PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Hai ca am intrat si eu iar. Piticu' meu doarme.

Anasia, asteptam sa vedem ce-ti iese cu colajele.

Iulia, e o idee buna calendarul cadou cu poze.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Babee nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Ce mamici active si harnicutze!

Va citesc cand mai apuc, iar de scris nu mai zic nik...

Le admir pe mamicile gravidutze, parca mi se face pofta, dar mai trebuie sa astept un pic. Macar vreun an sau poate doi. Dupa aia ma pun pe treaba.

Luca creste, e un mic d-racusor si are grija sa o mentina pe mama in forma. Eu il vad cam 3-4 ore/zi si asta seara. Oricum ne face sa radem de toate nazbatiile care le face: "vorbeste" pe limba lui cu ta'su la telefon si nu asa cate 5 minute, se spala singur la putzulica (de fapt e singurul loc unde se spala el singur), danseaza pana la epuizare si... se loveste. Asta din urma pentru ca nu are stare. Cred ca nu va zic nimic nou. La varsta asta mi se pare ca fac o gramada de lucruri haioase. Despre noi cam atat.

Doniro eu am vazut 6 episoade din Prison Break seria 3. Le-am descarcat de pe DC++.

Mi-e tare dor de voi si de zilele in care de-abia asteptam sa dau drumul la calc sa vad ce mai e nou pe forum. Va pup.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

iata o prima tentativa de colaj ramane sa scriu sub fiecare poza cine e; in prima faza s-a vazut, dar a disparut scrisul;
madyn, sau care dintre fete stiti care e utilizatorul la albumul de pe webshot al nostru? ori nu mai stiu nici parola si le-am incurcat?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Mada, nu te mai stresa cu calatoria ca o sa fie bine. Daca nu ai apucat sa iei jucarii noi nu-ti fa probleme, ca oricum pe Ariana o sa o intereseze mult mai mult suportul de pus paharul de pe scaunul din fata, deschisul si inchisul tablitei de masa si punga de vomat. Nu-ti fa probleme nici cu mancarea si apa pe avion, ca te lasa cu ce ai nevoie, si oricum apa in cel mai rau caz iti dau ei daca ai nevoie. Legat de aeroport, cand vii din afara dupa ce-ti iei bagajele mergi direct la "loco", deci nici macar nu treci pe langa magazine (de alea o sa ai parte daca vrei la intoarcere). In zona loco ai o cafenea si un magazin de mancare. Si o buda "mama si copilul" inchisa cu cheia care-i in pastrare la femeile de serviciu, dupa care vei avea de umblat mai mult sau mai putin, dupa noroc. Si in care incapere, odata deschisa, nu vei gasi hartie sau ceva de pus pe masa de infasat, asa ca mai bine sa fii tu dotata cu ce trebuie.
Si nu-ti fa probleme daca ai uitat ceva, ca nu mergi in Tanzania si cumperi in Romania ce vrei. Io chiar m-am mirat ca ai trimis pampersi din Anglia. Si ca veni vorba de cumparat, intrebai de cizme de zapada, parerea mea e ca nu merita sa dai nu stiu cati bani pe nu stiu ce firma, ca o sa le poarte cateva zile si gata. Io am vazut aici intr-un magazin no name tare faine si ieftine, nu m-am uitat la detalii ca nu cautam in mod special, le-am vazut intamplator, dar chiar mi-au placut. Precis gasesti si in Anglia asa ceva. Sa aveti drum bun si o vacanta frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna dimineata, fetelor!

Am baut deja o cafea, fara efect. Urmeaza a doua!
Pana la urma, pe Alexia am lasat-o la bunici si nu am mai luat-o la serbare. Am fost inspirata, caci a fost f. aglomerat. Am avut surpriza sa constat ca aveau serbare si in limba engleza. Avand in vedere ca Vlad nu mi-a zis nimic si s-a descurcat f.bine, imi dau seama cat s-a chinuit profesoara de engleza cu ei! Pe langa partea in engleza si sceneta, au avut si dansuri populare. Erau asa de haiosi, mai ales cand dansau in pereche, de-ti venea sa-i mananci, nu alta!
...si, bineinteles, Mosu` i-a adus si Alexiei un inorog!

Babee: eu cred ca starea ta de bine are legatura si cu faptul ca maine e ziua ta. Am dreptate?

Buli: cum nu gaseai tu retatea, nu gasesc eu unde ai postat tu in leg. cu problema de sanatate! Te pup, oricum, si sper sa te faci bine cat mai repede!

Anasia: din ce vad eu, te descurci la colaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Bysko: eu zic sa bati fierul cat e cald! Mai bine te mai duci de cateva ori la Craiova, pana rezolvi!

Despre spalat: eu spal separat hainele copiilor de ale nostre, ale parintilor.
Despre calcat: desi imi displace cu desavarsire, calc toate hainutele. Cat trag de mine ca sa fac asta, nu va mai spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Anasia tocmai am descarcat aseara Picasa si am facut un colaj indentic cu al tau, dar de scris pe poze, cred eu, trebuie un alt programel ... poate reusesti tu sau macar sa ne spuna cineva cum se numeste ...

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Babee, la multi ani, sa ne traiesti, nastere usoara, bebe sanatos si sa te bucuri de familia extinsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madyn, trebuie sa reusim, e ceva ce imi scapa; incercam pana ne iese; cred ca tot pt picassa e chichita;
mada_mxm, avmaria, fetele care n-au mai intrat poate intrati acum, trimiteti o poza pe mailul comun pentru colajul piersicutelor;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput