentru bunici,nasi e un calendar personalizat cu poze ale copilului(eventual in care apar si persoanele caruia ii oferim calendarul).Selectez si eu niste poze ca sa impacam bunicii si nasii.V-am spus in caz ca intereseaza pe cinevaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput