*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (83)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neata! va invit eu la o cu toate ca nu beau, dar stiu ca sunt multe doritoare pe aici.

Creata, nu sunt eu cu siguranta urmatoarea, burtica mea este coborata de mai mult de 1 luna. martea viitoare mergem la control si vedem atunci. la ultima eco, din 30 nov, colul era inchis si lung de vreo 35mm.

Mari 33+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

tocmai ne-am trezit si noi .
LA MULTI ANI !!! ELADEA , STOISOR , CYNTIA, sa va dea Dumnezeu multa sanatate , bebei sanatosi de care sa va bucrati.
Miri_mik, acum tot ce trebuie sa fac ca sa pastrez aceasta tensiune pe loc este sa tin regim in continuare si sa fiu cat mai calma .
Ereena,
Am uitat aseara sa va spun ca am intrebat-o pe Dr Ginecolog daca ma v-a supravegea la nastere si mi-a zis ca regula spitalului este ca : dr nu au voie sa participe la nasteriile normale isi pierd locul de munca .Cele care nasc normal nasc cu moase.Deci voi naste cu o moasa.Asta se intampla la Tulcea .Numai la cezariene vin doctorii de acasa .

danybv36+Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gina saru'mana! Chiar asa: nu trebuia sa dormi la ora asta? Eu fug iar in patut, ca-mi pica okii in gura

Vaaaai ce minciuna! Asta n-am mai auzit! Isi pierd locul de munca! Asta e cea mai gogonata auzita vreodata! S-a tot discutat in ultima vreme despre faptul ca nu vin unii dr la nasterea naturala (in urma atator nenorociri in maternitati) si concluzia era ca nu este etic ceea ce fac! Dar nici vorba sa li se interzica, dimpotriva!

37+ AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

La mine este tarziu 12:15 AM si trebuie s-o sterg la Am lucrat toata ziua iar acum ma cam incearca niste contractii...Sper sa pot dormi bine.

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kalosalina

Buna zuzici!
Am lipsit si eu o saptamana si ceva si ce vad? Au inceput sa apara clopoteii!!! Alina, Ginette si Eladea sa va dea Dumnezeu multa sanatate voua si bebeilor vostri!!!
Chiar zilele trecute ii spuneam sotului ca abia astept sa intru pe forum sa vad dc nu cumva a nascut vreo fata, si cand colo...sunt deja trei nasteri!
Eu am avut duminica trecuta o durere puternica in partea dreapta care m-a obligat pana la urma sa ajung la spital la 3 dimineata. Mi-era frica sa nu fie cumva apendicita...La spital mi-au facut un amestec litic si un control vaginal (colul era ok) si mi-au dat drumul acasa. Dar luni tot nu am scapat de durere...Pana la urma am ajuns la o eco unde mi-a zis ca am colica renala. Mi-au facut un piafen si gineo mi-a dat sa iau augmentin. La cateva ore dupa injectie mi-a mai trecut din durere, dar totusi am stat acasa toata saptamana...De aceea nu v-am mai scris - ca nu am net acasa.
Ieri am fost la servici, dar nu am apucat sa va scriu ca am avut f multa treaba. Astazi am fost iar la servici, dar dupa doar 2 ore m-au luat niste dureri de mijloc si de burta... Asa ca am venit la mama (care sta la 2 blocuri de mine) si stand in pat m-am apucat sa citesc capitolele pierdute. Ati scris, nu gluma...Sper sa nu ma apuce si pe mine nasterea...e prea devreme...

A venit Bebica!!!

31+

mesaj de la Alina(kalos), a fost scris in urma cu 2 capitole, pe ultima pag.

Mari 33+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gina odihna placuta!

37+ AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

eladea2005, stoisor, cyntia multa sanatate.

Mari 33+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gina M

Facem galerie mamicilor ce urmeaza sa nasca in decembrie:
NataliaS , Andradda , Ven , Angeli' , Lala_D , dana_vio & darene!
Acum ca am terminat de papat, merg sa-mi continui somnicul.Va

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

cred ca tu esti urmatoarea pe lista, asa ca o sa-ti facem si tie galerie

Mari 33+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Gina odihna placuta!

37+ AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Multumesc Laura!
Sa nu va pun pe jar nu v-am spus pana acum insa de ceva timp, am inceput sa pierd din dop.Astazi s-a dus din el chiar mult si probabil momentul cel mare este dupa colt!
Suntem insa pregatiti din toate punctele de vedere si sunt super fericita ca am ajuns aproape la finele saptamanii 38 de sarcina!
Acum chiar fug la nani caci nu se stie ce poate aduce ziua de maine/astazi si trebuie sa fiu odihnita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

GinaM, tinem pumnii stransi! Tine-ne la curent.
Irina 34+ Ileana

Mergi la inceput