PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Astazi plutesc...va povestesc eu saptamana viitoare motivul.

Buli singura adica jumatatea lucreaza asa ca vin cu burta si cu 2 copii dupa mine

Nici nu mai stiu ce am citit dar tin minte ca se face iarasi un colaj de Craciun.Trimit si eu pe adresa comuna, poate face cineva

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Mey mie mi-au trimis astia de la yahoo mesaj ca nu exista adresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Si eu am trimis un mail pe adresa comuna si nu a intrat. Nu stiu ce se intampla, o sa mai incerc.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetele, adresa corecta este mamiciiulaug2006@yahoo.com.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bysko, gina, uitati ca map si doriro au trimis si am verificat, au ajuns mail-urile;
verificati daca ati scris corect contul mamiciiulaug2006

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Mersi, doniro.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Buli si de la mine, dar m-am gandit sa astept sa treaca sarbatorile si pe urma sa ma apuc de regim. Cam inconstienta sunt dar nu cred ca o sa pot tine regim de Craciun, oricum incerc sa nu exagerez

Mada pt bebe poti sa iei de toate in geanta ca e ok. Apa si covrigei pentru tine eu zic sa iei din aeroport dupa ce faci check in-ul si nu mai risti sa te cerci cu vamesii. Noi asa am facut in vara cand am fost in Romania. Probleme am avut la intoarcere pe aeroport la Cluj unde m-au luat aia ca ce car atata suc si borcane pt copil la care mi-a sarit rau tandura si m-au lasat aia in pace ca au vazut ca nu au cu cine

Buna ideea cu colajul. Eu imi amintesc ca ultima data Norocuta s-a ocupat de colaje. Chiar asa pe unde este de nu mai da un semn de viata?

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

anasia, acum a mers, eu bagam doar userul, fara @yahoo.com si normal ca nu mergea. E ok daca trimit mai multe mailuri cu poze?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

gina, cred ca o sa se puna o poza, ca si la celalalt, mai bine alege tu una care ti se pare mai reprezentativa si mai de aproape, sa se vada bine fata;
ah, am facut o prostie si calculatorul nu ma lasa s-o sterg; am gasit programul, da am facut eu ceva de m-a blocat (picassa) si acum nu se mai sterge ca sa-l instalez din nou

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Aoleu, pai eu am trimis vreo 5 mailuri cu poze! Le stergeti voi, da? O sa aleg o poza in prim plan si o trimit. O sa ramana doar textul de la primul mail valabil, cu listutele.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput