LMA spiridusi de ianuarie-februarie (270)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna fetelor!

Am mai completat pe ici - pe colo la site, astept sa-mi trimiteti poze pentru completari.

Any, imi pare rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna fetele..luni am programat-o pe Bia la un consult oftalmologic ca iar se vaita de ochi si nu stiu daca sa-i fac si un control la cap. ca se vaita si de cap... nu stiu ce anume control/analiza la cap sa ii fac si unde? Habar nu am daca si ce sa ii fac..pediatra a zis ca e ok ca a vazut-o ieri si ca de cap se poate vaita de la masele si probabil ca imita pe cineva de la Tv sau bona sau asa a vazut ca ne capteaza atentia...cit priveste ochii mi-a zis sa o duc la consult si sa-i tai TV 2 sapt. ca Bia se uita non stop la el si cica mai mult de 2 ore/zi nu are voie la virsta asta..
Super tari toti elfii!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Any, dar unde e plecat tati ? E in strainatate? Scuza-ma ca intreb, dar, cred ca am sarit peste postarea in care ai zis.

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna ziua si de la mine!
CATA sunt curioasa daca si sta Bia la consultatie la oftalmologie.Noi chiar trebuie sa mergem dar am tot amanat.Cred ca mi-e groaza sa nu imi spuna ca imi mosteneste miopia
ANY imi pare rau,sper sa nu fie asa cum zice ,mai ales pentru Ioana.
BEE si pe Razvan vrei sa il plimbi muult prin frig? Tin minte ce plimbari bagai cu Ana,cand eu inca nici nu scosesem nasul din casa,pe gerul ala brrrr

Vad ca lumea e ocupata rau in prag de sarbatori,p-aci pauza de pauza.E de inteles,plictiseala mare.
Pa (uza)!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

azi am rezolvat o groaza: i-am luat piticului salopeta de iarna pt. zapada, cum am vrut dar nu dintr-aia scumpa. am luat cutia cu biscuiti de la Fischer-price pt. nasicul mic, am platit facturi, am cautat material pt. pelerina lui marco, dar nu am gasit.
La ora 14 plec iar sa-mi comand draperiile pt. living(oricum dureaza o luna pana ajung), sa mai caut material, cadouri pt. fete si pt. nasii lui marco si sa scot niste poze pt. ai nostri parinti.

Marco de cateva seri doarme doar la el in patut. cum plange, il linistim si nu-l mai aducem la noi.

M-am intalnit azi in Real cu tipa care a fost cu mine i n salon cand am nascut si cu fetitza. ea i-a dat lapte lui marco, pana mi-a venit mie. e mare si frumoasa pitica.si cica la fel de strengara si agitata ca si MaRCO.

Cata sper sa nu fie nimic la cap si ochisori.
Any imi pare tare rau... Dar nu s-a schimbat? sau nu ai mai pus tu la suflet?
Bee bine faci ca scoti bebeul afara, lasa Moni ca e bine sa se caleasca. si eu il scoteam mult pe marco, acum parca m-am tampit, doar masina si casa. nu mai iesim chiar zilnic si stam putin afara.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

eu nu stiu cum ati salvat voi elfii, m-am saturat de cate ori am facut si nu am salvat nimic....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele, apar si eu pe aici.
Vad ca s-a distrat lumea cu elfii aia.Am ras si eu saptamana trecuta cand ne-a facut surpriza un coleg.
Ieri m-am simtit nasol , aproape toata ziua , am avut o stare super nasoala.Dar cu tot raul am fost la notar si am semnat actele pt terenul nou pe care l-am luat, asa ca iata-ma proprietareasa.In max 2 ani ne apucam de casa sau cine stie poate mai devreme.Doamne ajuta.
Azi ma simt un pic mai bine dar nu pot sa zic ca sunt complet ok.

Anca 15 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Acina, bravoooo .. Sa fie intr-un ceas bun. Unde va faceti casa ?

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Sal fetele!
strumfa doarme de la 1 si ceva...eu am intins o masina de rufe...mi-e asa o lene sa fac curat-o sa chem o femeie sapt viitoare sa imi bata covoarele. Am verificat nite acte in contabilitate(Moni stie!), si am pus masina 2 la spalat.
Luna Noua, tati e in tara, da noi nu suntem casatoriti-fetele stiu. El e "mare crai" si nu are nici un gind.
Gio, ce sens are sa pun la suflet. a avut o tentativa de a si reveni dar iar i-a facut una ceva de a luat-o pe aratura.
M-a enervat aseara, ca am fost in Mall si am vrut si eu sa probez o bluza, si a fost "ofuscat" ca o tine pe Ioana in brate. nici n-a vrut sa se uite cum imi sta...am vrut sa ii fac poze Ioanei la un brad si stiti cum sunt c anu stau locului ..eu ii spuneam sa o aseze un pik si el"ca da ce. las-o sa se miste". la intoarcere in masina il intreb ce face de sarbatori daca e cu noi su nu si a zis "nu" . M-am enervat si i-am zis nici sa nu mai aiba tupeu sa mai vina la noi. aseara a stat pina a adormit ioana si apoi a plecat acasa la el-adik la ma-sa.
Da ce rost are sa ma mai enervez...
E ofticat ca nu si-a luat carnet nici a 4 oara, si eu conduc de 13 ani si nu ma joc. Aseara ma enervase unul mergea in fatza mea si punea din 2 in 2 m frina si am zis"iaca ce idiot, nici pe stinga nici pe dreapta si si pune frine" si s-a enervat ca eu ma cred cea mai tare si cea mai desteapta.OFFF

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Deea merci, am luat teren pe langa Bucuresti de la Pipera vreo 6-10 km.Suntem incantati de achizitie , mai ales ca in zona sunt numai case noi si e zona buna.
Any nu pune la suflet .Omul se pare ca e ros de invidie.

Anca 15 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput