LMA spiridusi de ianuarie-februarie (270)
Raspunsuri - Pagina 6
LunaNoua spune:
Any, in cazul asta ... poate va este mai bine fara el... Tu esti o fata puternica, sigur veti reusi in tot ce faceti. Cine nu stie sa aprecieze asta, sa stea la ma-sa. 
http://community.webshots.com/user/torturi
loren@ spune:
Anca felicitari pentru teren...super locatie!
Any sper sa aveti sarbatori linistite cu sau fara el
..
Bia
Denisam spune:
Anca sa stapinitzi sanatosi terenul=casa, super locatie!
Any nu merita,e greu stiu,dar sper sa aveti sarbatori linistite si frumoase!
Bee-nici eu nu pot sa il scot zilnic pe alex doar cu carutzul,dc bate vantul sau are SN ca azi,nici vorba afara,in masina sau aerisim bine.
Giova-spor la shopping.
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Giova spune:

sunt inca in stare de soc

am fost atacati de 5 caini in fata blocului. doamne prin ce clipe de groaza am trecut.
eram cu Marco in brate si dadeam cu geanta si plasele in ei caci ne-au prins la mijloc. Noroc cu un muncitor care a alergat din blocul vecin, caci de nu...nu stiu ce se intampla.
eu inca nu-mi revin, plang ca o proasta.
am sunat la dobitocii care admin. blocul, ca trebuiau sa vina hingherii de sapt. trecuta.
sa imi revin putin si merg si la baba de la parter care le da de mancare. o ia dracu si pe aia.
cine m-a pus sa parchez afara? ca i-am vazut in curte. mai bine mergeam direct la garaj
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Denisam spune:
Giova-imi pare tare rau,dar tu si Marco suntetzi ok,da?
Am pus niste poze si filme de aseara,omul de zapada treb dus afara dar l-am lasat sa se joace si sa se obisnuiasca!
http://www.dropshots.com/alexm
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Ana_m spune:
Of giova , imi pare rau , ati trecut printr-o mare sperietura
.
Any, of imi pare rau , imi imaginez ca tu pt fetita ii suporti magariile
.
Eu astept sa se trezeasca clara sa mergem pana la o prietena, si pe urma avem ora la dr. homeopat sa vedem ce tratamnet ne da pt dermatita asta.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
anymony spune:
GIOVA!!! DUMNEZEULE ce povestesti..5 deodata. si mie mi-e o frica de astia vagabonzi ca de naiba...Si cind vaz cum dobitocu de tat-sau o lasa pe linga ei...off . mai fetele asa de infantil mi se pare barbatu asta a meu.
Ana, as putea sa zic HALT! GATA! da uite acu Ioana ma intreaba de el-si nu mai stiu ce sa spun. s-a invatat cu el.mai bine nu-l primeam de la bun inceput si stiam o treaba!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Giova spune:
mi=am mai revenit, dar numai ce ma gandesc si ma apuca
. si mie mi-e frica de caini, dar astia sunt sub orice critica. ma muscau bine , daca nu aparea omul ala, caci m-a prins unul de picior.
cica hingherii au fost dar mai in capatul strazii
. le-am zis ca daca nu dispar, eu cumpar otrava si le dau carnita cu desert la toti. macar stiu o treaba.
Any ce sa zic....tu i-ai tot dat sanse....nu cred ca e copt la minte, nu stie inca ce vrea, asa ca dai flit si vedeti-va de viata voastra. nu e ultimul barbat de pe pamant. ti-a stricat si sarbatorile...
Acina la voi acolo se da o prima babana la fiecare
?
cand erai cu Andrei ati mai luat un teren, acum altul....zi-ne si noua sa ne angajam la patronii vostri
.
acum sa fiu serioasa....sa stapaniti sanatosi terenul si sa va apucati de constructie cat mai repede.
Ana, Denisa
.
am stricat azi o groaza de bani, dar macar am rezolvat cam toate cadourile.
La marco ii e mare salopeta de zapada, e de 98 cm si piticul meu cu cei 86 ai lui cam innoata in ea. sa vedem cum ii va veni cu cizmele de zapada.
I-am luat si material, saten alb, cica asta se cumpara pt. fulguleti, craiese, ingerasi. maine iau panglica si beteala. problema e ca se cam desira, dar il ard din loc in loc cu bricheta, prind beteala in partea de jos si nu se vede. Iar la gat ii cos cu mana panglica, sa nu se vada urat materialul.
azi e concert cu Hrusca in centru. vrem sa mergem, macar eu cu piticul, daca tati nu termina treaba. sa vedem cum iesim din bloc...caci de vad cainii in preajma, nu ma risc.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anymony spune:
Gio. ce costum ii faci lui Marco..poate iti dau si eu ceva idei!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Giova spune:
e fulgulet. ii fac o pelerina, in partea de jos ii pun beteala si pe urma din loc in loc bucatele mici de beteala.
nu am masina de cusut, nu ma pricep, nu stiu la cine sa apelez in Tm, asa ca asta e cel mai simplu.
daca stiam mai repede ii facea mama sau la cumnata la fabrica, dar asa ma descurc eu. Bine ca s-au oferit amandoua, dar pe urma umblu prin Tm dupa autocare, ca nu vine nimeni din Alba.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)