Hipospadias (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_martie spune:

Roxana, nu-ti mai face "avans de griji"! eu nu m-am gandit deloc la decalotat fortat, nici nu mi-a trecut prin minte ca se poate intampla sa se lipeasca pielicica.. Iar acolo pe masa, cand tineam si pupam puiul, n-am mai avut timp deloc pt griji ca totul se intampla supersonic.. Iaca a fost, a trecut. Acum la decalotare nici nu ma mai baga in seama macar!
sfatul medicilor este sa nu incerci decalotare pana la primul control, e treab alor. Mai departe preluam stafeta
Eu, ca voi toate, sufar si cand ii mai iese un dintisor. Care si asta este o durere atroce... Dar e musai Incadreaz-o si pe asta in aceeasi categorie..
nici o veste de la Cristina?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Buna fetelor.Ce mai faceti?Noi suntem bine,astazi am facut 5 luni.Am inceput sa ne intoarcem pe burtica si sa gangurim intruna.Luna viitoare,cand o sa avem 6 luni,mergem si noi la un control la diagnosis.Stiti cumva daca e necesar sa-mi fac o programare mai din timp?

Roxana,multa,multa bafta.Sunt alaturi de voi.FII PUTERNICA!
Cu scuzele de rigoare ptr.intarziere,LA MULTI ANI ptr.fetita ta.Sa-ti traiasca si sa te bucurii de ingerasii tai.
Yonacr,sa inteleg ca veti avea operatia pe 12 martie?Dar cat are cel mic?Retinusem din discutiile noastre ca e nascut prin aug.2007?Sau gresesc?Te intreb ptr.ca imi e f.greu sa ma decid cand sa-l operez,daca inainte sau dupa ce implineste 1 an,adica in septembrie.

pupici ptr.toate lumea.

Mergi la inceput

Baietelul Cristinei a fost operat marti probabil, inca n-avem vesti. are 8 luni.Al meu avea 10 luni la operatie.
Te inteleg, si eu am vrut sa imping momentul asta cat mai tarziu, spre un an jumatate. Dar daca mi s-a spus ca e de preferat sa se intervina pana la un an..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Asteptam vesti de la Cristina si sa speram ca sunt bune.

Eu chiar nu vreau sa influentez pe nimeni, dar la noi a fost tare bine ca Adi a fost mai mare. Poate si eu as fi ales varianta pana intr-un an daca ajungeam mai "repede" la Basca, dar asa a fost sa fie spun eu. SI a iesit bine. In spital a fost muult mai usor cu el mai marisor. Puteam sa ma inteleg cu el chiar chestii de genul "mami se duce pana la farmacie si vine repede, sa stai cuminte". Si a fost cuminte. Desi un super agitat, cat a avut sonda abia daca s-a miscat din pat.
Apoi stia sa-mi spuna ce-l doare si unde. Stiam clar daca este de la operatie sau de la altceva.
Cand mergeam la control plangea de cand intram in spital, dar nu a fost necesar sa-l tin vreodata, intelegea ca asta este situatia.

Roxana este exagerat ca-l doare la decalotare ca atunci cand iti smulgi o unghie. Adi nu se putea decalota inainte de operatie sub nici o forma, pentru ca asa cum am mai spus pnenisul era ca un carlig intors spre scrot, incat parea ca daca ii vei taia pielita de acolo o sa-si dea drumul. L-a curatat pe la un an Pesamosca cu penseta pentru ca se acumulase smegma, dar dupa 5 minute s-a oprit din plans, deci nu avea cum sa-l doara asa rau.

Numai bine la bebei.
Un subiect nou va promit pentru luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Nu stiu ce sa fac. Calin e mucos rau si tuseste. Am fost ieri la doctorita de fam si mi-a dat tratament cu antibiotic(Ospen parca), Eurespal , Fluimucil si Ketof. Mi-a zis ca pana luni nu stie daca-i va trece, dar pana miercuri sigur. Acum....daca ma duc lunbi ptr analize....si tinand cont ca ia antibiotic.....au vreo valoare analizele alea? Sa-l sun pe dr. Basca?

Cristina are tel inchis, nu am putut sa dau de ea. Mai incerc.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Cu un bebe poate fi greu tare intr-adevar.. n-aveam curaj s ama duc la toaleta, n-as fi putut sa ma duc sa-mi iau mancare. Dar cu ajutor le poti rezolva. Pe de alta parte, uita sigur .. Si cum suporta difera.. Nu are nici memorie, nici constientizare. al meu, dupa 3 ore (de la trezire) se certa cu mine sa se ridice pe notpiera si sa ciocaneasca in ea. Un baietel de 7 nai din salon, cu apendicectomie, nu sedaduse din pat nici dupa 2 zile. Plangandu-si de mila, mama lui, bag exasperata deja , ii dadea exemplu pe fiul meu care s-a ridicat imediat in fundulet, fara sa dea semne de disconfort ca nu realiza ca i s-a intamplat ceva atat de important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sama spune:

O PRIMAVARA FRUMOASA, VA DORIM TUTUROR!

SANATATE MULTA!

Sama si Iannis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

si noi va dorim ca aceasta primavara sa va aduca si sa ne aduca numai bucurii si sanatate micutilor nostri.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

O primavara minunata, senina, plin ade bucurii.. Si multa multa sanatate!
Va pupa Andrei si Dana
PS oare ce o face Cristina? Era cam in transa luni, parca ma vedeam intr-o oglinda .. de asta am si uitat sa-i cre nr tel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yonacr spune:

buna fetelor, sunt fugita din spital pentru cateva ore sa ma pot spala si am vazut ca intrebari de noi. Operatia sper ca o sa fie bine dar avem niste mici probleme cu sonda, s-a infundat de doua ori pana acum si face in pampars pe langa sondita si zbiara de nu mai poate, azi dimineata mergea sondita si de aia am plecat, imi este si groaza sa ma uit la sonda., a facut si temperatura cateva zile, de ieri nu a mai facut. in rest ce sa va zic, este crunt, in primele zile de dupa operatie, i-au facu venele varza, nu mai are unde sa puna branula, oricum o vena nu rezista mai mult de doua zile. Noi nu am vorbit de casuta pentru ca imi este frica sa plec de acolo mai ales ca a facut temperatura si se infunda sondita, nu la ttoti copii se infunda dar se pare ca el are ghinion.Sper ca totul o sa fie bine
Roxana daca vrei sa vii sa fie Calin sanatos ca altfel nu il opereaza si stai acolo cu el de il inebunesti, toti copii sunt stresati acolo. In salon cu noi este o femetie venita de 2 saptamani si nu a operat fetita ca este racita si tuseste, mai bine amana operatia si vino cind este sanatos. noi dormim intr-un pat de copii ca este foarte plin spitalul dar m-am obisniut cel putin nu cade din pat cind merg la toaleta ca altfel nu lipsesc foarte mult.
Numarul ala de telefon era al sotului meu.o sa mai vorbim . PA.

Mergi la inceput