LMA spiridusi de ianuarie-februarie (270)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Am pus si noi poze de aseara din mall!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Any faine pozele. imi place paltonasul si geanta (cam asa caut si eu). Ursi polari nu aveti in Mall? la noi astia sunt atractia, cand mai mergem facem si noi poze, marco e fermecat de ei.
Denisa fain omul de zapada. i-a fost frica Emmei la inceput de el?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Salutare si de la noi!
Gio groaznic! Bine ca nu a fost mai rau!

Anymony! Frumoasa rau e Ioana!

Noi am fost azi prin Cora. Mai eu nu stiu ce sa-i iau lui Tibi de Craciun, Adica ceva...asa deosebit. Are tone de jucarii, nu ma tenteaza nimic. I-am comandat azi baza de constructie de la Lego ca i-am luat o cutie de lego duplo si inca doua carti cu povesti absolut bestiale. IN rest, nimic deosebit prin magazin.
Am spalat perdelele, am calcat draperiile, am spalat geamurile....si acum ma apus sa fac niste paste carbonara, numai ca nu am parmezan, asa ca le termin cand vine mama cu parmezanul.
Acina Felicitari pt teren.

Mergi la inceput

Anasebe, nici eu nu stiu ce sa ii iau Ioenei de Mos ! are atitea! Mama i-a luat o carte mare de povesti, o papusa, matusa mea telefonul vorbitor, eu un puzlle cu alba ca zapada-dar care i-l da mosu la o gradinita, un ren urias de plus...Sincer nu tiu ce sa ii iau...ma tot gindesc...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Ana, una din cartle alea de povesti cred ca o are si ioana..sunt 2 , una roz si una rosie cartonate maaaari?

Mergi la inceput

nici eu nu am gasit cine stie ce. noroc ca-i place trenul, caci ne concentram pe trenuletele din Thomas and Friends, am gasit un banc de lucru cu insurubat si alte chestii la |metro, vreau ceva carti, dar cred ca le iau de ziua lui.
de la gradi nu stiu ce va primi, caci nu cumparam noi nimic.
i-am luat carioca de la Giotto si un puzzle ceva, din partea socrellei. la cat mi-a dat nu stiu ce sa-i cumpar.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna seara fetelor!!
Eu tot cu Rares in brate..care este un marait...in curand vine mamaia sa-l culce si poate asa prind si eu 30 min de liniste absoluta ca am trimis-o pe ioana la magazin cu tasu sa impodobeasca bradul si sa puna decoratiuni.
Am citit si eu mai mult nu decat da ce s-a mai scris pe aici, oricum am vazut ca va elfiti cu toate
N-am poze de la mos Niculae ca l-am desemnat pe tati cu camera si el s-a apucat sa faca un filmulet de vreo 20 min in care apar si eu, off course in pijama, si cum stateam aplecata sa prezint cadourile mi se vede laptaria la greu...acum stau si ma gandesc oare ce filma el??? Acum incarc si eu ceva poze ca am golit camera si sunt si mai noi si mai vechi...
Giova vad ca voi va pregatiti de serbare, bravo! A invatat marco poezie?? Nasol cu cainii aia, te cred ca te-ai speriat, mai ales ca erai cu Marcolino in brate. Eu zic sa dai personal telefon la hingheri decat sa te incarci tu cu moartea lor.
Denisa, pupicei la copilasi, n-am net si nu pot vedea pozele...ati facut om de zapada in casa??? Sau de unde trebuie scos afara???
Any nasol ce ti se intampla, acum va fi foarte greu sa renunti la povestea asta mai ales daca vrei ca Ioana sa aiba o relatie cu tatal ei. Cu toate ca nu imi imaginez unde ar prefera un tatic sa-si petreaca sarbatorile decat langa puiuta lui minunata??? Mai ales craciunul!!!!!!!!!?????????
Dana cand o sa pot vreau si eu sa-ti trimit poze sa completezi si pagina noastra
Acina, felicitari pentru achizitie! Se cerea o casa pe pamant acum ca va inmultiti! cand o sa afli ce sex are bb 2? Sau ai aflat si eu sunt
Ana, dar dermatita aia o sa mai treaca vreodata???? Intalneala placuta cu Mira si kinderii.
Bee, tu vad ca nu te plangi de stres si oboseala. Inseamna ca faci fata. Petrecere frumoasa la ziua Anei!
Bai, cred ca de ziua Ioanei, Robert o sa fie plecat iar eu n-am sa-i pot organiza cine stie ce pe cine stie unde singurica, cred ca o sa chem copilasii acasa la noi
Maine ne ducem la aniversarea lui Mario
Ma duc sa-l culc pe rare si revin
Am revenit degeaba ca nu pot trimite mesajul ca tocmai mi-a picat netul Uite daca n-am eu ghinion, am si eu putin timp liber si vreau sa stau la calc si draq...A veniiit netul!!!!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Daniela, Acina va avea o fetita.
hingherii au fost anuntati dar au mers pe alta strada. sa vedem maine ce vor face.sper sa prinda ceva.
mario face party mai repede?sper sa va distrati si asteptam poze.
lasa ca e bine si acasa ca-i ti ziua. conteaza sa aiba copii, ceea ce noi nu avem.

_

Mergi la inceput

merci Giova, atunci felicitari Acina, habar nu aveam ca vei avea o fetita! Cred ca esti tare fericita.
Denisa am vazut pozele si m-am prins ca omul este gonflabil. Este foarte misto si ne-ar trebui si noua unul ca zapada nu stiu cand o sa avem pe aici.
Intre timp a venit si Ioana acasa foarte fericita ca au impodobit bradul, Robert mi-a spus ca n-au reusit mare lucru ca Ioana era tare excitata de podoabele alea si nu stia de ce sa se apuce mai intai asa ca mai rau a incurcat. Nu stiu daca o s-o fac coautor la imppodobirea bradului acasa doar daca o sa am ceva nervi de otel.

Mergi la inceput

Ana spor la treaba si pofta buna la carbonara.
cadouri....greu! nici noi nu mai stim ce sa cumparam, chiar am impresia ca am luat-o putin inaintea varstei lor cu cadourile!

Mergi la inceput